- Konu Sahibi yitikhayat59
-
MERHABA ARKADAŞLAR BANA Bİ YOL GÖSTERİP YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM NE YAPMALIYIM TAM BİLİYORUM AMA UYGULAMADA SIKINTILARIM VAR..SÖZLÜ DESTEĞE İHTİYACIM VAR.
Şu ana kadar kaynanamla ilgili proglem yaşadım hep ama daha zaten evlenmeden önce istemiyordu ama eşim peşimden çok koştu beni hiç bırakmadı benim için onlara rest çekti evi terk etti.falan evlenirken aramız düzeldi ama meğer sadece yapay mutlulukmuş hep alt alttan kuyumu kazdı altlı üstlü oturduk hep bizi paraya muhtaç etti onlar rahat etsede bize yardım etmediler evlenirkende yardım istemedim evlerine gelince ben evlerini güzelleştiriim dedim masraf yaptım kendi babamı karıştırdım mutfak dolabı yaptırdım ama meğer szilerinde söylediği gibi annesi ne yaparsa yapsın bi kere toz kondurmadı bi kere onların yanında kavga ettik annesi hep bağırdı hep azarladı çocuk gibi onun kaprislerini çektimmmm hep çektimm sonra kavgada annemi çağırdım işine yarar sözler söylemeiynce annemi istemedi kavga çıkarttııı ben bi kere inatlaşmaya çalıştım üstüme yürüdü kocam bişey yapmadı ve sonradan ayağı kaydı olduuu beni tehdit etti seni komaya sokarım dedi inatlaştığım esnada kocam ailesinin yanında seni BOŞARIM DEDİ. onların istediğini söyledi..GENE de yuvamı terketmedim.çünkü annemde babamdan ayrıldı bi çocuğumuz var olan sadece çocuğa oluyor ve eşiminde annesinin kazıyla bunmları söyledğini biliyorum acayip ara bozucu fitne fesatcı sonra üstümüzden taşındıılar eltimler geldi..ama ondan daha üstün çıktı daha ilk başta onun tarafından başladı oyuna eltim bana bi kere olsu gelmedi..bu arada benim KIZIMA annem kendi annem bakıyor allah razı olsun..kaynanam çok bakmak istedi ama bu kadar yalan iftira da ona ASLA kızımı canımı teslim edemezdim..Ve benim kocam bunlara sadece onların evinde oturuyoruz diye ses çıkarmadı ben de ev almaya niyetlendim daha ilk baştan beri öyle bir niyatim vardııı altınlarımızı ev ve düğün için harcadığımız için elimizde pek bişey yoktu hep çalışmak zorunda kaldım evlendim çalıştım doğum yapana kadar çalıştım doğumdan sonra o kadar iş aradım e kocam senden BOŞANIRIM dedikten 1 hafta sonra iş buldum allahıma şükürler olsun ..ev almaya niyetli olduğum için çok araştırdım çokk allahın izniylde YEni ev aldım ve bakın kaynanam ne yaptı EŞİMİN KARDEŞİYLE birlik oldu ve evi mütehhahite verdirdiler biz elimizdeki avucumuzdaki yeni ev almak için verdik ve elimizde bişey kalmadı şimdi bize evden çıkın diyorlar beş kuruş vermeden kardeşine yapılanlar o hazır sıfır eve girdi üstümüze biz eve o kadar masraf yaptık ona açımıyorlar kardeşi beş kuru harcamadı ve YENİ aldığımız eve kiracı koyduk anlaşma yaptık ŞİMDİ Evden onlardan para almadan çıkmak istemiyorummmm bunu eşimede söylüyorum hem canımı sıan kardeşiyle birlikte olup bizi dışlamaları eşimin EVDEN payı kalmaması Ve biz yeni ev aldığımızı gizlerkenn meğer herkesin haberi olması eşim mütehhitle konuşmaya çıktı ve ev aldığımız bildikleri için 4 katı evi yıkmaya karar verip sadece ve sadece 1 kat alıcaklar 2 kat veriyormuş aslında mütehhit ama 1 ini sırf biz heveslenmiyelim diye satıyorlar BEN o kadar onların her istediğini yapmışım ailen gelemez gelmdei geldiğinde olay çıkarttı ve eltinbin ailesi gelince yukarıda 1 ay kalıyor benimkiii hem kızıma bakıyor hem kızımdan uzaktayım hem de bize gelemiyor hem o kadar masraf hem o kadar kavga bzi yıpratma ve üstüne buuu neymiş ev aldık diyemi BİDE İŞİN GARİBİ BU KADAR OLAN OLDU EV ALDIĞIMIZI ÖĞRENDİKLERİNDEN BERİ KAYNANANIN ARMAMMASI İŞİN GARİBİ ve ben artık daha fazla kaldıramıyorummm eğer eşim biraz daha suskun kalırsa isyan edicem kızım olmasa bu hayat çok zor çok zorluyorlarrrr bana akıl verinnnnn
canım bende pek bişey anlayamadım..
siz keşke eşinizle inatlaşma yoluna gitmeseymişsiniz..
birde madem siz kendiniz ev alıyorsunuz ve ödeme gücünüz varsa alın evinizi oturun rahat rahat...
onlardan ev talep etmeyin...aramaması daha iyi değil mi hem? madem sizi bu kadar yoruyorlar uzak durun sizde..
kendi yaşamınızı kurun ..
Ben de onların yanında hiç kavga etmek istemezdim ama eltime geldi bi hafta kaldı ve geldiğinde illa kavga çıkartıp bizi huzursuz edicek ya kızımı istedi ben de gerçekten ama gerçekten kızımı yeni banyo yaptırmıştım ve kış ayıydı ve inatlaştım vermicem dedim vay efendim vericeksin ykarı benide istemiyr gel buyur içeride sev diyorum hayır yukarı vericeksin diyor yahu yeni banyo yaptırdım diyorum istiyorum dedi ben de çatttt kapıyı kapattım yukarı çıktı bi hışım eşime tlf eşim işte çalışyor ne hakkın var rahatsız etmeye illa arada kalsın eşim diye vericek nasıl bağırıyor ben de orda inatlaştım ama ilk defa ve eşim akşam eve geldi tabi hemen bunlar ayak seslerini takip ediyorlar kapının önünden ayakakbılara bakıyorlardı hemen aşağı indiler beni bir tehdit sehpalarla beni komaya sokarmış eşimde dmiyor ki kimi sokuyorsun ki eşim evlenmeden önce saç tellerimi saklardı o kadar değer veridi ama gene kaynana sorunu vardı o zamanlarda eşim orda BOŞANIRIZ dedi anneme çocuğu ver ki çocuğu gerçekten çokkkk çokkk sevdiğinden değil haileyken proglemliydim aldır dediler bana aldırmadım ve gayet sağlıklı bi çocuğum oldu daha o zamandan çocuğu istemedi......SADFECE inatlaşmak için kullandııııııı
kızınızı svmek istemiş demek ki..giydirip yollasaydınız..üst katınızda değil mi hem..ne kadar mesafe var ki?
sonra sizin yüzüne kapı kapatmanız çok kötü
sonra eşinizi arması tabi hoş bir davranış değil..
kızmayın ama tek taraflı diyemeyeceğim..biraz hata sizde de var...
zaten neyse bunlar olup bitmiş..çok düşünmeyin kendi evinizi yaşamınızı kurun mesafeli davranın bundan sonra...
Üst katımda evet ama sadece bi kere inatlaştım ve orası üst kat dediğiniz yer bana bi ere bile eşiyle gelmeyen kaynanamın dolduruşlarını kabullenen ikiyüzlü eltimin eviii güvenebileceğim bi yer olsaydı belki evet giydirir gönderiridim ve kızımda daha bebektiii...Yüzüne kapatmasaydım emin olun çok gerilmiştim birbirimize kötü şeyler yapabiiridkkkkk...Ben hata yapmıyorum demiyorum tabikii ben de de hata olabilir ama sadece hırslanması eşime tlf edippp ondan sonra akşam daha biz eşimle konuşmadan hemen gelippp beni tehdit etmesi ardından eşimin üstüne gitmesi ve eşimin sözleri siz bunlardaki art niyeti göremiyorsunuz ve dahaaaa neler neler yaptığııı...
Tabiki şu an kendi yaşamıma bakıyorum ama onun yüzünden en ufak bi tartışmada elleri titreyen titrek biri oldum hap kullandımm hepp içime attım
düşünmemeye çalışın artık bu olmuş bitmiş konuları...
evet bazen insanın içinde kalıyor bazı şeyler kapanmıyor gitmiyor..
ama olanda size oluyor düşündükçe..
kendinizi toparlayın güçlü durun..
MERHABA ARKADAŞLAR BANA Bİ YOL GÖSTERİP YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM NE YAPMALIYIM TAM BİLİYORUM AMA UYGULAMADA SIKINTILARIM VAR..SÖZLÜ DESTEĞE İHTİYACIM VAR.
Şu ana kadar kaynanamla ilgili proglem yaşadım hep ama daha zaten evlenmeden önce istemiyordu ama eşim peşimden çok koştu beni hiç bırakmadı benim için onlara rest çekti evi terk etti.falan evlenirken aramız düzeldi ama meğer sadece yapay mutlulukmuş hep alt alttan kuyumu kazdı altlı üstlü oturduk hep bizi paraya muhtaç etti onlar rahat etsede bize yardım etmediler evlenirkende yardım istemedim evlerine gelince ben evlerini güzelleştiriim dedim masraf yaptım kendi babamı karıştırdım mutfak dolabı yaptırdım ama meğer szilerinde söylediği gibi annesi ne yaparsa yapsın bi kere toz kondurmadı bi kere onların yanında kavga ettik annesi hep bağırdı hep azarladı çocuk gibi onun kaprislerini çektimmmm hep çektimm sonra kavgada annemi çağırdım işine yarar sözler söylemeiynce annemi istemedi kavga çıkarttııı ben bi kere inatlaşmaya çalıştım üstüme yürüdü kocam bişey yapmadı ve sonradan ayağı kaydı olduuu beni tehdit etti seni komaya sokarım dedi inatlaştığım esnada kocam ailesinin yanında seni BOŞARIM DEDİ. onların istediğini söyledi..GENE de yuvamı terketmedim.çünkü annemde babamdan ayrıldı bi çocuğumuz var olan sadece çocuğa oluyor ve eşiminde annesinin kazıyla bunmları söyledğini biliyorum acayip ara bozucu fitne fesatcı sonra üstümüzden taşındıılar eltimler geldi..ama ondan daha üstün çıktı daha ilk başta onun tarafından başladı oyuna eltim bana bi kere olsu gelmedi..bu arada benim KIZIMA annem kendi annem bakıyor allah razı olsun..kaynanam çok bakmak istedi ama bu kadar yalan iftira da ona ASLA kızımı canımı teslim edemezdim..Ve benim kocam bunlara sadece onların evinde oturuyoruz diye ses çıkarmadı ben de ev almaya niyetlendim daha ilk baştan beri öyle bir niyatim vardııı altınlarımızı ev ve düğün için harcadığımız için elimizde pek bişey yoktu hep çalışmak zorunda kaldım evlendim çalıştım doğum yapana kadar çalıştım doğumdan sonra o kadar iş aradım e kocam senden BOŞANIRIM dedikten 1 hafta sonra iş buldum allahıma şükürler olsun ..ev almaya niyetli olduğum için çok araştırdım çokk allahın izniylde YEni ev aldım ve bakın kaynanam ne yaptı EŞİMİN KARDEŞİYLE birlik oldu ve evi mütehhahite verdirdiler biz elimizdeki avucumuzdaki yeni ev almak için verdik ve elimizde bişey kalmadı şimdi bize evden çıkın diyorlar beş kuruş vermeden kardeşine yapılanlar o hazır sıfır eve girdi üstümüze biz eve o kadar masraf yaptık ona açımıyorlar kardeşi beş kuru harcamadı ve YENİ aldığımız eve kiracı koyduk anlaşma yaptık ŞİMDİ Evden onlardan para almadan çıkmak istemiyorummmm bunu eşimede söylüyorum hem canımı sıan kardeşiyle birlikte olup bizi dışlamaları eşimin EVDEN payı kalmaması Ve biz yeni ev aldığımızı gizlerkenn meğer herkesin haberi olması eşim mütehhitle konuşmaya çıktı ve ev aldığımız bildikleri için 4 katı evi yıkmaya karar verip sadece ve sadece 1 kat alıcaklar 2 kat veriyormuş aslında mütehhit ama 1 ini sırf biz heveslenmiyelim diye satıyorlar BEN o kadar onların her istediğini yapmışım ailen gelemez gelmdei geldiğinde olay çıkarttı ve eltinbin ailesi gelince yukarıda 1 ay kalıyor benimkiii hem kızıma bakıyor hem kızımdan uzaktayım hem de bize gelemiyor hem o kadar masraf hem o kadar kavga bzi yıpratma ve üstüne buuu neymiş ev aldık diyemi BİDE İŞİN GARİBİ BU KADAR OLAN OLDU EV ALDIĞIMIZI ÖĞRENDİKLERİNDEN BERİ KAYNANANIN ARMAMMASI İŞİN GARİBİ ve ben artık daha fazla kaldıramıyorummm eğer eşim biraz daha suskun kalırsa isyan edicem kızım olmasa bu hayat çok zor çok zorluyorlarrrr bana akıl verinnnnn
Çok tuhaf. Eşinle problemleriniz olmuş, ama senin derdin bu değil mal mülk mü sadece?
Siz evli bir çiftsiniz, kimse para vermek yardım etmek zorunda değil ki, kendi yağınızda kavrulabilmelisiniz. Bizi paraya muhtaç etti diyorsun, nasıl yani maaşınızı alıp sizi aç mı bıraktı :26:
Hemen bunun ardından onun evini güzelleştirdim diyorsun :26: Onun evi dediğin kendi oturduğun ev sanırım. E bi zahmet onu da yapıver canım, erkek tarafı ev vermiş, kız tarafı da birşeylerin ucundan tutuversin. Yok öyle değil de kaynananın oturduğu eve yaptırdıysan da niye yaptırdın ki?
Kaynanan kızına bakmak istemiş sen vermemişsin, sonra da diyorsun ki benim kızıma bile kendi annem bakıyor. Ne yapsalardı ayaklarına mı kapansalardı illa kızına ben bakıcam diye :26: Eşin anneni istemiyor olabilir, bu kaynının da aynı şeyi yapmasını gerektirmez.
Siz ayrı bir ailesiniz onlar ayrı bir aile, kıyaslama yapma, her şeyin aynı olmasını da bekleme.
Eltin gelmemiş, bırak gelmesin, kaynanan aramamış bırak aramasın. sizi sevmiyorlardır, ki kaynanan bunu en baitan belli etmiş. Sevmek zorunda da değiller, siz de onlara bayılmıyorsunuz hani. Sen bu yaşına kadar onların sayesinde mi geldin? Hayır. Şimdi neden onlar hayatında bu kadar büyük yer kaplıyor ki? Ben kaynanamı çok severim ama 10 yıl aramasa hiiiç dert etmem. Banane yahu düne kadar o mu vardı hayatımda? Bu kadar basit şeylere canınızı sıkmayın.
Hyır canım çok şükür maaşımı alıp aç bırakmadı ..Ama evlenirken ben hiçbir şekilde yardım görmedim benim ailem yardım etti ben işten çıkış paramı harcadım üstüne evet onların evi tapu onların üzerine ki eşimin olmadığını mtehhite vererek kanıtladılar baştan aşağı güzelleştirdik bu kadar masrafa bortmando mutfak dolabı kitaplık e yerler parke ve kalebodur ve petek döşettik ve biz daha büyük kavgalar etmesek daha neler yapıcaktıkkk kapıları değiştirmeyi planıyorduk ama sonra burası benim evim annen gelemez ikazında bulununca ne oluyor oldummmmm
Aynı şeyleri niye beklemiyim eşim çalışmıyor benim gibi sürünmedi sadece bize cephe aldı diye güllük gülistanlık otursun evinde kızına baksın ben çalışş çalış evini yapsın düzelsin sonrada ev aldık diye evi mütehhide versinler peki biz o eve o kadar masraf yaptıkk bizi niye dışlıyorlar biz eve oturmaya niyetlenmiyelim diyede 2.daireyi satma kararı alıyorlar hep zahmet çeken taraf benim....
En ufak bi şey olsun eşimi zır zır beynini yiyen kadın şimdi niye aramıyor sormuyor ben beni arıyor demiyorum ki biliyorum beni sevmiyor ramıyor peki eşimi arıyan kadına ne oldu ne planlıyor ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?