How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ne yapmam gerekiyor sizce ??

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım eşimde 25 yaşında 8 aylık evliyiz hiç korunmadık çoçuk istediğimiz için doktora gittik eşimle bana hormon testi yaptılar bişe cıkmadı sonraeşimi ürolog doktoruna gösterdım sper testi istemişlerdi doktor muayene etti eşimde varıkosel varmiş ultrason verdiler eger ameliyat denirse ameliyat olması gerekiyomuş netten araştırdım bu ameliyatı olan kişilerinçoçuğu oluyomuş ama bazılarındada olmuyormuş sizce napmalıyızz? Eşi ameliyat olan varmı ?? Banada rahim filmi cektir dediler eşimden önce rahim filmi cektırsemmı?

öncelikle sperm testi sonuçlarını daha açık yazarsan daha iyi bilgi verebilir arkadaşlar.. sperm sayısı ve hareketliliği nedir.. ?
bizde eşime ilk doktora gittiğigimizde varikosel dedi doktor ama sperm sayısı çok kötü değildi. sonra 2 ay sonra kontrole çağırdı. ve o arada eşim macun kullandı bi tane ve kontorola gittiğimde sayı 3 katına çıkmıştı. doktor ameliyata gerek yok demişti.. ve bende senin gibi rahim filmi çektir demişti , spermde sorun olmadıgı halde hala neden bebek olmadı diye o ay çekilecektim,ve o ay ultrason randevu günümü beklerken hamile oldugumu öğrendim.. ...
yani rahat ol.. sperm sayısı çok kötü değilse panik yapmayın 1 yıkl bekle bebek olmazsa eger ozaman ameliyat düşünün....:31:

HENÜZ SPER TESTİ YAPTIRMADIK BU HAFTA İÇİ GİDİCEZ NE MACUNU YEMİŞTİ EŞİN HER YÖNTEMİ DENEDİK SENİN ÖZELLİKLE İLİŞKİDEN SONRA YAPTIĞIN FARKLI BİŞE VARMI ? BEN 1-2 SAAT AYAKLARIM HAVADA YATAKTA YATIYORUM AMA COK KAFAMA TAKIYORUM:s

HENÜZ SPER TESTİ YAPTIRMADIK BU HAFTA İÇİ GİDİCEZ NE MACUNU YEMİŞTİ EŞİN HER YÖNTEMİ DENEDİK SENİN ÖZELLİKLE İLİŞKİDEN SONRA YAPTIĞIN FARKLI BİŞE VARMI ? BEN 1-2 SAAT AYAKLARIM HAVADA YATAKTA YATIYORUM AMA COK KAFAMA TAKIYORUM:s

içeriğinde bildiğim kadarıyla aru sütü polen, çeşitli baharatlar değişik macunlar, keçi poynuzu kürü olan karışık acımsı bir bal..
200 lira civarına almıştı.. ve 180 milyon olan sperm testi 400 bin lere çıkmıştı.
sen önce spoerm testini yaptırın bi an önce en önemlisi o...
sayı yüksekse varikosel bebek oluşumuna engel değil bildigim kadarıyla sadece spoerm içindeki ölü spermi arttırıyo..
ilk sırsatta test yaptırın ona göre karar alın ve tek bir doktora bagımlı kalma.. özelden yada tam teşekküllü bi hastaneden işinin ehli bir doktora görünün tekrar derim ben.. :16:
ha özel olarak yaptıgımız birşey yoktu..
sadee hastalıgın bitip banyodan sonraki 10 gün içinde sık ilişkiye girersen ihtimal yükseliyo.. bide hep diyolar bende inanıyorum.. çocuk olsun diye değilde istekle bebeği düşünmeden yapın..

HIMM TSK EDERIM DOGRU SÖYLÜYOSUN YAPTIRICAM EN KISA SÜREDE :) BENDE EŞİME BİTKİSEL SEYLER VERİYİM O ZAMAN ARTIK HALİMİZE GÜLÜYORUZ RABBİM BİAN ÖNCE SESİMİ DUYSUN ESİM SPER SONUÇLARI İYİ ÇIKARSA BEN RAHİM FİLMİ CEKTİRMELİMİYİM SENCE:s

HIMM TSK EDERIM DOGRU SÖYLÜYOSUN YAPTIRICAM EN KISA SÜREDE :) BENDE EŞİME BİTKİSEL SEYLER VERİYİM O ZAMAN ARTIK HALİMİZE GÜLÜYORUZ RABBİM BİAN ÖNCE SESİMİ DUYSUN ESİM SPER SONUÇLARI İYİ ÇIKARSA BEN RAHİM FİLMİ CEKTİRMELİMİYİM SENCE:s

önce bi sperm testini yaptırın bence..
istiyorssan emin olmak için yaptırabilirsin rahim filmini ama çokta kolay bi film değil sanırım alttan ilaç verip yumurtalıklarda tıkanıklık varmı diye bakıyolar...rahat olman film çekilirken yoksa kasınca zor oluyomuş..
keçi boznuzu yesin sürekli.. keçiboynuzu pekmezi yesin.. bal yesin... fındız fıstık ceviz...
bide iyi bi macun yaptırabilirsiniz..
ama önce sperm testi dediğim gibi.. sonuçlarını yazarsın merak ettim bende..
için rahat olsun ama daha 8 olmuş evleneli.. inş seninde bal gibi bi bebeğin olacaktır.. :31::31:

Cok tsk ederım canım yagercekten ıcımı rahatlattın konusmalarınla allah razı olsun :)) korkuyorum zaten cektırmeye bıraz arastırdımda bazılarınkı zorbazılarınkı kolay gecıyomus rahım fılmımlerı ben en ıyısı esımı göturuyım onuda kafaya alana kadar canım cıktı :(( 2 haftadır devamlı doktordayız her seferınde pes ettıgınde zorla göturuyorum bugun gıdıp pekmez alıcam :)) inş canım tek ıstedım o allah annelık duygusunu banada yasatsın:)

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım eşimde 25 yaşında 8 aylık evliyiz hiç korunmadık çoçuk istediğimiz için doktora gittik eşimle bana hormon testi yaptılar bişe cıkmadı sonraeşimi ürolog doktoruna gösterdım sper testi istemişlerdi doktor muayene etti eşimde varıkosel varmiş ultrason verdiler eger ameliyat denirse ameliyat olması gerekiyomuş netten araştırdım bu ameliyatı olan kişilerinçoçuğu oluyomuş ama bazılarındada olmuyormuş sizce napmalıyızz? Eşi ameliyat olan varmı ?? Banada rahim filmi cektir dediler eşimden önce rahim filmi cektırsemmı?

yakın akrabamın oğlunda da olmuştu ameliyat oldu çocuğu oldu ikinciyi istiyolarmış ama yine olmuyomuş.
çok geçmiş olsun inşallah kolayca bebeğine kavuşursun

canım en azından olmus allah bıtanede olsa bızede ıns yasatır o duyquyu saol guzel dıleklerın ıcın :)

canım en azından olmus allah bıtanede olsa bızede ıns yasatır o duyquyu saol guzel dıleklerın ıcın :)

canım bak ben hikayemizi anlatayım sana, ilk önce eşimin sperm sayısına bakıldı biraz düşük bulundu ve varikosel var hemen ameliyat edelim ilerlerse kısır olursun dedi doktor, ben de rahim filmi çektirdim ertesi gün öyle korkulacak birşey değil merak etme benim tüplerim açık çıktı eşime de çok üzüldük ama bekleme kararı aldık ben bu arada eşime keçiboynuzu kürü yaptım ve rahim filmi çektirdikten 3 ay sonra hamile kaldım sonucu iyi bitmedi dış gebelik olduğunu öğrendik dünya başımıza yıkıldı sanki ama konu bu değil şimdi. sen rahim filmini çektir tüplerin açık olsa bile bu kolay hamile kalmayı sağlıyor tüplerinde bi tıkanıklık falan varsa temizliyor, sen folik asite başla eşine de keçi boynuzu kürü yap ve rahat o.Allah gönlüne göre versin...

amınnnnnnnn canım o dedıqın folık asıt ılacmı eczanedenmı alıcam ya ben burdarahım fılmı cektırenlerı okudum hep canım acıyo falan demısler bende bu yuzden korkuyorum acıkcası bırde sen ozelemı gıttın ? esın amelıyat neden olmadı pekı canım

amınnnnnnnn canım o dedıqın folık asıt ılacmı eczanedenmı alıcam ya ben burdarahım fılmı cektırenlerı okudum hep canım acıyo falan demısler bende bu yuzden korkuyorum acıkcası bırde sen ozelemı gıttın ? esın amelıyat neden olmadı pekı canım

evet canım folikasiti eczaneden alıyorsun adını yazmayayım şimdi onlar verir zaten hamile kalmayı planladığın an kullanmaya başlamalısın üç ay öncesi ideali., ben rahim filmini özelde ve narkozlu çektirdim burada yazılanlar beni de çok etkiledi tavsiye ederim hiç birşey hissetmiyorsun ve görmüyorsun, eşimin spem sayısı çok düşük değildi ve keçi boynuzu kürü sayesinde daha da yükseldi şimdi rakamları hatırlayamıyorum ama sen sonuçlar çıkınca yaz ben de bakarım sonuçta varikosel ameliyatı çok kolay bi ameliyat değil ve üst seviyede de değil o yüzden 1 sene deneyelim eğer bebeğimiz olmazsa ameliyatı olma kararı verdik ama sonuçta ben hamile kaldım yani eşimde bir problem yok bu değerler şuan da bize yeterli. dış gebelik geçirdim ve daha yeni ayaklanıyorum çok zor günler geçirdik ve ben 3-4 ay korunmak zorundayım şuan. neyse sağlığıma kavuştum çok şükür artık kısmet Allah ne bana ne de hiç kimseye göstermesin sağlıklı sıhhatli alalım evlatlarımızı kucağımıza....

anladım canım cok tsk ederımya ıcımı rahatlattın gercekten canım benım esımvardıyalı calısıyo bu hafta gunduzcu dıger hafta gececı gececı olduqunda gunduz bos oluyor gıdıcez ben esıme kecı boynuzu kuru yaptım ıcmedı :(( pekmezlı sut verıyorum gercı oda bı ıseyaramıyo kı :S amın canım sıkma canını yuce rabbım hakkımızda hanqısı hayırlısıysa onu yasatsın bıze

Back