- 21 Ekim 2014
- 1.534
- 1.006
- 248
rica ederim. amiiiin :) her yerde bulabilirsin rahatlıkla :)Teşekkür ederim hemen bulup edineceğim o taştan. Allah bütün kem gözlülerden korusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim. amiiiin :) her yerde bulabilirsin rahatlıkla :)Teşekkür ederim hemen bulup edineceğim o taştan. Allah bütün kem gözlülerden korusun
felak ve nas okuyun bol bol bazı insanların gerçekten nazarı değiyo kötü gözlerden korusun Allah.
Bence onunla görüştüğünüz zamanlarda kendinizden cok bahsetmeyin iyi diyelim iyi olalım tarzı cümleler şe geçiştirin konuyu başka şeylere döndürün ondan bahsedin belki bu da iyi gelebilir ve Felak nas ayet el kürsi den şaşmayın derimBol bol okuyorum valla, yastığımın altına bile yazıp koydum. Ama biraz aramı açmaya çalışıyorum olmayacak böyle. Ondan uzak kaldığım dönemlerde acayip bir huzur varken üstümde, onunlayken bir kasvet bastığını anlar oldum. Bizde kaldığı dönemde acayip karamsar, huzursuz ve ciddi anlamda mutsuz bir haldeydim şimdi düşündükçe bütün olanlar tek bir kapıya çıkıyor bu kız bana iyi gelmiyor.
herseyini paylasma, ayrinti verme, madem kiskaniyor.. felak nas oku bolca daArkadaşlar öncelikle merhaba.
Bi konuda fikrinize ihtiyacım olacak. Kuzenimin kötü enerjisinden, kem gözünden kendimi nasıl koruyabilirim. Kem gözü olduğuna inanıyorum çünkü durumu şöyle anlatayım.
Güzel bir işim vardı, başarılı ve huzurlu bir şekilde çalışıyor,paramı kazanıyordum. Aynı zamanda güzel ilerleyen bir ilişkim vardı. Kuzenim o dönem bizde kalmaya başladı. O da kendi bölümüyle alakalı bir iş buldu. Birlikte gidip geliyoruz. Ailesi bizim yaşadığımız şehirde olmadığı için kuzenim de kendine kalacak yer ayarlayana kadar bizde kalıyordu. Haliyle işe birlikte gidiyoruz evde de sürekli birlikteyiz. İşimizi, aşkımızı, arkadaşlarımızı her şeyi konuşuyoruz. Ne zaman ki evimize geldi bir kaç ay sonra hiç bir sorun yaşamadığım işimden çıkarıldım ve çok geçmeden bir kaç hafta sonra sevgilimle sorunlar yaşamaya başladık sonrasında aramızın çok iyi olduğu bi kaç arkadaşımla soğukluk girdi aramıza. Başlarda yine hayatın cilveleriyle karşı karşıyayım diye düşünüp mücadele etmeye çalışıyordum. Neyse kuzenim yanımızdan ayrıldı, kendine kalacak yer ayarladı. tabi o ara yine görüşüyoruz. Ben de bir süre uzaklaşmak istedim şehirden. Abime gittim. Yengem yeni doğum yaptı nasıl olsa boştayım diye yardıma gittim. Bi kaç gün içinde bi hafifleme geldi. Ayrıldığım erkek arkadaşım aradı, Çıkartıldığım iş yerinden arandım aramızın açıldığı arkadaşım neden böyle olduk diye aradı sordu. Neyse ben yaklaşık 2 ay kaldım abimde. İş yerine dönmedim çünkü kpssye hazırlanmaya karar verdim. Memlekete döndüm. Kuzen de işi yoğun olduğu ve ben de olmadığım için bize uğramıyormuş.
Bi yandan sınava hazırlanıyorum bir yandan ayrıldığım erkek arkadaşımla buzları eritmeye çalışıyoruz. Derken kuzenim döndüğümü öğrenip bize geldi. Oturuyoruz işte aylardır görüşemedik diye olan biteni anlatıyoruz derken ertesi gün erkek arkadaşımla durduk yere aramız bozuldu. Beni saçma sapan bi kasvet bastı sınava konsantre olamıyorum falan. Dedim artık bu kızda beni kötü etkileyen bir şeyler var. En basitinden "aa tırnakların çok güzel görünüyor" dediği an tırnağım kırılır. "Yüzün ne güzel parlıyor maskemi yapıyorsun" dediği an sivilceler pörtlüyor. Yani üzerine oturup düşününce ondan kaynaklı kötü bir enerjiye kurban gittiğimi düşünüyorum. Arkadaşım falan olsa bir daha görüşmem mesafe koyar bakarım keyfime ama kuzenim olduğu için mesafe koyamıyorum. Onunla görüşmediğimiz, konuşmadığımız zaman herşey güzel ilerlerken ona ne zaman hayatımda olan bitenleri anlatsam işlerim tersine dönüyor. Bu tür kem göze inanan ve koruyucu dua bileniniz varsa bana da söyleyin, bu kıza karşı duadan başka bir şeyle kendimi koruyabileceğimi sanmıyorum.
Yakın o kızı kalbine kazık çakın felak nas okuyun çok severim bu sureleri birde görebileceği yere nazar boncuğu takın kolye bileklik vs negatif elektriğini alsınArkadaşlar öncelikle merhaba.
Bi konuda fikrinize ihtiyacım olacak. Kuzenimin kötü enerjisinden, kem gözünden kendimi nasıl koruyabilirim. Kem gözü olduğuna inanıyorum çünkü durumu şöyle anlatayım.
Güzel bir işim vardı, başarılı ve huzurlu bir şekilde çalışıyor,paramı kazanıyordum. Aynı zamanda güzel ilerleyen bir ilişkim vardı. Kuzenim o dönem bizde kalmaya başladı. O da kendi bölümüyle alakalı bir iş buldu. Birlikte gidip geliyoruz. Ailesi bizim yaşadığımız şehirde olmadığı için kuzenim de kendine kalacak yer ayarlayana kadar bizde kalıyordu. Haliyle işe birlikte gidiyoruz evde de sürekli birlikteyiz. İşimizi, aşkımızı, arkadaşlarımızı her şeyi konuşuyoruz. Ne zaman ki evimize geldi bir kaç ay sonra hiç bir sorun yaşamadığım işimden çıkarıldım ve çok geçmeden bir kaç hafta sonra sevgilimle sorunlar yaşamaya başladık sonrasında aramızın çok iyi olduğu bi kaç arkadaşımla soğukluk girdi aramıza. Başlarda yine hayatın cilveleriyle karşı karşıyayım diye düşünüp mücadele etmeye çalışıyordum. Neyse kuzenim yanımızdan ayrıldı, kendine kalacak yer ayarladı. tabi o ara yine görüşüyoruz. Ben de bir süre uzaklaşmak istedim şehirden. Abime gittim. Yengem yeni doğum yaptı nasıl olsa boştayım diye yardıma gittim. Bi kaç gün içinde bi hafifleme geldi. Ayrıldığım erkek arkadaşım aradı, Çıkartıldığım iş yerinden arandım aramızın açıldığı arkadaşım neden böyle olduk diye aradı sordu. Neyse ben yaklaşık 2 ay kaldım abimde. İş yerine dönmedim çünkü kpssye hazırlanmaya karar verdim. Memlekete döndüm. Kuzen de işi yoğun olduğu ve ben de olmadığım için bize uğramıyormuş.
Bi yandan sınava hazırlanıyorum bir yandan ayrıldığım erkek arkadaşımla buzları eritmeye çalışıyoruz. Derken kuzenim döndüğümü öğrenip bize geldi. Oturuyoruz işte aylardır görüşemedik diye olan biteni anlatıyoruz derken ertesi gün erkek arkadaşımla durduk yere aramız bozuldu. Beni saçma sapan bi kasvet bastı sınava konsantre olamıyorum falan. Dedim artık bu kızda beni kötü etkileyen bir şeyler var. En basitinden "aa tırnakların çok güzel görünüyor" dediği an tırnağım kırılır. "Yüzün ne güzel parlıyor maskemi yapıyorsun" dediği an sivilceler pörtlüyor. Yani üzerine oturup düşününce ondan kaynaklı kötü bir enerjiye kurban gittiğimi düşünüyorum. Arkadaşım falan olsa bir daha görüşmem mesafe koyar bakarım keyfime ama kuzenim olduğu için mesafe koyamıyorum. Onunla görüşmediğimiz, konuşmadığımız zaman herşey güzel ilerlerken ona ne zaman hayatımda olan bitenleri anlatsam işlerim tersine dönüyor. Bu tür kem göze inanan ve koruyucu dua bileniniz varsa bana da söyleyin, bu kıza karşı duadan başka bir şeyle kendimi koruyabileceğimi sanmıyorum.
Şimdi insanlarla olan iletişimine gelecek olursak lütfen sizden rica ediyorum insanlara anlatmayınız. İlişkinizi gizli saklı yaşayın ilişkiler iki kişi arasında olan bir şeydir. İnsanlarla paylaşmamaya özen gösterin. Bir ilişkinin uzun süreci güzel anlaşmalar insanların bilmemesinden olur ve uzar. Ve unutma ki insanları kader değil İNSANLAR ayırır.
nolur söylemeyin böyle şeyler :) nazar nedir nazarla tedavi mi olur gözünüzü seveyimBazı insanlar çabuk nazar alır.Nazar duası okuyun kendinize bol bol.
Bundan sonra sohbeti geçiştirmeye özen göstereceğim gerçekten Aklıma geldikçe okurdum ama artık hergün okuyorum. Teşekkürler :)Bence onunla görüştüğünüz zamanlarda kendinizden cok bahsetmeyin iyi diyelim iyi olalım tarzı cümleler şe geçiştirin konuyu başka şeylere döndürün ondan bahsedin belki bu da iyi gelebilir ve Felak nas ayet el kürsi den şaşmayın derim
Madem kötü enerjisinden hayatınızın kötüye gittiğini düşünüyorsunuz neden 2. kez aynı hataya düşerek hayatınızı anlattınız ? Ben olsam tek kelime anlatmazdım hayatımla ilgili.
herseyini paylasma, ayrinti verme, madem kiskaniyor.. felak nas oku bolca da
bende felak nas surelerini oku diyecektim ama herkes demiş zaten.
birde ona birşey anlatırken aman maaşallah de diye uyarın belki işe yarar
Yakın o kızı kalbine kazık çakın felak nas okuyun çok severim bu sureleri birde görebileceği yere nazar boncuğu takın kolye bileklik vs negatif elektriğini alsın
ay ben korktum...
Ben çok çektim bu kem göz ve nazarlardan. Çekmediğim hastalık, çekmediğim stres hiç birşey kalmadı. Sonuç:? Hala yaşıyorum. Çevremde hiç kız arkadaşım yok mesela. Kızlarla hayatta anlaşamam anlaşsamda illa bir şey olacak ki korkuyorum arkadaşlık edinmeye. Kuzen konusuna gelirsek hepsiyle mesafeliyim. Çektiğim herşey beni iletişimsizliğe itti. İnsanları hayatımdan yok etmek ve silmekte çok cömert oldum.
Bir gün rüya gördüm rüyamda bana felak süresini okumamı istiyorlardı. Ama ben bilmediğim için kevser süresini bağıra bağıra okuyordum. Sonra bana felak-nas diye bağırdılar bunu oku diye. Bu süreleri bilmiyordum ki okuyamıyordum. Sonra uyanır uyanmaz ben bu rüyayı dikkate almadığım için ertesi gün yine gördüm. Bu sefer kalkar kalkmaz merak ederek anlamlarını okuyarak ezberlemeye başladım. O gün bugündür herşey yolunda o süreleri okumadan dışarı adım atmam mesela.
Şimdi insanlarla olan iletişimine gelecek olursak lütfen sizden rica ediyorum insanlara anlatmayınız. İlişkinizi gizli saklı yaşayın ilişkiler iki kişi arasında olan bir şeydir. İnsanlarla paylaşmamaya özen gösterin. Bir ilişkinin uzun süreci güzel anlaşmalar insanların bilmemesinden olur ve uzar. Ve unutma ki insanları kader değil İNSANLAR ayırır.
Yorumları okumadım ama bi uzmanın nazar konusundaki görüşlerini dinlemiştim ki bende nazara inanmazdım buna da nazar mı denir negatif aura mı bilmiyorum.Nazardan sakınan kişiler etrafındaki insanları özendirmesinler.Çünkü insanlar ellerinde olmayan şeylere karşı haset duyarlar dedi.Ne bileyim güzelsen bunu ifşa etme çok fazla, onun ilişkisi yok senin varsa ballandıra ballandıra anlatma.Yani olabildiğince mütevazi davran özenilecek bi durum yaratma derim benim de saçlarım çok güzeldi belime kadar tek kırık yoktu sürekli de açık kullanırdım.Ne zaman biri iltifat etse saç kurutma makinesine sıkışırdı misal.Şuan uzun olmalarına rağmen topluyorum sürekli imrendirmemek için
ya da bi akraba ziyaretinde bulunduğum zaman orda yaşıtlarım varsa ki çoğu mesafelidir bana karşı ben bi kıskançlık seziyorum bu tutumlarında..o zaman hemen migrenim tutar ,gözüm şişer,konuşurken kekelerim ne bileyim kontrollü biri olduğm halde çayı dökerim vs.
Kuzenim kirpiklerine bayılıyorum şöyle uzun böyle gür derdi hep. Şaka gibi ama ocağı açarken sol kirpiklerimi yaktım hala cılız ve cansızlar o olaydan beri..
Yüzünle fiziğinle dikkat çeken biriysen doğal halinle, çok fazla dikkat çekici şeyler giyme makyajını doğal tut vs.
Yani kısaca olay "imrendirmemekten" geçiyo
canım aklına geldikçe felak nas ve ayetel kürsi oku çünkü nazar gercek bişeydir .
Tedavi demeyelim ona, bir tür korunmak amaçlı edilen dualar. Belli ki siz çok aşırı bir etkisiyle karşılaşmamışsınız. Ne güzel. Benim nazar yüzünden istifra ettiğim bile oluyor bu bir gerçek.nolur söylemeyin böyle şeyler :) nazar nedir nazarla tedavi mi olur gözünüzü seveyim