Ne yapmaliyim?

Geri ver ..
Istemiyorsa artik sen bilirsin ne yapacagini.

Asil merak ettigim , annenin parasini caldin , Annen biliyomu?
Bilmiyosa yerine koysan ogrenmicekmi ?
Nerden geldi yine diye ..

Okudum.bütün yorumları o zaman ortak arkadasiniz varsa ona verin eski sevgilinizede mesaj atip ondan alabilcegini söyleyin.annenizin parasinida siz biriktirip koyun bnce.ah filan eder nolur nolmaz karismasin paralar hak geçmesin sizde ona para vermissiniz ama isteyebiliyosan iste ben şahsen istemezdim.

Bu anneden alınan paranın mıktarı nedır? gercı ne olursa olsun gızlı saklı aldıgını degıstırmıyoda toplayamıcagn bı rakammı merak ettım

istese de istemese de annesinin olanı ayır, o kalsın, hatta bir şekilde ulaştır ona, hiç ulaştıramıyorsan dursun bir köşede

diğerleri için: bence ilişki bitse de alınan hediye geri verilmez, bunlar bana saçma geliyor
annene bu çocuk için borç yaptıysan, sat onları annenin parasını yerine koy

annesi o kolye için umrumda değil istediğini yapsın demiş sanırsam ne yapsam bilemedim

manevi değeri yokmuş herhalde. yanlış hatırlamıyorsam annem o kolyeyi takmadı demişti. Yani bende annesinin olduğunu sonradan öğrendim zaten ben onu aldı biliyordum.

Bu anneden alınan paranın mıktarı nedır? gercı ne olursa olsun gızlı saklı aldıgını degıstırmıyoda toplayamıcagn bı rakammı merak ettım
80-90 sanırsam bilmiyorum. Öncedende küçükken falan yada eskidende işte annemden para almış olabilirim bilmiyorum

bu kadar çok severken nasıl aldatabildin,nasıl vücudunun fotograflarını başkasına atabildin canım.hiç için acımadımı.demek ki sevdin sanıyordun sevmiyordun eski sevgilini.adalet işte.o çocuğu haketmiyormuşsun demek ki.sen unutmaya çalış ve temiz bi hayat kur kendine.ne denir ki.

Evet yaşım küçük yazmışsın ya bende 12-13 falan yazacaksınız sandım ona göre yorum yazacaktim ki 19 yazmissin.Ufalda cebime gir diycem olmuycak..bu yasta bir erkek için hırsızlığı nasıl kendine yakistirdin,annenizedemi acimadiniz..cidden bi tuhafsin konularından az çok biliyorum

nefsime yenildim

keşke söylemeseydin :/ vicdanını rahatlatmak istemişsin belli ki ama daha berbat olmuş.
Maalesef öyle oldu ama yapabileceğim birşey yok benden habersiz annesine ve bir arkdaşına demiş. Bu konuyu sadece ona demiştim keşke ona bunu böyle açıklamadan ayrılmamız gerektiğini söyleseymişim. Helalleşik. Annesinin ve arkadaşınında başkasına söylemeyeceğini söyledi. Ama sonuç olarak kendimi rezil etmiş oldum. Ben bile şaşırıyorum yaptıklarımı ne kadar kötü şeyler yapmışım diye. Ben kimseyi üzmek istemem bana kötü davranan biri bile olsa onu üzmek istemem. Ben bunları zaten onu üzmek için yapmadım. Kendi nefsime sahip çıkamadığım için yaptım zararıda bana oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…