- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
- 33
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
-
Evet olabilir. Ama şunu anlamıyorum. İşe geliyorsun her kadına sevgili adayı gözüyle bakmak da ne bileyim.Yeni geleni daha çok beğenmiş.
O sevgili yapınca ümidi kesip size çevirmiş okları.
Muhattap olmayın, yarın bir başkası gelince yine aynı senaryo olur.
Gelebilir valla. Sonra seyret cümbüşüFlörtöz teriminin vücut bulmuş hali bu adam
Ondan ona ondan ona ondan ona. İnşallah yeni biri gelmez odaya
Bu memlekette damacanaya hallenen erkekler var, çok da anlamaya çalışmayınEvet olabilir. Ama şunu anlamıyorum. İşe geliyorsun her kadına sevgili adayı gözüyle bakmak da ne bileyim.
Adama göre herşey hoş . BosverinMerhaba. Karşı cinsle ilgili bir sorum olacak. Önce olayı biraz anlatayım.
Geçen yıl haziran ayında çalıştığım yere yeni biri (erkek) geldi. Pozisyonumuz aynı. Çalışma alanlarımız da benzer. Ben ona bazı programları öğrettim. Teşekkür amacıyla beni birkaç kez kahve içmeye, yemeğe davet etti. Gittik. Neyse ben arkadaşça algıladım ama sonra bakışmaya başladık. Bende bir hoşlanma durumu oluştu. Sonrasında farklı bölümden bir kadın geldi bizim bölüme. Yani onların bölümde masa koymaya yer yokmuş. Bizim bölümü kullanıyordu. Bu bayan çok havalı, gerçekten hoş biri. Ben de güzelim ama nasıl desem ondaki çekicilik yok. (Kıyaslamak için söylemiyorum, gözünüzde canlansın diye bu ayrıntıyu verdim) Neyse bu adam bu bayana yakınlık göstermeye başladı. Öğle yemeğine birlikte gitmeler, gülüşmeler, iltifatlar falan. Ben de bana ilgisi yokmuş, yanlış anlamışım deyip geçtim. Sonra benim bir flörtüm oldu zaten. (Eski konularımda bu flört olayını anlattım, iyi biri çıkmadı, bitti.)
1 haftadır yıllık izindeyim. Bu bayan sevgili yapmış. İnstagramda fotosunu gördüm. Bu bizim işteki adam da 2 gün önce bir iş ile ilgili bana yazdı. Sonra “özledik seni” “burası sensiz çekilmiyor” “geldiğinde şuraya gidelim” gibi şeylef yazdı. Yuvarlak cevaplar vererek geçiştirdim.
Soru şu: Bu adamın amacı ne? Benle ilgilenseydi en başta ilgilenirdi, sonradan ne olmuş olabilir? Arkadaşça mı yaklaşıyor ben mi yanlış anlıyorum? Kafam karıştı.
Kimse kendisi gibi bir abazaya bakmayacağı icin yokluktan dişi sineğe bile yürüyebilir.Evet olabilir. Ama şunu anlamıyorum. İşe geliyorsun her kadına sevgili adayı gözüyle bakmak da ne bileyim.
Aslında dış görünüşte abaza gibi durmuyor.Kimse kendisi gibi bir abazaya bakmayacağı icin yokluktan dişi sineğe bile yürüyebilir.
Abaza nasıl duruyo ki dışardan?Aslında dış görünüşte abaza gibi durmuyor.
Hahah öyle bir şey yazsam ne der acaba'' Ben stepne miyim zottirik? '' deyip muhabbeti bitiresin yok galiba, neyse. Bi takıl bakalım, sıkılırsan bırakırsın.
Ne bileyim böyle tipler vardır ya gözleri fıldır fıldır, sevgili aradığını belli edenAbaza nasıl duruyo ki dışardan?
Bu bir üst modeli işte, daha akıllı. Allıyor pulluyor.Ne bileyim böyle tipler vardır ya gözleri fıldır fıldır, sevgili aradığını belli eden
İzleyeceğimAklıma “şıpsevdi” filmi geldiizleyin mutlaka netflix’te var, karar vermeniz ya da adamı anlamanız konusunda size yardımcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?