Ne yapmalıyım? ?

Gelinlercicektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
41
0
34
Kızlar nisanlim 7 gündür arıyordu bende acmiyodum. Neyse bugün nisanlimda ortak bi kız ekledi instagramdan bende çıkaramadım yazdım denizde tanıştık yazmis. Neyse bende bozuntuya vermedim hatırladım dedim. Nisanlimla bütün gün denizde eglenmisler anlattı kız bende dinliyorum tabi. Dedim kız arkadaşım giriyor whatsappa gel . Geldi kız anlatmaya devam baya ilgilenmis kızla nisanlim 23 kız 17 yaşında. Neyse bende dedimki beni ara konuşalım. Nisanlimın nosunu verdim arasin diye . 5 dk sonra kimsin yazdı cevap vermedim . Gerçekten uzuldum ama soğudum ondan nefret ettim

doğru mu anladım bilmiyorum ama;
nişanlın denizde 17 yaşında kız ile tanışıp görüşüyorsa, bu benim için sıkıntıdır seni bilemem. çıldırırım.

Siz de nişanlınız da olgunlaşmadan ciddi yollara adım atmışsınız.

Nişanı atın, uzuuuuun bir süre de yeniden böyle ciddi adımlar atmayın, önce bir büyüyün, olgunlaşın, kaprislerden, triplerden kendinizi kurtarın.

Gercekten insan herseyden soguyor evlenmeden görmek daha iyi gerçek yüzlerini ben arayip rezillik çıkarmadım verdim kıza nosunu konussan lar rahat rahat umurumda değil yeter

aynı konuyu neden defalarca açıyorsun cicim evet aldatma sayılır

boynuzu takmış sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…