Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yardim lutfennnn

MELL23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
20
0
86
Fransa
Arkadaslar, ben fransada yasiyorum ve 2.5 aydir gorustugum biri var, o turkiyede yasiyor.
Sorun su ki, mesafeden dolayi mi yoksa baska sebeplerden dolayi mi bilemiyorum ama telefonda konusucak bi mevzu bulamiyoruz, ve her gece saatlerce konusuyorduk artik konusacak bi konu kalmadi sanki. ne yapmam gerekiyor, nasil davranmam gerekiyor bilmiyorum acaba benden sogudu mu diye de dusunmeye basladim, kendisi normal diyor zamanla duzelir diyor, napcaz boyle nereye kadar surucek, dusun dusun bi turlu çikamiyorum içinden!! tek umudum ocakta turkiyeye gitmem o gune kadar bisey olucak diye çok korkuyorum
Sizce baska bi sebebi mi var?

[ sadece telef onda konusabildiginiz için bir yerden sonra konuscak bişey bulmamamanız normal bence.biraraya geldiğinizde hersey daha farklı olur emin ol.konuscak daha fazla sey bulcaksınız.o bişey dersede görüşmeyi bekleyelim diyebilirsin.yerimseniben

Aman sakın altında başka şeyler arama
Yoksa bir süre sonra paranoyak olur çıkarsın...
Okuduğun kitabı anlat
Filmi anlat
Yolda gördüğün ufak şeyleri anlat
KOmil olayları anlat
Hatta kkdaki konularla ilgili sorular sor :)
Ama sık boğaz etme fazla

benim durumu mu yaşayan biri canım bizde sizin gibiydik ilk zamanlar çok iyi tabi birbirimiz tanımaya çalıştığımız için rahattık konuşucak konu vardı bir çok ama bir süre sonra tıkandık.neden görüşemediğimiz için bana kızıyordu neden susuyordun diye napıyım aklıma bir şey gelmiyor artık nerden ne konuşucağımı şaşırdım.hatta netten konuşucak konu bakıyordum netten kağıda yazmıştım ama bir süre sonra görüşülmediği için bitiyor.
tatışmalarımız bile oldu neden susuyorsun konuş diye.neyse bunlar zamanla düzeliyor ilişki oturana kadar artık alışıyorsun konuşmamaya biz birde 24 saat sabah bir başla gece 3 kadar mesajlaşıyorduk nasıl olsa bedava diye evde ne olup ne bitiyor a dan zye ama sonra artık zamanla asıl ilişki denilen şeyi yaşamaya başladık.ama şimdi ayrıyız her şey bitti...

canımmm bu benım de yaşadığım bişey suanda. 2.5 aydır görüşüyomuşsunz bu 2.5ayın ne kadarını yanyana geçirdiniz tatlım?

Bak benimde ilişkim nerdeyse aynı seninkiyle biz de 2 aydır çıkıoruz we aramızda 650 km war.2hafta tanışıklıkla bu kadar dewam etti.
ve aynı şekilde ben de konuşucak konu bulmakta sıkıntı çekiyorum bazen de acaba benden sıkılır mı endişesiyle boğazıma düğümleniyo kelimeler... yanı aslına bakarsan konuşucak çok şey var da kendimizi rahatlatamıyoruz işte tabi siz konuşurken rahatmısınız bilemem canım ama bence bunu problem haline getirme ortada aşk ve sevgi olduktan sonra inan sen ona saçma sapan bişey anlatsan bile ona tatlı gelir.

canım özel mesaj yazamıyorum ama birbirimize bi şekilde ulaşalım anladığım kadarıyla ikimizin de derdi aynı ve ilişki süreleri de çok benziyo

marlasssinger @ hotmail . com

Son düzenleme:
işte arada mesafeler olunca, ikinizinde kendinize ait bambaşka hayatlarınız ve ortamlarınız olduğundan, bi yerden sonra ortak bi konunuz kalmıo..
bide henüz çok az tanıosunuz birbirinizi.. yani telefonlar aracılığıyla ne kadar tanışma fırsatı bulabildiyseniz o var elinizde..
bu şartlar altında zaten saatlerce bişeyler konuşabilmeniz çok zor..
yanyana geldiğinizde bu sorunu biraz olsun aşabilirsiniz diye düşünüyorum..
ama bu şekilde, direk uzak mesafler varken aranızda, bi ilişkiye başlamak ve onu yürütmek büyük sabır ister..
şimdiden Allah yardımcınız olsun..

olur böyle şeylerrr ynyana olmadağınz için konuşacak konu bulamamn normal düzelr merk etme

zamanında biz de böleydik, önceleri saatlerce konuşurken sonraları bişe bulamamaya başlamıştık, ama daha sonra tıkandığımız noktada farklı muhabbetlere başlayınca bu sorunu aştık:kedi: gerçi artık "biz" diye bişey yok malesef ama nese işte...

Bu durumda olan tek ben degilmisim demekki:) biz tam olarak 1 hafta her gun gorustuk, konusuyoruz tabiki ama b isure sonra tikaniyoruzz eee baska napiyorsun demeye basliyoruz. Galiba haklisiniz arkadaslar, bu duruma alismamiz lazim taaki ocakta gorusene kadar, o zamandan sonra konsuucak çok seyimiz olucaktir insallah.

Kolay degil, ama insallah Allahin izniyle bunu basaricaz tabi nasip kismet...

Ah canimm benimm Kendim geldimm aklima.. Ben o yurtdisinda o tr de.. Tam 4 yil surdurduk boyle.. Ama hic boyle susmadik bizz.. Saatlerr az gelirde konusacaklarimizaa, sasirirdim okdr saat ne bulupta konusuoruz diye.. Eger konusacak bi konu bulamiorsaniz.. Birbirinze ona nasil asik oldugunu ne gibi huylarini sevip sevmediginizi anlatin, ne kdr cok sevdiginizi kelimelere dokmeye calisin Bu konular konus konus bitmio ztn.. Ve bence iliskiyede canlilik katioo.. Denemeni oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…