Ne yapmalıyım, lütfen yorum yapın

redcloud

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
130
6
18
Merhaba arkadaslar. 1,5 senelik bir iliskim var mutluyum da ama tek bir sorun var. Erkek arkadasim bazi sebeplerden dolayi izmire gitti. Orada yasiyor babasiyla. Anne babasi ayri. Uvey annesi istemiyor birde kardesi var. Anlayacaginiz sorunlu bir aile. Ailemde biliyor. O da cok seviyor bende ama ilgisiz. Ciktigimiz gunden bu yana telefonla konusmaktan mesajlasmaktan bunaliyor. Burda oldugu zamanlar anlayis gosteriyordum ama uzakta oldugu icin anlayis gosteremiyorum. Babasindan da cok cekiniyor ne ariyor ne msj atiyor
Bilmiyorum ne yapmaliyim. Sevdiginden suphem yok ama artil bu durum hic hosuma gitmiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok can sıkıcı bı durum ne yapman gerektıgıne aklım ermedi

Birde bu sene üniversite sinavina girecegiz. Babasi cok bunaltiyor. Aksamlari ariyor konusuyoruz. Dun babasi konustugumuzu duymus kavga etmisler. 3 aydir goremiyorum zaten cok ozledim. Simdi yine aramiyor. Cok bunaldim.

Canim tabii ki bu konuyu konusman gerek onunla. Firsatin varsa atla bi gun yanina git. Tut elini bak gozunun icine, derdini anlat. İyi anlatirsan anlayacaktir. Bi cozum bulursunuz illa ki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevdıgı halde,ılgısız kalması,arayıp sormaması mumkun mu?

sevgı kavramının ıcınde umursamamazlık yer almaz..

bence bı daha bı dusun..

Uzerinde cok baski var. Zorladi babasi gel diyo. Normalde ayni sehirdeydik. En basindan bu yana boyle. Ben benimle surekli ilgilensin istiyorum. Yine ariyor ama benim istedigim gibi degil.

Bogurtlen kusu yanina gitme firsatim yok ama 1 haftaya buraya gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…