• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım? :(

gulsah_a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2008
15
1
86
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Bana yardımcı olabilir misiniz? Ruhsal açıdan çok zor durumdayım.

Özel bir şirketin satınalma bölümünde çalışıyorum. Geçen sene bir firmadan tanıtım amaçlı bir satış temsilcisi (bundan sonra S.T. diyeceğim) geldi. O zaman S.T. hiç ilgimi çekmemişti. Aylar sonra S.T. başka bir firmaya geçti, mail ile bunu bana haber verdi. O esnada da bir ürün için kendisinden fiyat teklifi aldım falan, münasebetimiz başladı. Ancak fiyatta sıkıntı yaşattılar, arayı bozduk. Epey haberleşmedik. 2 ay sonra "küs müyüz?" şeklinde bir mail gönderdi bana. Biraz yazıştık. O zamanlar firmada yeni olduğunu, hata yaptıklarını söyledi, özür diledi. Görüşmeye gelmek istediğini söyledi. Kabul ettim, geldi bir gün. İnanılmaz sıcak davrandı bana. Önceki gelişinde de beni çok beğendiğini söyledi. Hiç iş konuşmadık diyebiliriz. Benimle yemek yemek istediğini söyledi. Şaşırdım ama S.T.'ye ısınmıştım, yemek sözü verdim. 3 hafta sonra bir öğle yemeğinde buluştuk. O ana kadar ara ara iş münasebetiyle görüştük telefonda. Hatta birkaç kere sırf sesimi duymak için aramıştı. Garip olan şu ki yemeğe işten bir erkek arkadaşı ile geldi. Bunu neden yaptığımı sorduğumda ise bana "İlk görüşme çok önemlidir, bundan sonrakileri de etkiler, sohbette tıkanıklık olur diye arkadaşımı getiriyorum" dedi. Bozuntuya vermedim, doğal karşıladığımı belirttim. Yemekte nerdeyse ben ve arkadaşı konuştuk hep. Arkadaşı hep S.T.'nin iyi yönlerini vurguladı. İyi yemek yaptığını, ailesine baktığını, evlenmek için ideal biri olduğunu falan söyledi. Bana da nereli olduğumu, ailemin ne iş yaptığını, daha önce sözlenip sözlenmediğimi falan sordu. S.T.'nin yanında mutluydum, istedim ki o yemek hiç bitmesin. Gözleri öyle güzeldi ki... Yemek bitti. Vedalaştıktan sonra teşekkür mesajı gönderdim. O da cevap verdi.

Merak ettiğim birkaç şey var. Birincisi, cep telefon numaram onda olduğu halde hiç onu kullanmıyor beni aramak için. Ne arama, ne mesaj... Hep işle ilgili bir şeyi bahane ederek şirket dahilimi arıyor ama sesi titrek geliyor. İkincisi, beni beğendiğini söylüyor ama kayda değer bir atılımda da bulunmuyor.

Ondan öyle hoşlandım ki... Günlerdir aklımda. Ama korkularım var. Beklediğim gibi biri olmamasından korkuyorum. Neden bu kadar yavaş hareket ettiğine anlam veremiyorum.

Sizce durum nedir? Nasıl davranmalıyım?

Kestirip atasım geliyor ama... :(

cnm kestırıp atacagın bır durum yok suan da..bıraz sabretmelısın bence..eger bı yalanı sıkıntısı yoksa sana acıkca nıyetını soyleyecektır ama bıraz bekle..bazıları cekıngen olabılıyor ..telefonundan da rahatsız etmek ıstemıyor olabılır..yanı tepkınden emın olmak ıstiyor olabılır..

Back