Ne yapmalıyım

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.616
851
Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 3 ay önce birisiyle tanıştım.Kendisiyle arkadaşmıyız flörtleşiyormuyuz tam anlayamıyorum.İlk tanıştığımızdan sonra yaklaşık 1 ay her haftasonu görüştük kendisi aradı görüşelim bir kahve içelim dedi içtik görüştüm sohbet ettik bi ara soğuktu görüştüğümüzde elini ısıtacağım diye aldı montunun içine soktu vs.Ben bir arayışta değilim 31 yaşındayım ve erkeklere güvenim kalmadı.Daha sonra yaklaşık 1 ay sonra instgramda gezerken story attım beni aradı açamadım sonra ben aradım açmadı daha sonra whatsaapdan yazdı yemek yemeğe çağıracaktım ama açmadın dedi bende aradım açmadın dedim velev ki sonra nerede yiyeceksin yazdım bana yiyecek birini buldum yazdı ben şok tabi kim dedim görüldü de kaldı mesaj.Neyse ben takmadım.Sonra yine 1 ay geçti geçen beni aradı bende dönerse ararsa plansız onunla görüşmeyeceğim dedim aradı ve ben planım olduğunu söyledim o da haberleşiriz dedi haberleşiriz dedim konu öyle kaldı.Arada instgramına bakıyorum 2 bayan eklediydi çıkarıldıydı sonra tekrar eklenmiş.Sizce ne tavır almalıyım?Bi yandan anlam veremiyorum erkekler artık tuhaf gerçekten.Okuyanlara teşekkürler gözünüze zeval gelmesin :)

Son düzenleme:
Arkadaşın aklı bu kadar kolay karışıyorsa hiç yanaşma derim

Uzak duruyorum haberleşelim dediğinden beri haberleşmiyorum.İnstgram hesabına ilk sıra hep bayan ve daha önce ekli sonra siliniyor ve ne tesadüf bugün baktığımda silinen kişiler ekli yani kızları da anlamıyorum adamın ilk 10 sıra hep yeni ekli bayanlar ben o soğukta elim üşümeden alıp ısıtmak için ceketine soktuğunda şüphelendim isimsiz sıfatsız şeyler seviyor sanırım ben takılma insanı değilim o gündür uzağım zaten ne mesaj ne arama öyle pat diye ortaya çıkıp görüşmek istemek de bana çok saçma geliyor o yüzden ipini saldım zaten güven sorunum var :)

Lisans mezunu biri için virgül kullanmak, olay örgüsünü sıralamak bu kadar zor olmamalı...

Neyse konuya dönelim, adam için bir yedeksiniz. 2 yürüse 5 gelecek gibi tavrınız var sanırsam ve bunu o da anlamış.
Bir şey beklemeyin, hatta hayatınızdan çıkarın.

Yüksek lisans yapıyorum önerinizi dikkate alacağım konuyu konuşma dilinde yazarken insanlar önemsemiyor akışta aktığı için sadece nokta kullanmışım :)

Sırayla deniyor heralde. Takılıyor vakit oldukça. Cevap vermeyin dönmeyin silin gitsin.

Ne ilginç! İlişkilerde bu kadar karmaşıklık bana ruhsuz geliyor.İnsan birinden hoşlanıyorsa böyle oyunlara ne gerek var.Benim gözüm tutmadı bu adamı.
Bence bu adam arayışlarda kim denk gelirse gibisinden sakın ha kanmayasın cok fenalar dikkat et. Arkadası veya kuzeni de olabilir

Herhangi bir tavır almanızı gerektirecek kadar dikkate alınmaya değer bir adam yok ki karşınızda. Hiç yokmuş gibi yapabilirsiniz. Zaten yok gibi bir insan. Yemek için birini buldum demesi çok itici ayrıca. Alttan alta trip yapıyor. Neyin tribiyse. "Hazır ol"da beklemenizi umuyordu herhalde, her an arayabilir diye. Saçma sapan bir tip, boş verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…