ne yapmalıyım?????

gelinn

Aşk...
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
2.941
2.103
373
kızlar kafam çok karışık moralim bozuk 9 eylülde düğünüm var haliyle balayına gidicez erken rezervasyonla parasını bile ödedik sizlere iki konu hakkında danışmak istiyorum adet düzenim bozuldu son 3 aydır 9 unda rengli oluyorum buda malesef düğün tarihime geliyor:2:
geciktirici hap mı kullansam?ne kadar etkilidir birde korunma yöntemi olarak doğum kontrol hapı düşünüyorum acaba hap rengli günlerimi değiştirir mi?ayrıca hap ile birlikte geciktirici alsam olur mu?? lütfen çözüm önerim çok kötüyüm

canım aynı durum benim başımada geldi düğünümün berbat geçmemesi için günde 3 kez primolut-N kullandım çok yakın bi ecz.abla var ona danışarak aldım tabi.hiç bi sakıncası yok dedi. çok memnun kaldım. korunmak için ilaç almamıştım diğer yöntemleri kullandık :) iki ilacı beraber kullanmak için bi doktora danış derim

Son düzenleme:

peki kaç gün erteledi?balayını da kurtarır mı ki?:18:

canım primolut ilacını bende geçen yaz tatile gitmeden kullandım..en fazla 10 gün içebiliyosun sanırım..bıraktıktan bir gün sonra hemen hasta oldum ben zaten yine bi doktora danış ama gerçekten etkili

Böyle şeyler zararlıda olabilir en iyisi doktora gitmen........

canım primolut ilacını bende geçen yaz tatile gitmeden kullandım..en fazla 10 gün içebiliyosun sanırım..bıraktıktan bir gün sonra hemen hasta oldum ben zaten yine bi doktora danış ama gerçekten etkili

ok cnm cok sağol en azından rahatladım.yine de dr. a danısırım tabi ki teşekkürler...moralim düzeldi,bana 3 gün en fazla demişlerdi

doğum kontrol ilaci ile de adetini geciktirebilirsin.mesela temmuzda düğünün var.mayıs ayında başlarsın 7 gün aranı verirsin yenisine başlarsın 1 kutu bitince hiç ara vermeden yeni bir kutu ile devam edersin balayı dönüşü bırakır adet olursun ben böyle yaptım

adet geciktirmek için ilaç kullanabilirsin, doktora bunu izah edersen zaten sana söyler..o ilacı bıraktıktan bi kaç gün sonra adet oluyosun..
korunma yöntemi için düşündüğün şeyleri sakın uygulama canım, o tarz ilaçlar tüylenme yapıyor, bunun yanında kilo aldırıyor..çocuk düşündüğünüz zaman hemen hamile kalamıyosun...çok zararları var yani..evlendikten sonra korunmak için sen hiç birşey kullanma, eşin dikkat etsin...

aaaa oluyor mu öyle??hiç aklıma gelmedi inan.sakınca:44:sı yok demi?

öyle ama ona güvenemiyorum ki...ne olur ne olmazz..

ben doğum kontrol haplarının hormonları daha da dengelediğini duydum yeni nesil doğum kontrol hapları ile ilgili bir yazı okumuştum istersen internetten iyice araştır bununla ilgili yazılan birçok şey olduğunu göreceksin, düzensiz regl dönemlerini gecikmeleri doğum kontrol haplarının düzene soktuğunu okudum. tabiiki ilk önce doktora danış, mutluluklar bu arada..

öyle ama ona güvenemiyorum ki...ne olur ne olmazz..

cnm güzel dileğin için teşekkürler.dr a danıştım normalde 2 ay önceden doğum kontrol hapına başlanıyormuş.geciktirici hapla birlikt kullanılmıyormuş yalnız.şu ara vermede 2 kutu doğum kontrol hapını sorucam bakalım eğer bir sakıncası yoksa öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…