- 2 Şubat 2017
- 256
- 166
- 23
- 29
- Konu Sahibi Sevmekcokzor
-
Ayyy üşenmiyor musunuz çamaşır suyunda bastırmaya.Ben ariel toz deterjan kullanıyorum. Ama beyazları yikamadan önce genelde camasır suyunda bekletiyorum. Yada bi paket bulasık deterjanı atabilirsin makine icine. Yada kosla ekle
bazı komsularımda görüyorum her yıkamalarında bembeyaz oluyor sormayada utanıyorum tavsiyenizi deneyeceğim teşekkürler :)beyaz sabun rendeliyorum birazcık. kar beyaz oluyor. abartmadan ama 1 yemek kaşığı kadar.
deterjanı da biraz azaltacaksın
deneyeceğim cevabınız için teşekkürler :)Karbonat koyuyorum bir paket
Ayyy üşenmiyor musunuz çamaşır suyunda bastırmaya.
Yormayın bence kendinizi o kadar.
deneyeceğim cevabınız için teşekkürler :)
mutlaka kosla kullanıyorum faYDASI OLUYOR GERCEKTENSLM kızlar birşey sormak istiyorum. beyaz çamaşırları kar beyaz olması için ne yapabilirim yada hangi deterjanı kullamalıyım ? çok marka denedim istediğim sonucu alamıyorum yıkanınca temiz oluyor ama ben bembeyaz istiyorum kullanıpta memnun kaldıgınız bir marka veya tavsiye edeceğiniz şeyler varmı şimdiden tesekkürler :)
paketin hepsinimi koyuyorsunuz yoksa ölçüsü varmı. evde var karbonat lazım olur diye almıştım duruyor öyle hemen deneyecegim çok sağolunDene bence de .
Bim de 3 tanesi 80 kurus :)
Su an perde yikiyorum su almaya basladiginda karbonat koyuyorum bir paket .
O dugmelerinin arasi bile bembeyaz oluyor .
cevabınız için sagolun deneyeceğim :)mutlaka kosla kullanıyorum faYDASI OLUYOR GERCEKTEN
paketin hepsinimi koyuyorsunuz yoksa ölçüsü varmı. evde var karbonat lazım olur diye almıştım duruyor öyle hemen deneyecegim çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?