- 7 Ocak 2014
- 141
- 3
-
- Konu Sahibi portakalliordek
O kisiye yani eski sevgilime geri vermeyi denedim zaten istemedi. Zaten gumus bozdurulsada cok dusuk bi degero oluyormus heralde.niye cöpe atiyorsun
geri ver
soyledim ama istemedi. evet yasim kucuk. Annesinin kolyesinide vermem yani istemiyor. Ben elimdekileri ne yapacagim?Annesinin kolyesini geri verin, para biriktirip yerine koyun, saçma şeyler için bile bir daha izinsiz para almayın, annenizin de haberi olmasın, umarım yaşınız küçüktür.
Yani bende mi kalsinlar anlamadim. Evet annesinin ama istemiyormus.Geri verin. Atmayın.
Hem takılardan biri annesininmiş demediniz mi?
Atmanız büyük saygısızlık olur.
Kötü de ayrılmış olsanız, geçmişte yaşadığınız güzel günler oldukları yerde hala güzel.
soyledim ama istemedi. evet yasim kucuk. Annesinin kolyesinide vermem yani istemiyor. Ben elimdekileri ne yapacagim?
Açıkçası ben geçen güzel zamanların kötü ayrılıklara kurban gitmesine acıyorum.Yani bende mi kalsinlar anlamadim. Evet annesinin ama istemiyormus.
19 yasindayim. Kendisi burada degim evi uzak ve tam olarak bilmiyorum bile12.5 falan umuyorum ki, evinin önüne bırakın, okuldaysanız sırasına bırakın falan filan. İlla mal teslimini onun yanında yapmak zorunda değilsiniz.
Nasıl bılmıyosn ne kadar zaman beraberdınz kı sız?19 yasindayim. Kendisi burada degim evi uzak ve tam olarak bilmiyorum bile
19 yasindayim. Kendisi burada degim evi uzak ve tam olarak bilmiyorum bile