ne yapmam gerek?

Seni niye merak etsinki?
Sen her firsata kendini hatirlatiyosun , mesaj atiyosun ariyosun..
Adamin seni merak etmesine izin bile vermiyosun..

Kafamı ağrıtıyorsun diyen adama mesaj atsam mı diye sorman ne garip. Kafasını ağrıtma mesaj falan da atma. Zahmet edip merak ederse de kafamı ağrıttın kafa dinliyordum dersin.

Nedense dk basi mesaj gormek isteyen,
eger mesaj gelmediysede bunu kendine dert edip binbir turlu hikaye kuran kaprisli bi kiz geldi aklima.

Sen mesajlasma dozunu abartiyorsun bence.

bugun sabahtan beri dyanıp mesaj atmadımmm ve mesaj geldi:)) huhuhu mutluyum

mesajın/aramanın /iletisimin sırası, sen ben hesabı olmaz bence.
icinizden nasıl geliyorsa oyle davranın.
ancak ilk mesajı hep ben atıyorum yoruldum diyorsanız veya ondan beklentileriniz varsa aynen boyle yazmayın zaten o da sizle bir sekilde iletisim kurmaya, birseyler paylasmaya calısır.
eger boyle bir gayreti yoksa da ne kadar sevseniz/sevilseniz de bu iliski sizi tatmin etmiyor demektir.

mesajın/aramanın /iletisimin sırası, sen ben hesabı olmaz bence.
icinizden nasıl geliyorsa oyle davranın.
ancak ilk mesajı hep ben atıyorum yoruldum diyorsanız veya ondan beklentileriniz varsa aynen boyle yazmayın zaten o da sizle bir sekilde iletisim kurmaya, birseyler paylasmaya calısır.
eger boyle bir gayreti yoksa da ne kadar sevseniz/sevilseniz de bu iliski sizi tatmin etmiyor demektir.
kavga ettiğimizde ilk mesjı atmaktan ilkleri ondan bekliyorum tek sıkıntım bu.allaha şükür svmekten sevilmekten hiç bir sıkıntım yok.,nşallah zamanla düzelir

Nedense dk basi mesaj gormek isteyen,
eger mesaj gelmediysede bunu kendine dert edip binbir turlu hikaye kuran kaprisli bi kiz geldi aklima.

Sen mesajlasma dozunu abartiyorsun bence.
çok sık mesajlaşmıyoruz zaten yoğun oluyoruz gün içinde yanlış bi kanıya varmışınız

iyi giden sorunumuz olmayan uzun bir ilişkim var.yalnız kafama taktığım bir sorun var .hep mesajı benim atmam gerkeiyo benim onu merak etmem lazım sanki rolleri değistirdik ben erkek o kız .

dün gece den bir örnek vereyim saat 20.00 dan sabaha kadar mesaj atmadı.bende sabah uyandım yazdım kendimi mecbur hissediyorum ben yazmassam mesaj atmaz.o yüzden hep ben atıyorum. sabah mesaj attıkdan sonra tartıştık ben anlattm mesaj atmasaydım mesaj atmazsın diye sonra kafamı ağrıtıyosun dedi bende tamam söylemedim farzet dedim.

sabahki mesajdan beri mesaj atmıyo atmazda ben atmadan biliyorum. bu gece yolculuk yapması gerekiyo otobüsü var mesaj atmamalıyım ama ya atmazsam kendmii kötü hissetcem daha çok suçlu durumuna düşcem otobüse bile bindim mesaj atmadın die ne yapcam ben????:KK43:(((
sen yazmadan yazmayan tipten (dost olsun arkadaş olsun sevgili olsun farketmez) hayır gelmez. çok ağır gelecek şimdi belki ama belli ki seni düşünmüyor,merak etmiyor,endişelenmiyor ki yazmıyor. sen böyle ben yazmasam kopacak diye endişelenip yazdıkça o bir de sıkboğaz edilmiş gibi hissedecek ve iyce kopacak. biteceği yoksa da biter bu yüzden. akışına bırak. bak bakalım ne kadar bir süre hiç yazamayacak. emin ol zamana bırakıp yazmadıkça sen de ondan soğuduğunu göreceksin böyle ilişki mi olur diyeceksin. belki de kaçtığın için kıymetli olursun belli mi olur...

sen yazmadan yazmayan tipten (dost olsun arkadaş olsun sevgili olsun farketmez) hayır gelmez. çok ağır gelecek şimdi belki ama belli ki seni düşünmüyor,merak etmiyor,endişelenmiyor ki yazmıyor. sen böyle ben yazmasam kopacak diye endişelenip yazdıkça o bir de sıkboğaz edilmiş gibi hissedecek ve iyce kopacak. biteceği yoksa da biter bu yüzden. akışına bırak. bak bakalım ne kadar bir süre hiç yazamayacak. emin ol zamana bırakıp yazmadıkça sen de ondan soğuduğunu göreceksin böyle ilişki mi olur diyeceksin. belki de kaçtığın için kıymetli olursun belli mi olur...
ama bundan başka hiç bir sorunumuz yok 3.buçuk yıllık ilişkimiz sevildiğimi de biliyorum.yağısı bu onun ama değişmiyoo bugunden sonra inşallah biraz da olsa değişir

arayıp soruyo sadece kavga eder,z ilk mesajı atan ben olurum.
sabah esaj atan ben olurum arada o günaydın yazar öyle cok cok cok mesajlasan tiplerden değiliz
sorun sadece mesajlaşmaksa sorun etme bence. evlenince mesajlaşmak diye birşey kalmayacak nasıl olsa:KK56:

evliliğede daha var bi üç yııl kadar böyle idare edecğim demekki:)
sanırım öyle olacak. çünkü gençken daha hevesli olunuyor böyle şeylere. yaş ilerledikçe mesajlaşmalar minimuma iner. ben 2 yıllık evliyim hala watsappdan eşimle konuşuyorm evden çıkıyor gelene kadar böyle. çünkü gençken de böyleydi ama kardeşim mesala hiç mesajlaşmazdı sevgilisyle konuşurdu daha çok. yıllar geçti durum aynı. genelde değişmiyor

iyi giden sorunumuz olmayan uzun bir ilişkim var.yalnız kafama taktığım bir sorun var .hep mesajı benim atmam gerkeiyo benim onu merak etmem lazım sanki rolleri değistirdik ben erkek o kız .

dün gece den bir örnek vereyim saat 20.00 dan sabaha kadar mesaj atmadı.bende sabah uyandım yazdım kendimi mecbur hissediyorum ben yazmassam mesaj atmaz.o yüzden hep ben atıyorum. sabah mesaj attıkdan sonra tartıştık ben anlattm mesaj atmasaydım mesaj atmazsın diye sonra kafamı ağrıtıyosun dedi bende tamam söylemedim farzet dedim.

sabahki mesajdan beri mesaj atmıyo atmazda ben atmadan biliyorum. bu gece yolculuk yapması gerekiyo otobüsü var mesaj atmamalıyım ama ya atmazsam kendmii kötü hissetcem daha çok suçlu durumuna düşcem otobüse bile bindim mesaj atmadın die ne yapcam ben????:KK43:(((
O kadar basit ki yapacağın şey,mesaj atmamak.

X