- Konu Sahibi Betty_ss501
-
Zaten biraz belli etmeye çalışıyorum ama daha çok beni farketmesi icin dua ediyorum..ama dualarimdan kalıcı bi sonuç alamıyorum malesef :/
Haklısın tabi..sonrasında keşke olmasaydı demektense hiç olmaması daha iyi. Ama aklımı kurcalayan şey, bazen olucakmis gibi oluyo, bazen beni tanımıyomus gibi davranıyo filan..hangisi Allah'tan hangisi seytandan anlayamıyorum.. :/ birde daha 17 yaşındayim ve erkek arkadas olayı ne kadar hayırlı olurki benim icin?? Buda kabul olmaması icin bariz bi neden :'(
bence biraz daha açmalısın ne sıklıkla görüştüğünüzü tam olarak ne kadar yakın oldugunuzu? birde benim bildiğim bir erkek isterse gelir sen ne yaparsan yap geleceği varsa gelir :) mesela benim erkek arkadaşım bana karşı boş değil ama çok çekingendi ben çok ilgilendim oda açıldı. yani anlarsın aslında sana karsı bısıy hıssedıp hıssetmedıgını :) benım yarın sınavım var şimdi çalışmaya dönüyorumsonra girip yeniden okuyacağım haberlerini bekliyorum . Allah gönlündekini senin için hayırlı kılsın :)
Çok şükür ki ettiğim duaların bir çoğu kabul olur. Ama malesef olmayan dualarimda cook ama cook istediğim dualarimdir..genelde kendimi 'bosver vardır bundada bi hayır' diyerek telkin ederim.
Simdi asıl konu su: 5-6 aydır hoşlandığım biri var ve ben onu tanıdığımdan beri Allah'ma dua ediyorum, hemen hemen her gün. Bazen ısrarla onu istiyorum, bazende hayırlısıysa olsun diyorum. İsrarla istediğim zamanlarda aramızda ufak bi yakınlaşma oluyor ama devamı hiç bi zaman gelmiyor. Ben anlayamıyorum, Allah ben çok üzülmüyüm diyemi bazen beni bu şekilde sevindiriyo yoksa bu işin olacağı var ve bunlar belirtileri mi? Dualarımi sürdürmelimiyim yoksa olacağı varsa şimdiye olurdu diyerek vaz mi geçmeliyim? Lütfen yardım edin çok kararsızım :/
cnm benim her zaman ettiğim dua "allahım hayırlısısıysa olsun hayırsızsa bi su bahane olsun" çok işe yarar gerçekten benimde nişanlanmadan önce çok hoşlandığım insanlar oldu fakat incr çekirdeğini doldurmayacak şekilde ufak yanlışlarını gördüğüm anda soğudum allah herkese hakkında hayırlısını nasip etsin. sakın isyan etme neden olmuyo diye. bizim hayır gördüklerimizde şer şer gördüklerimizde hayır vardır bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?