Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence biraz zaman ver kendine, çünkü onun ilgisi sende farklı hislere yol açmış olabilir. ben balıklama ilişkiye dalma hatta mümkünse arkadaşça bir süre görüş derim.
bence biraz zaman ver kendine, çünkü onun ilgisi sende farklı hislere yol açmış olabilir. ben balıklama ilişkiye dalma hatta mümkünse arkadaşça bir süre görüş derim.
şöyle olabilir, damat beye iletirsen, sizi yemeğe alsalar evde, yada ev oturmasına film izlemeye, bir süre siz dışarda görüşebilicek kadar samimiyeti kurana kadar yeni evli çiftin başına ekşiseniz falan olabilir belki. derken facebook msnler filankaydirigubbakcemile3 ama yine de ağır ve temkinli ol senin hakkında yanlış düşüncelere kapılmasın
şöyle olabilir, damat beye iletirsen, sizi yemeğe alsalar evde, yada ev oturmasına film izlemeye, bir süre siz dışarda görüşebilicek kadar samimiyeti kurana kadar yeni evli çiftin başına ekşiseniz falan olabilir belki. derken facebook msnler filankaydirigubbakcemile3 ama yine de ağır ve temkinli ol senin hakkında yanlış düşüncelere kapılmasın
Güzel fikir teşekkürler. Ama damat beye onu yaptırabilirsem iyi yanii :)
Bir de az zamanım var. 27-28 yaşlarında ama askerliğini daha yapmamış. 1-1,5 ay sonra askere gidecekmiş.Ondan bi hareket bekliyorum 5 gündür ama tık yok.
Güzel fikir teşekkürler. Ama damat beye onu yaptırabilirsem iyi yanii :)
Bir de az zamanım var. 27-28 yaşlarında ama askerliğini daha yapmamış. 1-1,5 ay sonra askere gidecekmiş.Ondan bi hareket bekliyorum 5 gündür ama tık yok.
ayol 1 -1,5 ay az zaman mı yemin ederim ben 1,5 ayda eski sevgilimi terkedip yeni sevgili bulup sonra ondan ayrılıp eski sevgilime kendimi affetirdiysem üstüne 1,5 ay içinde girdiğim bütün sınavları da verdiysem 1,5 ayda sende başarırsın bence bunu:lepi:
ayol 1 -1,5 ay az zaman mı yemin ederim ben 1,5 ayda eski sevgilimi terkedip yeni sevgili bulup sonra ondan ayrılıp eski sevgilime kendimi affetirdiysem üstüne 1,5 ay içinde girdiğim bütün sınavları da verdiysem 1,5 ayda sende başarırsın bence bunu:lepi:
ben anlamadım tam,sen önceden damadın arkadaşıyla çıktın,şimdi damadın dayısının oğluyla çıkmak istiyorsun ;ama bu damadın arkadaşı ve damadın dayısının oğlu( yani senin şimdi çıkmak istediğin )arkadaşlar ,öyle mi? yani senin eski sevgilinle şimdi sevgili olmak istediğin adam arkadaşmış ve damat bunu bildiği için söylerim diyor.Eğer durum böyleyse bence başlamamalısın zaten ,eski sevgilinin arkadaşıyla çıkman yanlış olur.
Aynı ortamda bulunmak zorunda olmak arkadaşlık belirtisi değildir sonuçta bir çok insanla aynı ortamı paylaşmak zorunda kalırız ama hepsine arkadaşım diyemeyiz vereceği karar samimiyetlerine bağlı olduğunu düşünsemde;
Sonuç itibari ile bunu sen değil teklifi getiren düşünecek. Ne söylense yalan olur bence o kişinin bakış açısına bağlı.