- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
- Konu Sahibi pembekuvars30
Arkadaşlar merhaba bundan yaklaşık 3 ay önce birisiyle tanıştım.Kendisiyle arkadaşmıyız flörtleşiyormuyuz tam anlayamıyorum.İlk tanıştığımızdan sonra yaklaşık 1 ay her haftasonu görüştük kendisi aradı görüşelim bir kahve içelim dedi içtik görüştüm sohbet ettik bi ara soğuktu görüştüğümüzde elini ısıtacağım diye aldı montunun içine soktu vs.Ben bir arayışta değilim 31 yaşındayım ve erkeklere güvenim kalmadı.Daha sonra yaklaşık 1 ay sonra instgramda gezerken story attım beni aradı açamadım sonra ben aradım açmadı daha sonra whatsaapdan yazdı yemek yemeğe çağıracaktım ama açmadın dedi bende aradım açmadın dedim velev ki sonra nerede yiyeceksin yazdım bana yiyecek birini buldum yazdı ben şok tabi kim dedim görüldü de kaldı mesaj.Neyse ben takmadım.Sonra yine 1 ay geçti geçen beni aradı bende dönerse ararsa plansız onunla görüşmeyeceğim dedim aradı ve ben planım olduğunu söyledim o da haberleşiriz dedi haberleşiriz dedim konu öyle kaldı.Arada instgramına bakıyorum 2 bayan eklediydi çıkarıldıydı sonra tekrar eklenmiş.Sizce ne tavır almalıyım?Bi yandan anlam veremiyorum erkekler artık tuhaf gerçekten.Okuyanlara teşekkürler gözünüze zeval gelmesin :)
Son düzenleme: