Merhaba kızlar benim sorunum aslındaa cok çıkmaz bi yerdeyim ben 25 yaşındayım ve 2 cocuk annesiyim ben 17 yasımda evlenip yurtdışında yaşamaya başladım haylada yurdısındayım eski eşimle 3 sene önce boşandık zaten 8 yıllık evliliğimizin 5 senesi evlilik kurtarma cabasıyla gecti ama su an eski eşimden ayrıyım cocuklar bir hafta bende bir hafta babada kalıyor ben sık sık Türkiye'ye geliyorum ve su an bir senelik bir ilişkim var erkek arkadasım herseyi biliyor cocukarımı biliyor yinede beni kabul ediyor ve gelecek ay 12 ay askerlik yapacak bende onu bekliyecegim ama sorun suki bizde herşey belirsizz bi son göremiyorum birbirimizi cok seviyoruzz başta herseyi bilerek başladık zor bi ilişki olacagını ikimizde biliyorduk sorun şukii onun ailesii beni asla kabul etmez ve bu beni cok üzüyor ailesi iki cocuklu biriyle oldugunu bilse ne olur bilmiyorum onlara hiçbişe söylemiyoruz hep gizli saklı bi ilşki içindeyiz bana sen düşünme sonunda ögrenince kabul ederler diyo ama hiç sanmıyorum. Ve askerden gelince benim yanıma gelicek yurtdısına bir hafta kendi aramızda bişeler yaparızz diyoo bu ne kadar dogruu ailesi bilmeden ??? Hadi diyelim ilerleyen yıllarda hersey yoluna girdi bu sefer ülke problemi var benim onu yasadıgım yere getirmem imkansız gibi bişe cunki ben Türk vatandasıyım hayla bende Türkiye'ye gelemem cocuklarım ve babasıdaa burda ne yapamam gerektiginii bilmiyorum kafamda sürekli bu sorular dönüyor ..( bu arada benim annem babam kimsem yok yuvada büyüdüm ben ve artık mutlu olmak istiyorum bi hata daha yapma lüksüm yon sizcee bizim sonumuz görünüyormu o düşünme zmana bırak diyor ama olmuyor işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi