arkadaşım sonunda olmaz başında kabul etsinlerki devam edin. bu bencilce.Zaten beni cocuklarımla herseyle kabul ediyorr ama işte bunu ailesine hiç birşeyi söyleyemez ailesi tepkisi bilemez ama o sonunda hersey olup ögrendiklerinde kabul edecekler diyor ama buna ne kadar emin olabilirimkibilemiyorum ama daha 25 yaşındayım benim yasımdakıler yeni hayata atılıp yuva kuruyorlar ben herseyi cok erken yasadım artık bi yuva kurup mutlu olmak istiyorum belkide cok acele ediyorum ama zaten hayla sevgiliyız ama ciddiyiz bunu biliyoruz zaten hemen evlenmek gibi bi niyetim yok sağlıklı düşünemedigimi herkez söylüyor artık bi şekilde bu fikirleniizi ve kendi fikirlerimide katarak degerlendiricem zaman ayırıp okuduğun cvp attığın için tessekürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senin ilşkin ilerleyecek iyice bağlanacaksın ve sonunda bu söyleyecek aile yok diyecek. nolacak peki. şu an demeliki cevabını almalı. ha zaten adam olan adam şu an der. korkmaz. der ben onun arkasındayım herşeyiyle kabul edin, etmezseniz benide yok sayın der.
bunu demiyorsa kaçak güreşiyor zaten. herşey ortada demektir. biz buradan görüyoruz sen göremiyorsun.
Son düzenleme: