• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.447
373
73
25
Hanımlar bebeğim 3.5 aylık. Normal de gündüz uyumayan bebeğim birkaçgündür hiç uyanmıyor. Bekliyorum acıkınca uyanır diye ama günde 20 saat toplam uyurdur belki daha fazla ben kaldırıp emzirme sem asla uyanmıyor hiç böyle değildi iştahı da kesildi 😔. Devlette sıra yok eşim ben gece işten gelince acile götürelim dedi ne yapayım sizce

Hanımlar bebeğim 3.5 aylık. Normal de gündüz uyumayan bebeğim birkaçgündür hiç uyanmıyor. Bekliyorum acıkınca uyanır diye ama günde 20 saat toplam uyurdur belki daha fazla ben kaldırıp emzirme sem asla uyanmıyor hiç böyle değildi iştahı da kesildi 😔. Devlette sıra yok eşim ben gece işten gelince acile götürelim dedi ne yapayım sizce
Sarılık falan olabilir. İnşallah bir şeyi yoktur. Ateşine bak. Bazı bebekler çok uyur

20 saat cok fazla geldi bana. Birden bire bu kadar uyumaya baslamasi normal olmayabilir. Bir doktora gosterin mutlaka. Doktora gidene kadar saglikocagindaki aile hekimini arayip fikir de alabilirsiniz. Alabileceginiz onlem varsa sizi bilgielndirir ya da acil bir durum varsa sizi daha doğru yonlendirir.

3.5 aylık bebek hareketlenme dönemimde olur, 20 saat çok fazla, bi doktora götürün bence de.

Back