• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyımm :((

sigara bağımlısı biri için birden bırakmak elbette zordur ama arkadaşların dediği gibi bebeğini düşün baktın canın çekiyo elini karnına koy bebeğini hayal et hefsine diren birazcık inan şuanda senin yerinde olmayı çok isterdim 4 yıldır bebek bekleyen biri olarak nolur o karnındakinin kıymetini bil bide bişey anlatayım eltim de sigara içiyordu hamile olduğunu öğrenince bıraktı ama eşi olsun arkadaşlarımız olsun hepimiz içiyoduk neyse 1 gece önce toplandık hepbirlikte e tabi tütüş o biçim ertesi gün doktor kontrolüne gitti doktor hemen anlamış ve sormuş sen sigara içiyomusun diye o da hayır demiş ozaman o ortamda bulunmuşsun demiş göstermiş hatta kesenin etrafında duman kümesi vardı resmen diyo düşün artık pasif içicilik okadar etki ediyosa senin içmen nasıl etki eder kimbilir uzun yazdım biraz ama nolur bırak iş kafanda bitiyo :)

sigara bağımlısı biri için birden bırakmak elbette zordur ama arkadaşların dediği gibi bebeğini düşün baktın canın çekiyo elini karnına koy bebeğini hayal et hefsine diren birazcık inan şuanda senin yerinde olmayı çok isterdim 4 yıldır bebek bekleyen biri olarak nolur o karnındakinin kıymetini bil bide bişey anlatayım eltim de sigara içiyordu hamile olduğunu öğrenince bıraktı ama eşi olsun arkadaşlarımız olsun hepimiz içiyoduk neyse 1 gece önce toplandık hepbirlikte e tabi tütüş o biçim ertesi gün doktor kontrolüne gitti doktor hemen anlamış ve sormuş sen sigara içiyomusun diye o da hayır demiş ozaman o ortamda bulunmuşsun demiş göstermiş hatta kesenin etrafında duman kümesi vardı resmen diyo düşün artık pasif içicilik okadar etki ediyosa senin içmen nasıl etki eder kimbilir uzun yazdım biraz ama nolur bırak iş kafanda bitiyo :)

Uzun yazman benim için iyi oldu ev halki iciyo kaç defa söyledim yanimda icmeyin bana destek olun birakirim diye bagimli olmasam hamileligimi öğrendiğim an birakirdim ama gerçekten çok cabaliyorum 4 tane falan içmeye basladim yakin da oda bitecek inşallah yapacagim sağol desteğin için allah sana da hayirli bir evlat nasip eder inşallah dualarim tüm anne olmak isteyenlerle..

önce sen kafanda bitirmelisin bu siğaranın ne sana nede bebeğe faydası var .canını sıkan bir şey olduğunda fındık badem ceviz ye ikinizede faydası çok :) umarım birdaha başlamamak üzere bırakırsın.

Uzun yazman benim için iyi oldu ev halki iciyo kaç defa söyledim yanimda icmeyin bana destek olun birakirim diye bagimli olmasam hamileligimi öğrendiğim an birakirdim ama gerçekten çok cabaliyorum 4 tane falan içmeye basladim yakin da oda bitecek inşallah yapacagim sağol desteğin için allah sana da hayirli bir evlat nasip eder inşallah dualarim tüm anne olmak isteyenlerle..

amin canım aslında bu iş tek senle bitmez ev ahalisinin de dikkat etmesi lazım olmadı vur yumruğunu masaya içmiceksiniz üleyyn de koy tavrını iki canlıyım ben nedersem o olur de :) 2 paketten 4 dala ohooooo olmuş o bırakırsın sen biraz çaba sadece hadi bakalım kolay gelsin sana inşallah bıraktım diye de haberlerini alırız :)

amin canım aslında bu iş tek senle bitmez ev ahalisinin de dikkat etmesi lazım olmadı vur yumruğunu masaya içmiceksiniz üleyyn de koy tavrını iki canlıyım ben nedersem o olur de :) 2 paketten 4 dala ohooooo olmuş o bırakırsın sen biraz çaba sadece hadi bakalım kolay gelsin sana inşallah bıraktım diye de haberlerini alırız :)

Çok gaza geldim sigarayi kirip atasim geldi o derece :)) olacak inanıyorum buna :)

öncelikle sağlıklı bir çocuk ve doğum dilerim 10 sene sigara kullandım hamileliğimdede içtim .bırakamadım köpekler gibi pişman oldum her sigarayı yaktığımda .emzirme dönemindede kullandım sütüm azdı sigaradan olsa gerek 4 ay emzirdim .oğlum şimdi 3 yaşında çok şükür sağlıklı ama her hastalandığında kendimi sorumlu buluyorum.en son sigaramı içtiğimde bana baktı anne ne yapıyorsun dedi .diyecek bişey yoktu hemen paketi attım 1 aydır kullanmıyorum yol yakınken bırak .keşke hamileliğimde bıraksaydım :20:allen carr yöntemi var izle çok yardımı olacaktır :46:

Canim bende sigara kullanan biri olarak sana destek olmak icin yazayim dedim.inan ben hamilelik dusundugumden beri her sigara yaktigimda gebe kalmadan once biraksam diye dua ediyorum azaltmaya calisiyorum.cunku zorlanicagimin farkindayim.ve yengem hamileyken icti ve bebisimiz bi hafta kuvezde kaldi.dr ilk sordugu hamileyken sigara ictin mi oldu.karninda bi can tasidigini ve o canin sagliginin senin elinde oldugunu ve ona bakmakla sorumlu oldugunu hergun defalarca hatirlat kendine.bide elektronik sigaralar varya ondan al kendine.tiskindiriyo.bol bol kuru uzum ye bide patlicanda nikotin var tuketmeye calis.kuruyemis sakiz sana yardimci olucaktir.lutfen bebise iyi bak.bunun icinde kendine iyi bakmalisin.allah yardimcin olsun.dogum haberinide aliriz insallah.hamilelerin duasi kabul olur biz isteyenler icinde dua et.

Kızlar 6 haftalık hamileyim ama sigara iciyorum ve bırakamıyorum yardım edin ne yapmalıyimm :((
tatlım burda yapacağın tek şey annelik duygularını harekete geçrcen ... bebeğinin sağlıksızmı olması istersin sağlıklı mı . siğara öle bi illetki bebeğin ömür boyu çekicek bununda hatrla gerisi senin annelik duygunun yoğunluğuna kalmış ;):49:

Back