Ne Yapmalıyım ?

• Konu Sahibi üvercinka1981
ama kızlar, başka bi arkadaşına ekletcek face'e, ok ama ya duyulursa bu hoş olmaz yani, ya o arkadaşı yoluyla falan bi şekilde duyulursa nolcak, işyerinde hoş bi durum olmaz.bence bir süre bakışlarla devam eder, ama en sonunda o bir adım atacaktır sevgilisi yoksa.böle bakışmakla kalmaz yani ne kadar süre bakışcaksınız ki illa bi sonu olur

evet canım sana katılıyorum eklemedim ekletmedim de henüz...bakalım istiyorsa gelecektir zaten.

canım ya mesela o arkadasının yanına gelıyormus ya tam esnada , sen ortak olan arkadasınıza ısle ılgılı bısey sorsan, hafıften gulumseyıp hanı nezakaten selam vermıs gıbı selam versen zaten nıyetı varsa gerısı gelmez mı?

ilk selamı ben vermek istemiyorum ondan gelsin istiyorum.o kadar kalabalık ki zaten fırsat olmuyor ben onun katına gidemiyorum biri duysun laf olsun da istemem ortada bi şey yokken..face falan değil de beklecegim bakalım biraz daha...eger isterse fırsat yaratacaktır ben bakışlarımla ifade etmeye calışıcam artık gerisi allaha kalmışsize burdan yazarım zaten bi şey olursa..sağolasın..

Canım gözünü senden ayırmadığına göre seninle ilgilendiğini düşünüyorum.Ben olsam sevgilisi olduğu kesinleşmeden kendimi geri çekmezdim.

Bende bunun tam tersini yapardim
Yani sevgilisi oldugu kesinlesmeden kendimi geri cekerdim.
Emin olmadan hal ve hareketlerime dikkat ederdim.
Soncuta bu adamin sevgiliside olabilir.
Bir sürü aldatma hikayeleri okuyoruz burda.
Ve ve ve ilk adimida ondan beklerdim:1closedeyes:
Bakmasini biliyorsa acilmasinida bilir herhalde.

böyle güzel duygular yasayan birini görmek cok güzel :) valla söyleyecek fazla birşey yok :) gayet akli basinda birisin :) şimdiki tavrinda cok iyi bana kalirsa

inşaAllah gercekten hayallerindeki kişidir ve tez zamanda gelip adam gibi acilir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…