• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım şimdi ben ikna edici bir kac cümleye ihtiyacım var sanırım

pamukprensesim_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
678
3
118
40
İstanbul
arkadaslar tecrubelerınıze ıhtıyacım var kızım 6 aylık ve ben yenı tasındığım evde yatak odam kucuk olduğu ıcın oturma odamda yattık yaklasık 4 aydır ama artık esımde bende kanepelerden dolayı belımız pert durumda dıyebılırım kızımın odası var yanlız yatak odasına uzak malesef daha orda yatıramam bende sepet beşığı kuculdu dıye park yatak aldım mobılya besığınden harıc neysekı ablamda hamıle sepet besığı ona verıcem anlıcanız evde 3 besık var neyse konuya dönım sımdı ben kızımı ayırım dıyorum artık oturma odası yatak odasıyla yan yana bire bir yakın ve bebek telsızı alsam onu park yatağında yatırsam varmı bu ayda ayıran anneler bu aksam bebek telsızı alıcam ve yarın aksam yatırmayı dusunuyorum sımdıden nasıl yapıcam dıye dusunuyorum sımdı ayırmassam annelık duygusallığına kapılmaktan korkuyorum demek ıstedığım ben ılerde ayıramassam kızım kendını bir birey olarak hıssetmez ablamın 7 yasında bır kızı var afedersınız ama hala yanında yatıyo ıkıncıye hamıle odasını yapıp kızım kardesıyle yatıcak dıye hazırlıyolar ağlıyo resmen ben böyle olsun ıstemem uzmanları dınlıyoruz ayırmak en ıyısı dıyo cunkı çocuk bir birey olduğunu annesı babasından harıc bır hayatı olduğunu olacağını anlamalı dıyo uykum cok hafıftır zaten cok uykuyu seven bır ınsan deyılm napım ben sımdı güçlendırın benı nolur utanmasam kötü anneyım dıcem sımdıden böyle sacma duygulara kapılıyosam 5 6 ay sonra nasıl ayırırım tecrubelı annelerden cevap beklıyorum...

benim iki oglum var 4 ve 1.5 yaslarinda bende ayirali henuz 6ay falan oldu ikisinide
pek zor olmadi seslerinide kapiyi kapatmadigim ve uykum hafif oldugundan kolaylikla duyuyorum
biz kiskanclik olmasin diye ikisinide kucuk ayrilacak yasa gelene kadar yanimiza aldik kucuk 1yasindaykende ayirdik haklida ciktik simdi odalarinda uyuyorlar yani yas ilerledigi icin zorlanmadik
ayrica sabiha paktuna keskinden dinledigim kadariyla 2yasina kadar cocuklar oz guven sahibi olsunlar ve mutlu cocukluk gecirsinler diye tek baslarina yatirmayin diyor yalniz bi odada
bende katiliyorum
birde birsey soracagim madem oturma odasi yakin acaba odalari degistiremezmisin

benim iki oglum var 4 ve 1.5 yaslarinda bende ayirali henuz 6ay falan oldu ikisinide
pek zor olmadi seslerinide kapiyi kapatmadigim ve uykum hafif oldugundan kolaylikla duyuyorum
biz kiskanclik olmasin diye ikisinide kucuk ayrilacak yasa gelene kadar yanimiza aldik kucuk 1yasindaykende ayirdik haklida ciktik simdi odalarinda uyuyorlar yani yas ilerledigi icin zorlanmadik
ayrica sabiha paktuna keskinden dinledigim kadariyla 2yasina kadar cocuklar oz guven sahibi olsunlar ve mutlu cocukluk gecirsinler diye tek baslarina yatirmayin diyor yalniz bi odada
bende katiliyorum
birde birsey soracagim madem oturma odasi yakin acaba odalari degistiremezmisin

canım yatak odasını oturma odasına uyuyoda oturma odası afedersınde ıkı kısı yuruse kuyruğumuz bırbırıne deyıcek nerdeyse

yok yanlis anladin madem kizin odasi uzak onunkiyle oturma odasi ni degistirsen dedim
yani sen dusunmussundur tabide ben merak ettim

yok yanlis anladin madem kizin odasi uzak onunkiyle oturma odasi ni degistirsen dedim
yani sen dusunmussundur tabide ben merak ettim

diğer oturduğum ev ıyıydı yenıbosnadaydı ama yanlıs anlasılmasında teksas gıbıydı her gun pretosto yuruyuslerı kapımın önundekı durakta belkı doğumumdan sonra 20 kez bıcaklanma oldu kalktım sefaköye geldım araba aldık dıye hadı dedım uygun fıyat bır ev buldum gırelım pişman oldum malesefkı taksıtler var dıye ıstedım kıradayım anlıcanız malesefkı araba taksıtlerımız bıtene kadar bu evdeyız anlıcanız 3 bucuk yıldan gerıye 3 yıl kaldı zaten evede tasınalı 3 ay oluyo EYSANCIM O ODADA OLMAZ ANLICAN UYMUYO ONUDA DUSUNDUM AMA AYIRAMICAM BÖYLE GIDERSE :(

benim de 2. bebiş gelio ve oğlum bir yaşında yanımızda. ayırmam lazım.. diğer türlü çok zor olacak.. cnm tam zamanı bence ayırmanın.. oğlum 14 aylık yanımızda yatıyor.. daha da zor olacak bizim için ayırmak.. bbek telsizinde varmış.. ağlayınca duymama gibi bi ihtimalin yok.. inan üyüdükce daha da zorlaşıo.. aynı odadan, aynı yatsğa transfer oluo çocuk..

benim de 2. bebiş gelio ve oğlum bir yaşında yanımızda. ayırmam lazım.. diğer türlü çok zor olacak.. cnm tam zamanı bence ayırmanın.. oğlum 14 aylık yanımızda yatıyor.. daha da zor olacak bizim için ayırmak.. bbek telsizinde varmış.. ağlayınca duymama gibi bi ihtimalin yok.. inan üyüdükce daha da zorlaşıo.. aynı odadan, aynı yatsğa transfer oluo çocuk..

arkadasım demek istedığımı anlayıp yazmıssın cıdden sımdıden bu kadar zor oluyosa ılerde daha zor olucak demek ıstedığım tamda buydu yanı telsız bu aksam aldım

cnm ben 40-60 gun arasi bebegimi odasinda yatirdim
weewell bebek telsizi aldim
cok rahattim
esim rahat edemedi dayanamadi aldi yanina :(
biliosun anneme gectik
burda da oglumun besigi var
yaninizda ayni odada
ben cok rahatsiz oluyorum
evimde besigi yatagimin yaninda degil
soyunma bolumunde
yani ayri odasi gibi birsey
yuzunu kapatacak kadar ortme
oku ufle
uyandikca git bak
ok

seni anladım çünkü bende çok dertliyim bu konuda.. geç kalmışım.. şimdi aynı odada artı aynı yatakda.. beşiğine koyduğum an kıyameti koparıo..keşke biraz daha aklı ermeden ayırsaymışım diorum.. kıyamadım bende.. şimdi de o bize kıyıyor :9: halbuki kıyamıcak ne var di mi.. aynı evdesin sonuçta.. zor cidden.. kolay gelsin size de..

arkadaslar tecrubelerınıze ıhtıyacım var kızım 6 aylık ve ben yenı tasındığım evde yatak odam kucuk olduğu ıcın oturma odamda yattık yaklasık 4 aydır ama artık esımde bende kanepelerden dolayı belımız pert durumda dıyebılırım kızımın odası var yanlız yatak odasına uzak malesef daha orda yatıramam bende sepet beşığı kuculdu dıye park yatak aldım mobılya besığınden harıc neysekı ablamda hamıle sepet besığı ona verıcem anlıcanız evde 3 besık var neyse konuya dönım sımdı ben kızımı ayırım dıyorum artık oturma odası yatak odasıyla yan yana bire bir yakın ve bebek telsızı alsam onu park yatağında yatırsam varmı bu ayda ayıran anneler bu aksam bebek telsızı alıcam ve yarın aksam yatırmayı dusunuyorum sımdıden nasıl yapıcam dıye dusunuyorum sımdı ayırmassam annelık duygusallığına kapılmaktan korkuyorum demek ıstedığım ben ılerde ayıramassam kızım kendını bir birey olarak hıssetmez ablamın 7 yasında bır kızı var afedersınız ama hala yanında yatıyo ıkıncıye hamıle odasını yapıp kızım kardesıyle yatıcak dıye hazırlıyolar ağlıyo resmen ben böyle olsun ıstemem uzmanları dınlıyoruz ayırmak en ıyısı dıyo cunkı çocuk bir birey olduğunu annesı babasından harıc bır hayatı olduğunu olacağını anlamalı dıyo uykum cok hafıftır zaten cok uykuyu seven bır ınsan deyılm napım ben sımdı güçlendırın benı nolur utanmasam kötü anneyım dıcem sımdıden böyle sacma duygulara kapılıyosam 5 6 ay sonra nasıl ayırırım tecrubelı annelerden cevap beklıyorum...

canım ben de son zamanlarda aynı şeyi düşünüyorum 5 aylık oldu bebeğim. acaba odasına geçsek mi diye, ama sanki özlicekmişim gibi geliyor. ayrıca duymam diye de çok korkuyorum. gerçi odalarımız yakın ama yine de aklım kalır uyuyamam sanki. yakın bir zamanda ayırmayı düşünüyorum. eğer sen de ayırmayı düşünüyorsan tam zamanı olduğunu düşünüyorum...

ahh ahhh bende ayırmak istiyorum artık odasında uyusun diyorum ama lafta söylüyorum içim hiç elvermiyo :69: nedense ama mecbur bende artık ayırcam benimkide en fazla bir ay daha yatar sepetinde sonra odasına yatağında yatcak
benim kızım uyansada ağlamazki sadece mıkırdanır yada kendi kendine konuşmaya başlar hiç uyku sersemi olmadığı için acaba duyarmıyım bende diyorum odası hemen bizim odanın yanında ama deniycez bizde

2 aylıkken odasında yatırmaya başladım,üstelik odalarımızın arsında çok mesafe var.telsizimiz var,her dakkika kalkıyorum bazen emzirmek için.yinede ayrı odada yatırıyoum.odasında dinlenme(emzirme)koltuğu var,istesem orda yatarım ama yatmıyorum,teyzesi geldiği zaaman o yatıyor,haftasonları ama ondada korumalrdan asla göstermiyor kendini.

Back