Ne yapmalym?

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.109
735
323
Merhaba kızlar... Lütfen bana akıl verin. Hastalıklı bi ilişkiden yeni çıktım. Daha doğrusu bi çıkış kapısı buldum. Ayrıldığım insanı unutmaya çalışıyordum. Ondan başka kimseyi sevemem diyordum. Taki geçtiğimiz cumartesi en yakın arkadaşımın düğününe kadar.

Damadın dayısının oğlu kına gecesi beni görmüş ve "Burcu güzel kızmış" demiş. Ben pek oralı olmamıştım. Ama ertesi gün yani düğün günü hep yanımdaydı. Ben ayakta kalmıştım bana sandalye getridi. Biriyle konuşurken hep konuya girmeye çalıştı. Hep yanımda durdu. Annem bile anlamış sürekli sana bakıyo dedi. En son oturduk tam sohbet ediyoduk bi baktım karşıdan annemle babam.

Sorunum şu. Ben daha önce damadın bi arkadaşıyla iki ay kadar çıkmıştım anlaşamamış ayrılmıştık. Bu arada damat da herşeyimi bilir. Kimle çıktığımı filan. Demiş ki ben yiğenime söylerimböyle böyle arkadaşımla çıkmıştı derim demiş. Çünkü tanışıyolarmış. Yarın birgün sen nasıl kardeşsin neden söylemedin derse ben ne derim demiş. O da haklı ama ben aşık oldum. Ve o eski sevgilimi gerçekte unutabileceğimi hissettim. Ne yapmalıyım bi akıl verinnn...

Yeni sevgilinin eski sevgililerini bilmesinin bence bir sakıncası yok, aksine bilmeli bana göre.. Bunu problem haline getirmemelisin.. Hatta iyi bile olur, bunu öğrenmiş olarak sana gelir..

eee,ne olmuş ki. anlamadım. damadın erkek arkadaşıyla 2 ay çıkmışsan. olabilir... bırak söylesin. o ,gelinin bir arkadaşıyla çıksaydı. gelinde söyleyeceğim deyip sana söyleseydi,sen sorun yaratırmıydın. olabilir derdin..
. ne var ki bunda. yok hala anlamıyorum bir şey ben..

Söylesin ne önemi var ki, bence ona fırsat vermeden siz söyleyin, geçmişinizden utanacak haliniz yok.

söylesin tabii
sorun çıkacaksa en baştan başlamamış olur
hem hemen aşık olmamışsındır merak etme
yeni biri olmasının verdiği heyecandır muhtemelen

Yok arkadaşlar. Tanışıyorlarmış. Aynı ortamda bulunmuşlar. Gezmişler filan. Bu yüzden damat sorun olabilri. Yiğenim istemeyebilir demiş.

Ya o kadar umutlandım ki. Dedimbaşkasına karşı bişeyler hissedebiliyorum. Onu unutmak çok zaman alacak sanıyodum. Ama böyle birine karşı bişeyler hissedincede çok sevindim ve olsun istedim. Dilerim olur. 5 gün oldu. Damadı aramış geçen gün ama beni hiç sormamış.

bilsin ne var bunda ...başkasından duyacagına senden duyması daha iyi olur...

yeni bir ilişkiye başlıyorsan hiçbir şeyin gizli saklı kalmaması çok rahatlatıcı birşey.sonra vicdan azabı çekmekten çok daha iyidir.ki senin konun öyle kaldırılamıcak,onu vazgeçirtecek vs bi problem değil.içini rahat tut,kaderindeyse o kişi hiç kimse ve hiçbir şey biraraya gelmenizi engelleyemez

Evet canım. Dolaylı yoldan arkadaşlarmış. Ben zaten birşeyimi saklamam. Ama eğer eski çıktığımla arkadaşlarsa, ki öyleymiş bunu sorun yaparmış. Yoksa zaten anlatırım ben herşeyimi.

Off Offff. Ben de onu diyorum... Ama öyle sık görüşen arkadaş değiller. Birisi damadın arkadaşı diğeri dayısının oğlu. Aynı ortamlarda bulunmuşlar. Ama onun dışında damat olmadan görüştüklerini sanmıyorum ben. Ailesinden de tanıyorum herkesi. Ama çıkmazdayım. Çok umutlanmıştım. Bi de beni sorması gerekmezmeydi damadı aradığında. Belki balayındalar diye sormamıştır.

bence ondan önce siz söyleyin, bilsin kesinlikle

Görüşebilsiem söylerim tabii canım. Ben uygun bi dille söylerim. Ama bizim öküz damat bak oğlum bu kız bunulada çıktı derse o da doğal olarak bi durur. Ben nasıl ulaşırım ona. Tel yok bişey yok. Düğünde tanıştık zaten. Damadı aradığında da sormamış beni. Belki de balayından dönmelerini bekliyodur. Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle bişeyden dolayı başlamadan kaybetmek istemem.kaydirigubbakcemile

Kızlar ne yapabilirimmmmm...
Biiiişeyyy söyleyinnn.. Sizce bu vazgeçmesi için geçerli bi neden miii...Sizce bu 5 günde eğer gerçekten benden hoşlandıysa benim numaramı alması gerekir miydi...Yoksa zamanı varmıdır. Hani damat balayında ya...

Benim eski sevgilimle şimdiki sevgilim arkadaşlardı.. Hatta bizi eski sevgilim tanıştırmıştı.. Hiç konusu bile olmadı bunun..

balayında olduğu için sormamış olabilir tabiki de, ama yinede çok hayal kurma derim ben, hoşlandıysa eğer gerçekten sorar elbet yerimseniben

Back