- 24 Mayıs 2020
- 76
- 179
- 33
Benim gerektiği gibi ön sevilmeye izin vermemem, hatta ayda ikiden fazla sekse izin vermemem daha doğrusu verememem yüzündenkonuyu hiç anlayamadım orgazm olamayan sizseniz boşanacak olan niye kocanız olsun?
of o yunancası ya antik yunanda seks tanrısına verilen isim adknaklnfamahmut abi sayesinde literatüre yeni bir kelime eklendi kliStoris
Ahahhahahahhahhahahof o yunancası ya antik yunanda seks tanrısına verilen isim adknaklnfakesin erkeksin de zaten
Etek giymiyoAdam daha napsın doktoru bile reddetmişsin bacım az eteğinde tut kocanı halla hallaaa
Yani mahmut olmasını tercih ederimMahmut abi mi gerçekten
Milyonlarca insan var neden böyle bir kadın olmasın ki maalesef olabilir gözüyle bakıyorum , oldu ki gerçek bir durumsa üzücü kadının tedavi olması gerek kocası gözü başka yerde olabilir tabi ahir zamandayız oldu ki kadın değilse çok iyiYani mahmut olmasını tercih ederim
Diğer türlüsü daha vahim ..
Düşünsene bir yanda evli bi adam...seks adına yapmak istediklerini önce başkalarında denemek için sitelerde ilan veren...diğer yanda bunları yapmak isteyen kocasına kızamayan ve ne yapabilirim diye soran bir kadın....yani ben böyle bir kadın olduğunu hayal etmek bile istemiyorum ..
Benim gerektiği gibi ön sevilmeye izin vermemem, hatta ayda ikiden fazla sekse izin vermemem daha doğrusu verememem yüzünden
Belki sizin de kocanız sizi aldatır belkide yapıyordur. Yapmıyorsada bana erkek diyenşn başına gelsin!!
Merak etme seni yakında teyit edecekler kaç mesajında beddua etmişsin K KazenTekrar söylüyorum erkek değilim böyle yazana yazıklar olsun Ben derdimdeyim siz dalga geciyorsunuz.. Belki sizin de kocanız sizi aldatır belkide yapıyordur. Yapmıyorsada bana erkek diyenşn başına gelsin!!! Bilmiyorum nasıl teyit edebilirim ama buna da a varım siteden bir yönetici ile tel da konusabilirim mesela.. Böyle yazanlar siz verdiniz mi teyit????