- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.069
-
- Konu Sahibi portakalliordek
Merhaba. Sevgilimle ayrildik ve onu unutmak icin ilk once onunla ilgili olan seyleri ortadan kaldirmayi dusunuyorum. Bana aldigi iki tane gumus yuzuk var bir tanede gumus kolye var ve bi tane daha oda gumus olmasi lazim annesininmis sanirsam ama eski gibi bilemiyorum. Iste benim suan soyle bir sorunum var ben bu kisiyle birlikteyken ona forma alacaktik ve ben annemde izinsiz ondan para aldim bunun icin o kisiye verdim. Ben simdi elimdekileri bozdurup parasini annemin cantasina mi koyayim yoksa hic bozdurmadan direk cope atip anneme verecegim parayi kendim mi biriktireyim?
son iki konunuza baktimda ne degisik bir insansiniz
ben de üst sıradaki konuya baktım yorum yazıp çıktım, sonra ikinci siradakine geldim, senin bu yorumunu okuyucunca nasilki diye bende konularına bakayım diye profiline baktım, sonra dedim ayni kisiymis ben farklı zannetmisim ya lason iki konunuza baktimda ne degisik bir insansiniz
annesi o kolye için umrumda değil istediğini yapsın demiş sanırsam ne yapsam bilemedimistese de istemese de annesinin olanı ayır, o kalsın, hatta bir şekilde ulaştır ona, hiç ulaştıramıyorsan dursun bir köşede
diğerleri için: bence ilişki bitse de alınan hediye geri verilmez, bunlar bana saçma geliyor
annene bu çocuk için borç yaptıysan, sat onları annenin parasını yerine koy
manevi değeri yokmuş herhalde. yanlış hatırlamıyorsam annem o kolyeyi takmadı demişti. Yani bende annesinin olduğunu sonradan öğrendim zaten ben onu aldı biliyordum.Sana zorla hırsızlık yaptırmadı ya? Eğer annesinin yüzüğüyse tabiki geri vermelisin.O manevi açıdan değerli ki sana vermiş.
Ve kısın harcamalarınızdan annenizin parasını yerine koyun.Bir daha böyle işlere de kalkışmayın.
geri falan istemiyor. bende şaşırdım ne yapacağımıNeden atıyorsun geri ver. Nasıl annenden izinsiz parasını aldın, değer mi onun güvenini kaybetmeye?
80-90 sanırsam bilmiyorum. Öncedende küçükken falan yada eskidende işte annemden para almış olabilirim bilmiyorumBu anneden alınan paranın mıktarı nedır? gercı ne olursa olsun gızlı saklı aldıgını degıstırmıyoda toplayamıcagn bı rakammı merak ettım
nefsime yenildimbu kadar çok severken nasıl aldatabildin,nasıl vücudunun fotograflarını başkasına atabildin canım.hiç için acımadımı.demek ki sevdin sanıyordun sevmiyordun eski sevgilini.adalet işte.o çocuğu haketmiyormuşsun demek ki.sen unutmaya çalış ve temiz bi hayat kur kendine.ne denir ki.
Evet yaşım küçük yazmışsın ya bende 12-13 falan yazacaksınız sandım ona göre yorum yazacaktim ki 19 yazmissin.Ufalda cebime gir diycem olmuycak..bu yasta bir erkek için hırsızlığı nasıl kendine yakistirdin,annenizedemi acimadiniz..cidden bi tuhafsin konularından az çok biliyorum
sevgilin nasıl öğrendi fotograf attığını falan canım.?nefsime yenildim
ben söyledim çünkü içim huzursuzdu rahat edemedim.sevgilin nasıl öğrendi fotograf attığını falan canım.?
keşke söylemeseydin :/ vicdanını rahatlatmak istemişsin belli ki ama daha berbat olmuş.ben söyledim çünkü içim huzursuzdu rahat edemedim.
Maalesef öyle oldu ama yapabileceğim birşey yok benden habersiz annesine ve bir arkdaşına demiş. Bu konuyu sadece ona demiştim keşke ona bunu böyle açıklamadan ayrılmamız gerektiğini söyleseymişim. Helalleşik. Annesinin ve arkadaşınında başkasına söylemeyeceğini söyledi. Ama sonuç olarak kendimi rezil etmiş oldum. Ben bile şaşırıyorum yaptıklarımı ne kadar kötü şeyler yapmışım diye. Ben kimseyi üzmek istemem bana kötü davranan biri bile olsa onu üzmek istemem. Ben bunları zaten onu üzmek için yapmadım. Kendi nefsime sahip çıkamadığım için yaptım zararıda bana oldu zatenkeşke söylemeseydin :/ vicdanını rahatlatmak istemişsin belli ki ama daha berbat olmuş.