Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun.. ahh senin yerinde olmak için ne kadar dua ediyorum.. inşaallah bebeğin için en doğrusunu yaparsın
Bende 3 haftalik hamileym cnm bende iciyrm ama ilk gebeligimdede ictim ilk iki ay sonra karnimdakine yazik gunah diye diye psikolojik baski yaptm kendime biraktmm bu kez de birakcam birak cnmm yazik bebislerimizeKızlar 6 haftalık hamileyim ama sigara iciyorum ve bırakamıyorum yardım edin ne yapmalıyimm (
Bende 3 haftalik hamileym cnm bende iciyrm ama ilk gebeligimdede ictim ilk iki ay sonra karnimdakine yazik gunah diye diye psikolojik baski yaptm kendime biraktmm bu kez de birakcam birak cnmm yazik bebislerimize
Canim haklısın benim ilk hamileliğin ve sigarayı 7 8 yıldır kullanıyorum azalttım ama bırakma konusuna gelince olmuyor yapamıyorum
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama sigara iciyorum ve bırakamıyorum yardım edin ne yapmalıyimm (
Evet zor oluyorr ama bende 10 senedr iciyorm dogumu yaptm bidaha basladm ama bir kere oynayinca karninda helebirde o an sigara iciyosan cok uzuluyosun acaba kotumu oldu ne oldu su duman neler yapiyo diye ins birakirizz cnmm inss
Evet bu konu beni gerçekten çok yıpratıyo inşallah bırakırım sağol canım tavsiyelerin için.
Rica ederm cnmm hersey cocuklarimiz icin hicbir sey bir candan daha degerli degildir
Kızlar 6 haftalık hamileyim ama sigara iciyorum ve bırakamıyorum yardım edin ne yapmalıyimm (
kusura bakma da, hiç ılımlı olamayacağım bu konuda..
sigara ve benzeri şeyler sırf yetişkinler için bile bir tehdit iken, sen daha sana tutunmaya çalışan, masum ve bunu asla haketmeyen bir canlıyı şimdiden zehirliyorsun..
yazık valla..
bir an önce senin yerinde olabilmek için can atan, belki bunun için deli gibi çırpınan ve bu iş için milyonlarca lira harcayan belkide hiçbir zaman sahip olamayacağı bir bebek hayali kuran insanları düşünüp kendine bunu yapmaktan vazgeçersin umarım..
sigara ve benzeri şeyler sırf yetişkinler için bile bir tehdit iken, sen daha sana tutunmaya çalışan, masum ve bunu asla haketmeyen bir canlıyı şimdiden zehirliyorsun..
yazık valla..
bir an önce senin yerinde olabilmek için can atan, belki bunun için deli gibi çırpınan ve bu iş için milyonlarca lira harcayan belkide hiçbir zaman sahip olamayacağı bir bebek hayali kuran insanları düşünüp kendine bunu yapmaktan vazgeçersin umarım..
yazık valla..
Bu allah vergisi bende isterim herkese nasip etsin ama oluyor. Konu benim sigara icmeme gelince insan gazi konulardan uzaklaşmak için kendini bu yollara sürüyo yaninda kimse olmadigi bi zman anlarsin demek istediklerimi . bende istemiyorum bebeğimi zehirlemeyi ama elimde olmadan iciyorum. Günde 2 paket içen ben simdi 4 dala dusurdum bence gayet basarili sadece ne zaman stress yapsam içmek geciyo aklimdan. Beni asagılamana gerek yk yani anlatabildim mi
böyle bir amacım yok asla.. seni ne tanırım, ne de sigara içiyor olmanın bana bi faydası zararı var.. sadece konuna denk geldim ve bişeyler yazmadan duramadım.. ben "yapamıyorum,elimde değil" gibi şeyleri kabul etmeyen ve insanın istedikten inandıktan sonra herşeyi yapıp başarabileceğine inanan biriyim.. eğer bir gün dediğin gibi yalnız da kalsam, büyük konuşmak istemem ama hiçbir zaman böyle bana zararı olan, ufacık bir faydası bile olmadan anlık zevkler için kendimi zehirlemem heralde..
bu yollardan geçmiş herhangibir arkadaş veya profesyonel bir yardım ile bu konuyu bir an önce halledersin umarım.. geç olmadan..
Anlatımın için çok tesekkur ederim evet kararlıyım ve allahın izniyle bırakıcamBırakın hamileyken sigara içmeyi, hamile kalmadan en az bir yıl önce zaten sigarayı bırakmanız gerekiyordu. Doğum yaptıktan sonra da çocuğunuz memeden kesilene kadar içmemelisiniz. Çocuğun bulunduğu ortamlarda da içmemelisiniz. Çok tehlikeli ve çok yanlış bir davranış. Bırakamıyorum diyorsunuz ama bırakabilirsiniz emin olun. Önemli olan kısmı bırakmaya karar vermek. Gerekirse profesyonel destek alın. Şu durumda hamile olduğunuz için ilaçla da bırakamazsınız. Elinizdeki tek silahınız bebeğinize olan sevginiz ve kendi iradeniz. Allah korusunu bebeğiniz, o minicik masum yavru bin türlü hastalıkla doğabilir. Annenin sigara kullanımından kaynaklı kanserli doğan bebekler olduğunu biliyor musunuz? Sadece anne de değil, bu kuralların hepsi baba için de geçerli aslında. Hem spermin kalitesi hem de çocuğun doğduktan sonraki yaşam kalitesi açısından. Bebeğinizi düşünün. Sizin anlık isteğiniz, kendinizi tatmin etme isteğiniz onun hayatından daha mı önemli. Bu konuda destek kitapları da var bol sayıda. Onlardan da yardım alabilirsiniz.
Sen sigara içtiğinde bebeğin nasıl zor durumda kalıyor biliyor musun karnında ( Onu görebilseydin asla içemezdin. N'olur bırak!!!
Kul hakkı bu. O miniminnacık yavruya bunu yapmaya hakkın yok. Ne yap et bırak.