- Konu Sahibi pamukprensesim_
arkadaslar tecrubelerınıze ıhtıyacım var kızım 6 aylık ve ben yenı tasındığım evde yatak odam kucuk olduğu ıcın oturma odamda yattık yaklasık 4 aydır ama artık esımde bende kanepelerden dolayı belımız pert durumda dıyebılırım kızımın odası var yanlız yatak odasına uzak malesef daha orda yatıramam bende sepet beşığı kuculdu dıye park yatak aldım mobılya besığınden harıc neysekı ablamda hamıle sepet besığı ona verıcem anlıcanız evde 3 besık var neyse konuya dönım sımdı ben kızımı ayırım dıyorum artık oturma odası yatak odasıyla yan yana bire bir yakın ve bebek telsızı alsam onu park yatağında yatırsam varmı bu ayda ayıran anneler bu aksam bebek telsızı alıcam ve yarın aksam yatırmayı dusunuyorum sımdıden nasıl yapıcam dıye dusunuyorum sımdı ayırmassam annelık duygusallığına kapılmaktan korkuyorum demek ıstedığım ben ılerde ayıramassam kızım kendını bir birey olarak hıssetmez ablamın 7 yasında bır kızı var afedersınız ama hala yanında yatıyo ıkıncıye hamıle odasını yapıp kızım kardesıyle yatıcak dıye hazırlıyolar ağlıyo resmen ben böyle olsun ıstemem uzmanları dınlıyoruz ayırmak en ıyısı dıyo cunkı çocuk bir birey olduğunu annesı babasından harıc bır hayatı olduğunu olacağını anlamalı dıyo uykum cok hafıftır zaten cok uykuyu seven bır ınsan deyılm napım ben sımdı güçlendırın benı nolur utanmasam kötü anneyım dıcem sımdıden böyle sacma duygulara kapılıyosam 5 6 ay sonra nasıl ayırırım tecrubelı annelerden cevap beklıyorum...