Ne yapmalıyım

Number

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
289
-303
40
Eşim nazik ve sevecen biri ama ben 15 yıllık evli olmama rağmen hep cinsellik minimum düzeyde sadece birleşme olarak kaldı oda ayda 2 falan Oysa eşim ön sevişme olsun ki önce sen orgazm ol ne istersen yapmaya razıyım oral sex, g noktası klistoris vajinal orgazm olman için ne kadar gerekirse uğraşmaya hazırım, sen bunu yasarsan birleşme de daha güzel olur ikimiz içinde diyor aklıma yatıyor ama alışkanlıklar agır basıyor ve yapmıyorum Boşanmaya gidecek durum diye korkuyorum.. Hatta Laptop da gecmiş den gördüm ki cisaated de benden istediklerini baskasında denemek için forumda ilan vermiş.. Şok oldum.. Bir sey de demedim.. Ne yapmayalım sizce?

15 yıllık evlisin bi de he mi bacım
Evet sanırım yetişme tarzından.. Eşim onlarca kere dr.a gidelim dedi ama ben gitmedim.. Bundan sonra ne olacak aldatma ve sonrasında boşanma belkide Kızamıyorum eşime başka kadın aradığına da ama içim içimi de yiyor

Mahmut abi sen misin doğruyu söyle?

Formlar istekler doldurmalar bu işler artık böyle mi oluyormuş sanki bana waffel yiyor şipariş üzerine çikolata olsun fındık olsun

Off neden her yeni üye ilk konusu +18e oluyo anlamıyorum

Beni yalancılıkla ihtam edenler ne yapayım kimlik fotokopisi mi yollayım.. Unutmayın ki kişiye sormuşlar karşındakini nasıl bilirsin kendim gibi demis Belki kadın sınız ama diğer konularda hayatda cok yalan biri gibisiniz!!!

Böyle bir konuyu danışacak kimse bulamadığım için özellikle üye oldum ve yazdım böyle bir konuya yazamaz diye bir kural varda ben mi bilmiyorum yeni üyelerin????

Böyle bir konuyu danışacak kimse bulamadığım için özellikle üye oldum ve yazdım böyle bir konuya yazamaz diye bir kural varda ben mi bilmiyorum yeni üyelerin????
Eşime kızamıyorum yazıp açıkça kendini ele vermişsin işte daha ne olsun .. hangi kadın eşinin başka kadınlara yazmasına yapmak istediği şeyleri önce başkalarına yapmak istemesine kızmaz ki
Söyliim kadın olmayan kişi ...

Kızıyorum içimden ama durumum yüzünden kavga ya dökmedim henüz, bosanmak istemiyorum kavgaya döksem mahkeme de hem bunların ortaya cıkmasını hemde hatalı taraf olarak bosanmak istemiyorum Beni ayıplayanın daha beteri gelir belki basına kim bilir???!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…