berabaer gelmedik beraber oturmamiza gerek yok dersjn. biri laf derse onlarla mi geldin derse arkadaslarinla gelmemis olsan bile eve t onlarla geldik dersin. aile gibiler benim arkadaslarim dersin.
Boşverin. Gel otur derlerse'Arkadaşlarımla geldim ,onlarla oturur,onlarla giderim'deyin geçin.Sozluyum kayinvalideyin evine cok defa gittim geldim sozlumle ve her seferinde icten gelerek gittim elimden geleni yaptim ama sanki beni pek sevmedi herneyse
Sanki sozlumun ailesi icin yokum ne aramak ne sormak hic.. herneyse sozlum yurtdisina gitti beni tamamen yok sayiyorlar kac defa eltii(nisanlilar kaynimla) evine davet etti nezaketen benide davet edebilirdi sozlum olmasada ne var yani bir kere bile arayip sormadi ben kac kere aradim herneyse
kirildim hem bu konudan hem baska konulardanda uzatmak istemiyorum
arkadasimin dugunu var bu aksam onlarinda akrabasi oluyor kiz yani dugune onlarda gelecek, belli ki kayinvalidem eltim ve kaynim ayni masada oturacak
ben oraya arkadas grubumla gidicem ve kesinlikle onlarla oturmak istemiyorum (sozlu telefonda beraber oturursunuza getirdi lafi, oturmam dedim, tanidiklar falan bak o ayri oturuyor derler dedi, desinler umrumda degil dedim onada tamam dedi hak veriyor bana cunku cogu konuda
Dugunun olacagi yer bana 45dk belli ki beraber gidecekler benide nezaketen arayabilirlerdi sen nasil gideceksin gecerken senide alalim gitmeye imkanin yoksa diye yok yok yok, bana gelince dusuncesizin onde gideniler eltime farkli herneyse
dugun bu aksam
sizcede haksizmiyim, beraber oturlaim vs derlerse hayir ben arkadaslarila oturucam demeyi dusunuyorum onlarla oturmak istemiyorum
Onun sana karşı konulmuş sert bir tavrı varsa ve bunu sözlü olarak dile getirmemişse sende bu tavrı umursama görmezden gel.. Yerinde olsam arkadaşlarım ile birlikte o masaya gidip otururum neden oturmayayım ki? Sonuçta kaynana ne kadar eşimin annesi olsa da benimde annem oluyor. E annemin yanında da arkadaşlarla oturmamda sakınca görmüyorum. Sen yakın davran daha evlilik olmadan aranıza mesafe girmesine izin verme evlendik den sonra ister istemez kaynana ile detrtler oluyor şimdiden kimsenin kimseye bilenmesine gerek yok.
Bence eltinizi kıskanmak için çok acele etmişsiniz. Tamam sözlüsünüz ancak bazı aileler sözlü olmayı çok da ciddiye almazlar. Söz yüzüğü genellikle iki tarafın birbirini tanıması ve evlilik kararı alıp almayacaklarına karar vermesi için yapılır. Söz yapıldı diye biz olduk, hemen aileden sayılayım, etrafımda pervane gibi dönsünler, beni el üstünde tutsunlar diye beklemek abes. Ayrıca birçok kadın, eşinin ya da nişanlısının ailesi hayatıma çok karışıyor nasıl mesafe koyabilirim diye dert yanıyor. Bence mesafe her zaman iyidir tadını çıkarın, ileride keşke o mesafeyi korusaydım diye kafanızı duvarlara vurabilirsiniz.Sozluyum kayinvalideyin evine cok defa gittim geldim sozlumle ve her seferinde icten gelerek gittim elimden geleni yaptim ama sanki beni pek sevmedi herneyse
Sanki sozlumun ailesi icin yokum ne aramak ne sormak hic.. herneyse sozlum yurtdisina gitti beni tamamen yok sayiyorlar kac defa eltii(nisanlilar kaynimla) evine davet etti nezaketen benide davet edebilirdi sozlum olmasada ne var yani bir kere bile arayip sormadi ben kac kere aradim herneyse
arkadasimin dugunu var bu aksam onlarinda akrabasi oluyor kiz yani dugune onlarda gelecek, belli ki kayinvalidem eltim ve kaynim ayni masada oturacak
ben oraya arkadas grubumla gidicem ve kesinlikle onlarla oturmak istemiyorum (sozlu telefonda beraber oturursunuza getirdi lafi, oturmam dedim, tanidiklar falan bak o ayri oturuyor derler dedi, desinler umrumda degil dedim onada tamam dedi hak veriyor bana cunku cogu konuda
Dugunun olacagi yer bana 45dk belli ki beraber gidecekler benide nezaketen arayabilirlerdi sen nasil gideceksin gecerken senide alalim gitmeye imkanin yoksa diye yok yok yok, bana gelince dusuncesizin onde gideniler eltime farkli herneyse
dugun bu aksam
sizcede haksizmiyim, beraber oturlaim vs derlerse hayir ben arkadaslarila oturucam demeyi dusunuyorum onlarla oturmak istemiyorum
Kendinizi bile geriyorsunuz bile bile soğukluk katıyorsunuz araya seni mutsuz etmeye değer mi bir düğünSozluyum kayinvalideyin evine cok defa gittim geldim sozlumle ve her seferinde icten gelerek gittim elimden geleni yaptim ama sanki beni pek sevmedi herneyse
dugun bu aksam
Arkadaşlarınızla gidiyorsanız arkadaşlarınızla oturursunuz.
Kayınvalidenizin yanına da gider, 5 dakika muhabbet eder, yine arkadaşlarınızın yanına dönersiniz.
tesekkurler bende boyle dusunuyorum
yorumlardan anladim ki aslinda sorun yokmus sorun benmisim sorun benim yakin ve birbirimizi sevmek istememmis
kvnin bana soguk olmasi ve dislamasi aslinda gayet normalmis
birde kendime dert ediyorum yanlarindan oturmak istemiyorum ama yoksa ayip olur mu diye
ne salagim :)