- Konu Sahibi Peynirzeytinekmek
ödül gönderiyorlar ya bunun kaazancı ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum canm ben de yeniyimödül gönderiyorlar ya bunun kaazancı ne
Canm okudum tekrar...mesajımı yeniden gönderiyorum bu arada öğreniyorum yeni üyeyim
Cevap için tşkler fakat maddi olarak bizi iyş gördükleri için bu yardımları alamadık. Esas sağlık yönünde sıkıntı yaşıyorum evde sağlık hizmetinden faydalanıyoruz fakat onlarda hiçbir şey yapmıyorlar yeterli değil .bir arkadaş daha bahsetmiş devletin yardımlarından. devlet 1 asgari ücret kadar evde bakım yardımı yapıyor engellilere. bunun için engelli raporu olmalı. yaşadığınız yerin sosyal hizmetlerine başvurmanız gerek. gelip evde ziyaret ediyorlar ve ona göre maaş bağlanıyor. ayrıca kendisinin de sosyal güvencesi yoksa engelli maaşı da ayrıca bağlanıyor. burada bazı gelir kısıtları var yalnız. aynı evde yaşayan kişi başı gelirin belli bir rakamın altında olması gerek. eğer bu şartı sağlıyorsa aileniz kesinlikle zaman kaybetmeden başvurun. huzurevi ihtimalini kesinlikle düşünmeyin derim. bugün onlara yarın bize gelecek sıra. allah yardımcınız olsun
istanbulda böle konularda belediyelerin de ayrıca yardım imkanları oluyor ama nerde yaşıyorsunuz bilemiyorum. kesinlikle belediye ve kaymakamlıkla görüşünCevap için tşkler fakat maddi olarak bizi iyş gördükleri için bu yardımları alamadık. Esas sağlık yönünde sıkıntı yaşıyorum evde sağlık hizmetinden faydalanıyoruz fakat onlarda hiçbir şey yapmıyorlar yeterli değil .
çok acımasız oldu bu tabiiki soğur ama bir evde eşiyle birlikte aile ortamı var birde yapayalnız bakımevi köşelerinde neler görüyoruz basında dayaklar fırçayla yıkamalar biraz sağduyu lütfenValla acikcasi ha huzur evi ha bakici.
Sonucta ikisinde de evlatlari bakmiyor.
Soguyacak olan bakicida da sogur.
Ben huzurevinde kalsin demedim.çok acımasız oldu bu tabiiki soğur ama bir evde eşiyle birlikte aile ortamı var birde yapayalnız bakımevi köşelerinde neler görüyoruz basında dayaklar fırçayla yıkamalar biraz sağduyu lütfen
pardon yanlış anladığınızı bilemezdim bende çok hassasım bu konuda benim annemde felçliydi ve geçen yıl kaybettim üzgünümBen huzurevinde kalsin demedim.
Kendi ailemden bi olay anlatsam sanirim bana sagduyu demezdiniz.
Cunku bu konularda ben zaten yeterince hassasim.
Dikkatli okumamism ben kendi evinde bakilacagini anlamadim.
Bakicinin evinde kalacak sandim o yuzden oyle dedim. :)
bence kendinize hedefler belirleyin ilk hedefiniz kadın meselesini çözüm ağbinizle ilişkinizi düzeltme yolları arayın buradan fikir verelim üstüne gidin bu işin ve mutlu mutlu bebeğinizi büyütünCanm okudum tekrar...
Gelinimizden bi bekletimşz yok bakmakla yükümlü değil .. Ama Abi'm Le yardımlaşarak çokta güzel bakardık ..
Abi KARDEŞ ilişkimiE üzülüyorum başın dara düşse kimsem yok ... Babanız için üzüldüm başınız sağolsun ...
Evet o benim hatam.pardon yanlış anladığınızı bilemezdim bende çok hassasım bu konuda benim annemde felçliydi ve geçen yıl kaybettim üzgünüm
bence kendinize hedefler belirleyin ilk hedefiniz kadın meselesini çözüm ağbinizle ilişkinizi düzeltme yolları arayın buradan fikir verelim üstüne gidin bu işin ve mutlu mutlu bebeğinizi büyütün
Evet o benim hatam.
Tamamen yanlis anlamisim.
Ben bakicinin evine goturulecek, o sekilde bakilacak zannettim o yuzden biraz sert yazdim.
Konu sahibinden de sizden de ozur dilerim :)
anladım ki siz annenizin biricik kızısınız onu asla bırakmazsınız ya ağbiniz o silmemiş ama heran silebilir göruntu öyle bunun sebebi ne sizin ilişkileriniz sağlam olsaydı buna gelin çok etkili olamazdı ağbinizin sizlerle bir hesabı var ama ne babanızdan çekiniliyor anladığım neden ve annenizin hiçbir etkisi yokm u oğlum gel elimden tut beni yalnız bırakma demezmi anne bu ya anneye zor kıyılır.ağbinizin sizinle maddi bir hesabımı var niye açmıyor size borcu var ödeyemiyormu veya kavga nızmı varBi başkasının evin de değil ...
Kendi evimiz de akşamları babam gelicek çalışan bayan evine dönecek...
Inanın 1 sene öncesine kadar herşeyimi ben yapıyordum hem çalışıyorum kendi evimi temizlemeyin işimi gücümü bırakıp ona gidiyordum... Şimdi malum bebek var ...
Az büyüse yine ihmal etmem kıyamam ...
Huzurevine kim düşünmüyorum biraz ağırlaşarsa kadını birlikte benim evime almayı düşünüyorum ....
Abimle olan ilişkim o da ayrı bi handikap böyle bi zamanda Sırt dönüyorsa bu iş bitmiştir...
Siz olsanız kırılmazmısınız?? Ben kırıldım...
O hün belki eşim beni dövdü sokağa Attı yardım için Aradım ya da bi derdim var onun için Aradım ben onun kardeşiyim... Ama o benim hiçbir şeyim olmak istemiyor ve bu ilk olmadı.
Her aile de olan ufak tefek şeyler...anladım ki siz annenizin biricik kızısınız onu asla bırakmazsınız ya ağbiniz o silmemiş ama heran silebilir göruntu öyle bunun sebebi ne sizin ilişkileriniz sağlam olsaydı buna gelin çok etkili olamazdı ağbinizin sizlerle bir hesabı var ama ne babanızdan çekiniliyor anladığım neden ve annenizin hiçbir etkisi yokm u oğlum gel elimden tut beni yalnız bırakma demezmi anne bu ya anneye zor kıyılır.ağbinizin sizinle maddi bir hesabımı var niye açmıyor size borcu var ödeyemiyormu veya kavga nızmı var
anlatmak istemiyorsunuz galiba tabiiki tercih sizin geçmiş olsun hoşçakalınnnnHer aile de olan ufak tefek şeyler...
Ama KARDEŞ ilişkisini bozmaya değecek şeyler değil..
Çok uzun bi hikaye kafanızı ağrıtmak istemem... Anlat anlat bitmez gibi 1günlük 2 günlük bi şey değil..anlatmak istemiyorsunuz galiba tabiiki tercih sizin geçmiş olsun hoşçakalınnnn