canım özel mesaj yazamıyorum ama birbirimize bi şekilde ulaşalım anladığım kadarıyla ikimizin de derdi aynı ve ilişki süreleri de çok benziyo
marlasssinger @ hotmail . com
İletisim adresi vermek yasak diye biliyorum..fisfisfis
canımmm bu benım de yaşadığım bişey suanda. 2.5 aydır görüşüyomuşsunz bu 2.5ayın ne kadarını yanyana geçirdiniz tatlım?
Bak benimde ilişkim nerdeyse aynı seninkiyle biz de 2 aydır çıkıoruz we aramızda 650 km war.2hafta tanışıklıkla bu kadar dewam etti.
ve aynı şekilde ben de konuşucak konu bulmakta sıkıntı çekiyorum bazen de acaba benden sıkılır mı endişesiyle boğazıma düğümleniyo kelimeler... yanı aslına bakarsan konuşucak çok şey var da kendimizi rahatlatamıyoruz işte tabi siz konuşurken rahatmısınız bilemem canım ama bence bunu problem haline getirme ortada aşk ve sevgi olduktan sonra inan sen ona saçma sapan bişey anlatsan bile ona tatlı gelir.
işte arada mesafeler olunca, ikinizinde kendinize ait bambaşka hayatlarınız ve ortamlarınız olduğundan, bi yerden sonra ortak bi konunuz kalmıo..
bide henüz çok az tanıosunuz birbirinizi.. yani telefonlar aracılığıyla ne kadar tanışma fırsatı bulabildiyseniz o var elinizde..
bu şartlar altında zaten saatlerce bişeyler konuşabilmeniz çok zor..
yanyana geldiğinizde bu sorunu biraz olsun aşabilirsiniz diye düşünüyorum..
ama bu şekilde, direk uzak mesafler varken aranızda, bi ilişkiye başlamak ve onu yürütmek büyük sabır ister..
şimdiden Allah yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?