Merhaba benim yeni bir aylık bir ilişkim var 19 yasindayiz sevgili olmadan önce flört dönemimiz olmuştu tabiki birbirimizi tanıdık ve karakter olarak çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ve görüyorum bunun dışında bizim ilk bulusmamizda daha sevgili değildik ve ben onun evine gittim ilk sohbet muhabbet sonra yakinlastik öpüştük ama ilerisi olmadı bende ilk buluşmada bunun yaşanmasına çok takilmamistim açıkçası çünkü ciddi baktığım bir ilişki değildi en azından o zaman öyleydi neyse bu şekilde devam ediyorduk buluştuğumuz zamanlar bir cafeye gidip oturuyor veya yemek yemeye gidiyoruz sonrasında o beni arabasıyla eve birakirken arabada yakinlasmalarimiz oluyor ve ilerledi bu durum arabada ona sakso çekiyorum son iki bulusmadir ama artık ona bağlanmaya başlamamdan mıdır bilmiyorum ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı çünkü her zaman yanımda olup destek olan biri kotu zamanlarımda maddi manevi bir şey esirgemez sevdiğini de gayet hissettiriyor ve ciddi ilişki insanı kendisi daha önce de öpüşme bile yaşamamış ve bence bu doğru çünkü ilk opusmemiz tam bir faildi. Benim sorum bu cinsellik çok hızlı oldu farkındayım daha ilk aydan ve bu durum beni onun gözünde basitlestirmis midir ve böyle bir erkek ciddi düşünür mü o kadar kafama takıyorum ki ondan ayrılmayı bile düşündüm çünkü istemsiz bir şekilde kullanılmış gibi hissettim ve gözünde de basitlesmis gibi hissediyorum ama o asla böyle bir şey hissettirmedi bana
Bu çocukla bir gelecek düşünmek istiyorum ama bu durumu çok kafama takmaya başladım sizce ona söylemeli miyim veya nasıl belli edebilirim
Bu çocukla bir gelecek düşünmek istiyorum ama bu durumu çok kafama takmaya başladım sizce ona söylemeli miyim veya nasıl belli edebilirim