Ne Yapmalıyım ?

Ü

üvercinka1981

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi üvercinka1981
Selam arkadaşlar benim işyerimde biri var ve yan binada calışıyordu aslında...bazen arkadasına uğrardı ve görürdüm .acıkcası hayalimdeki kişi diyebilirim.bana son bir aydır cok dikkatli bakıyor,ben zaten onu cok begeniyorum..şimdi bizim binaya geçti,iki kat asagıda calışıyor bu adam...neyse alt katın sekreteriyle aram cok iyidir ve bu kim deyip adını öğrendim bi süre önce.facebooktan baktım kendi fotosu vardı hep...iki gün önce baktım bi kızla olan bi fotografını gördüm..kızla yan yanalar ve elini kızın omzuna atmış.sevgilisi oldugunu düşündüm ve üzüldüm biraz.ama bugün yukarı cıktı bizim kata arkadasının yanına gözünü benden ayırmadı arkadası yan odada calışıyor..cok samimi değilim onunla da merhaba merhaba yani...bugün çok muallakta kaldım doğrusu bakamadım ,çekindim..şimdi sevgilisi olan biri neden bi başkasına bakar ki?az önce baktım facebookuna fotosu değişmişti ve yine eski tek olan fotosu vardı..bu arada seçkin basarılı birisi bu etraftan duydugum işinde cok iyi bazı yazışmalarını gördüm facebookta bi grupta o kadar saygın duruyor ki ...erimde olsanız ne yapardınız bende facede ekli falan değil dışardan bakıyorum sadece fotosuna anlaacagınız.e şimdi sevgilisi varsa bakmamın bi anlamı yok ama anlayamadım işte...sizolsanız ne yapardınız ben ne yapmalıyım bilmiyorum...öğrenmemin yolu yok su an..

Canım gözünü senden ayırmadığına göre seninle ilgilendiğini düşünüyorum.Ben olsam sevgilisi olduğu kesinleşmeden kendimi geri çekmezdim.

canım slm.ilk defa senin actıgın bir konuya rastlıyorum.hep sen bişeyler yazardın bizlere.şimdi de biz sana.:dance: şimdi o insanın sevgilisi olmuş olsaydı sana öyle bakar mıydı ki?bence kişiligi oturmuş saygın biriyse bunu yapmaz yani diyedüşünüyorum.ayrıca biz kadınlar herşeyi hissederiz.sen onun seninle ilgilendigini hissediyorsan vardır birşeyler.birazcık sabret bekle bakalım hareketleri nasıl devam edecek.ama arada bir 3 numaralı bakışı atmayı unutmakaydirigubbakcemile3zaten o da seni istiyorsa bir şekilde olur.aslında biraz konuşma ortamınız olsa ne güzel olurdu.şöyle yapsanız olmaz mı.tüm resimlerine bakabilmek için yani,birine söyle onu eklesin o da kabul ederse bakarsınız resimlere falan.sonra niye ekledigini falan sorarsa bir arkadas sandım dersiniz.senin oldugunu bilmeyecek tabi.ama bunu yaparsanda bir bayana yaptırma erkek arkadasın varsa yakın gördügün öylesi daha iyi olur.ama yoksada yaptır artık birine.ne dersin?

normal arkadaşmış gibi facebook'a eklerdim, ama konuşmazdım, ondan bir tepki gelir zaten bakıyorsa...

İnsanlar beğenilmekten hoşlanırlar hele ki erkekler...
Senin ona karşı olan ilgini farkettiyse sevgilisi olsa dahi bakıyor olabilir.benneyaptımki
Bence bir süre sessiz kal zaten hoşlanıyorsa ve sevgilisi yoksa, sana yaklaşmak için fırsat kollayacaktır.yerimseniben

hayalimdeki kişi diyorsunuz,
walla insan çok kolay bulamıyor hayallerindeki kişiyi,
madem böyle bir hayaldeki kişi olma durumu war,
denemeye değer derim.
sewgilisi olduğundan emin olana kadar umudu kesmeyin..
hatta normal bir iş arkadaşı gibi düşünüp,
önce ortak olan arkadaşlarınızı ekleyin bence,
sonra da onların listesinden görmüş gibi
onu da ekleyebilirsiniz.
hem öyle balıklama atlamış gibi de olmaz :)
walla bana kalırsa kadınlar da çaba sarfetmeli ilişkilerin başlangıcında..
hep bekle,hep bekle,
walla iyi we kaliteli beyleri hiç öyle boş bırakmayan
hemcinslerimiz çok :)

belki sevgilisi degildir bir arkadasida olabilir bilmiyorum bekleyip görmelisin eger sana gercekten ilgi duyuyorsa samimi olmaya calisacaktir konusma arasinda normal bir sekilde sorup agzini arayabilirsin kiz arkadasin varmi diye sor

önce bi sevgilisi var mı onu araştır.. bi arkadaşın msj atsın öylesine, profilini incele..
baktın var gibi, o zaman zaten boşuna gelin güvey olmazsın..
yok bekarsa gerçekten, o zaman yeni bi plan yaparızzzzz ... :)

sevgilisi olan erkekler gözlerine hapis koymuyor her zaman.nişanlı ve evli olanlar bile kızlara bakıyor. yani yanındaki kız, sevgilisidir belki. bu yüzden bir aydır size yaklaşmıyor olabilir.
sevgilisi var mı yok mu onu öğrenmeye çalışın. ona göre adım atarsınız.

moralinizi bozmak gibi olmasın ama çok kaptırmayın bence. anladığım kadarıyla bakıştan öteye gitmemiş. 1 aydır bir gelişme de olmamış. fiziksel bir beğeniden fazlası olmayabilir.

foto.daki kız,kız kardeşi kuzeni falan olmasın illa sevgilisi olması gerekmez,belki de çok sevdii bi dostu,aileden birinin eşi falan...çünkü bana dikkatli bakıyor diyorsun. o da seninle ilgilendiğini belli etmiş. aslında bi ortam olsa ve doğal yollardan konuşmaya başlayabilseniz keşke.aynı işyerinde olduunuz için bu ortamın rast gelmesi her an mümkün. yalnız şunu da belirtmeliyim ki aynı işyerinden birisiyle ilişki kurmak bazen istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor.ben bunları yaşadığım için biliorm, ben bunun dengesini kurabilirm diosan mesele yok demektir.face'e de bence aranızda bi doğru düzgün bi muhabbet bi samimiyet olmadan sen ekleme. olsa bile bırak o eklesin,

sengözlerimebaksanabyada cok capkinda olabiler..

iyi fikir canım sağol birine ekletmem lazım zaten cok arkadası var kabul eder sanırımsositososito

Bence birak facebookmus macebookmus!

Madem hayalindeki adam madem sen bu adama ilgi duyuyor ve onunda seninle ilgilendigni düsünüyorsun, reel olarak canli kanli tanismaya bak....!!

Git adamin boynuna saril demiyorum tabikiyerimseniben

Lakin bir kadin bunu hicbirsey yapmadanda bir erkege hissetirebilirmirmirmirmir

Bilmem anlatabildimmisengözlerimebaksanab

arkadaslar sağ olun aslında iyi ve kötü tüm ihtimalleri düşünüyorum tabi ki kaptırmıyorum kendimi..ama ölçütlerime uygun biri bir de elektrik almak vardır ya hissetmek o var işte..bi ilişkisi olsa bakmaz diye düşünüyorum inş.öyledir en kısa zamanda birine ekletip bakıcam peki sizce ben başka bi hesap acsam eklesem onu göremez miyim ya da anlaşılır mı kim oldugu ?bilgisayardan falan ortaya cıkar mı acaba?öyle bi sey var mı sizce?

anlatabiliyorsun tabi ki haal,mdeki kişi cidden uzun zamandır böyle bi şey hissetmedim ben..tavırları cok beyefendi ama tanışmam zor belki o adım atarsa ancak bakışlarımla cesaret verebilirim sanırım ama ben de pek bakamıyorum işte çekiniyorum hele o resmi görünce...:1no2:umarım hayırlısı olur cok sağol..

evet cok haklısın çok hem de...:çok üzgünüm:

iyi fikir canım sağol birine ekletmem lazım zaten cok arkadası var kabul eder sanırımsositososito

yerimsenibenevet yarın hemen yap bunu tamam mı canım.gidipte senin konusacak halin yok .face den bak resimlere,sevgilisi varsa illaki koymuştur birlikte olan resimlerini.yazışmalardan da anlayabilirsin.ama sen bilirsin yinede.ben sadece fikir olarak söyledim.öptüm canım.

başka bir isimde facebook hesabı açarsan o ismi tanımadığı için eklemeyebilir.
kaldı ki ip den de anlaşılır.
bence iş ortamında başka bir arkadaşına durumu anlatmayı dene,
sonra o eklesin we senin onun hesabından bak.
sen hiç dewrede olmazsın yani.
warsa bir ilişkisi ya belirtmiştir zaten,ya resimleri wardır,
ya da yorumlardan ws anlarsın..

bu durum için ben de aynen öyle düşünüyorum ama buzdolabı gibi de durma...aynı işyerinde çalıştığınıza göre selam da verebilirsin....diğer iş arkadaşlarına ya da sizin ofise ziyarete gelen birine nasıl davranıyorsan öyle davranabilirsin...hoşgeldiniz falan gibi örneğin....ayrıca sen bize soru sorarmıydın yahu..bugünleri de gördük çok şükür....pc ortamında yapacakların konusunda pek bir fikrim yok açıkcası...ordan sadece bazı meraklarını gidermek istiyorsun anladığım kadarıyla ama devir teknoloji devri tabi....

Son düzenleme:

bakalım haftaiçi neler olucak bilmiyorum benim tek derdim sevgilisi var mı yok mu bunu anlamak tabi...canım sorum yoktu demek ki oldugu zaman tabi ki sorarım sizeyerimsenibenteşekkürler hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…