ne yapmaliyim

imipregnant

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
13
0
27
iki aydir regl olamiyordum dun hamilelik testi yaptim biri silik biri tam toplamda iki cizgi cikti. internetten yaptigim testlerw gore yaklasik 7 haftalik hamile gozukuyorum asagi yukari. dun pembe bir akintim oldu falat cok az. bugun kahverengi oldu fakat sonrasinda rengi acildi suan koyu kirmizi ve devam ediyor ne yapmam lazim?

Kan testi yaptırıp kesin sonuç alsanız?
Gidecek yer yok, mahrumiyet bölgesindeyim diyorsanız, doğruluğunu bilmemekle birlikte hamilelik için karbonat, çamaşır suyu testleri yapıyorlardı, burada okumuştum. En kötü ihtimal onları deneyin.

Doktora niye gitmiyosunuz? Yada sağlık ocağına? İstediğiniz bir gebelik miydi?

Bu arada düşük yapmıyor bile olabilirsin ö. Hamilelik te kanamaya sık olan bişey. .

P Pimpirikli kiz canım bende laboquick marka ovulasyon aldım hoc memnun kalmadım hep pozitif cikiyo ama bebek olmadı o ayda neyse bu ay yarın 4 gün var adetime sence kanda çıkar mı bebek varsa
Canim bende o testen aldım çok umutluydum şimdi sen diyince o umudumda gitti canım çıkar ama adet geciktikten Sonra tekrar kan için çağırıyorlar ben senin yerinde olsam beklerim biliyorum 4 gün insana 4 yıl gibi geliyo erken genelik testi yaptinmi oda olabilir aslinda

Ya bilmiyorum umudunu kırmak gibi olmasın ama keşke başka bi marka alsaydin her sabah aynı saatte düzenli şekilde hergün yap o testi bende öyle kullandım ama o ayda bebek olmadı nasip galiba . Bu ay dostinex kullandımprolaktin ddüşsün diye oda bebek varsa düşürür diye duydum bebek varsa acil bi şekilde korumaya almak için yaptırmak istiyorum bebek yoksa önümüzdeki ay klomenkullanicam bbakalım nasip P Pimpirikli kiz

Ya bilmiyorum umudunu kırmak gibi olmasın ama keşke başka bi marka alsaydin her sabah aynı saatte düzenli şekilde hergün yap o testi bende öyle kullandım ama o ayda bebek olmadı nasip galiba . Bu ay dostinex kullandımprolaktin ddüşsün diye oda bebek varsa düşürür diye duydum bebek varsa acil bi şekilde korumaya almak için yaptırmak istiyorum bebek yoksa önümüzdeki ay klomenkullanicam bbakalım nasip P Pimpirikli kiz
Adeti beklemene gerek yok kan testinde çıkar dediler banada bence yaptır ferahla bende son 1 hafta kala meraktan duramıyorum sonuç negatif hüsran bende hIc beklemiyorum gecmesini hakkında hayırlısı olsun inş

X