- 6 Mayıs 2013
- 99
- 3
-
- Konu Sahibi yagmuradam
mesajlaşmamızda sorun yok ama ilkleri hep ben atmalıyım sevgisindende eminim .ama insan arada mesaj atılmayı bekliyoBenim sevgilimde böyle hatta bununla ilgili bir konu acmıstım.Mesaj atıp atmamak kisilikle alakalı kimisi mesaj atmaktan hoslanmayabiliyor mesaj atmayı sevmiyor benim sevgilim gibi yani.Sevgisinden süphe duymayın.Bende tanıdıgımdan beri mesaj atmayı sevmez.Ama o atmıyorsa sizde üstüne düsmeyin cünkü denedim ben atmayınca o hep attı.Sevgisini mesaj atıp atmamasıyla ölcmeyin
evet alıştırdım ama bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorumAtmayın bence. O kadar alıştırmışsanız zaten mesaj atmaz artık. O aramıyorsa siz de aramayın bakalım nereye kadar gidecek.
evet alıştırdım ama bunu nasıl düzeltebilirim bilmiyorum
işsizlikle ne alakası var sana her dakika mesajlaşıyoruz demedm ki nerden çıkarım yaptın anlayamdım.Sanırım işsizsiniz.. mesaj muhasebesi dalıyla ilgileniyorsunuz
sevgisinden eminim tabkide.kafa ağrıtıyorsun diyen bi sevgilin var?
seni sevdiğinden emin misin?
ay kıyamam ya.tatlım bu kadar takma kafana.sen bikaç gün atma msj falan atar ya da arasa da trip yapma.o kadar takmadığını göster ki merak etsin.sen merak ettircek bişey bırakmıyorsun ki.gizem oluştur eğer tek amacın seni arasın ve msj atsın ise.ama başka sorunlarınız varsa durum değişir.kafa ağrıtıyorsun demiş.????offffffffff ne yapcağımı saşırdım oda beni merak etsin oda bana mesaj atsın sanki erkek olan benim
yok başka sorunumuz gayet iyiyiz . yanımda olduğundan sevgisinden eminim sadece atmayayım o atsın istiyorum bakalım bekleyeceğm bi kaç gün öyle bi kaç gün konusmadan hiç durmadık ama bakalım bu sefer ne olacakay kıyamam ya.tatlım bu kadar takma kafana.sen bikaç gün atma msj falan atar ya da arasa da trip yapma.o kadar takmadığını göster ki merak etsin.sen merak ettircek bişey bırakmıyorsun ki.gizem oluştur eğer tek amacın seni arasın ve msj atsın ise.ama başka sorunlarınız varsa durum değişir.kafa ağrıtıyorsun demiş.????
kesinlikle ayrılmalıyım demi ama :))))
eğer merak edip de aramazsa sıkıntı vardır zaten.ama kendini şartlama.akışa bırak.ararsa senindir aramazsa olmamıştır :)yok başka sorunumuz gayet iyiyiz . yanımda olduğundan sevgisinden eminim sadece atmayayım o atsın istiyorum bakalım bekleyeceğm bi kaç gün öyle bi kaç gün konusmadan hiç durmadık ama bakalım bu sefer ne olacak
merak etmesine izin vermiyorum aslında mesaj atatn hep ben oluyorum bide çok güveniyo birşey yapmayacağımdan adı gibi emin olablir.Sorun sende degil kardesim..
Erkek arkadasinda..
Ben erkek olucam ve sevdigim kadindan saatlerce haber alamiycam ?
Meraktan delirirdim herhalde..
Adamda merak duygusu 0 gibi duruyor..
mesaj atmasini gectim merak etmiyor ki.. omur mu gecer boyle ?