ne yapmalıyım lütfen yardım

gulbeseker66

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2011
89
1
46
İstanbul
arkadaşlar merhaba 15 kasımda doğum yaptım 36 haftalıkken, 2kg 300 gr doğdu meleğim ancak meme ucum hiç olmadığı için ve sezeryan olduğum için süt gelmedi meleğimde ememedi kilo kaybı oldu ve yoğun bakıma aldılar ben evdeyim 5 gündür o yoğun bakımda, benden süt sağmamı istiyorlar ancak sağamıyorum. bugün elektrikli makina aldım o gelecek ama aksam doktora gittim sancıdan duramadım süt sagma makınası ıle denediler 2 saatte yarım cay bardagı bıle cıkmadı siz böyle bir durumda ne yaptınız göğüslerim şişti balık gibi bir şekle sahip oldu şiş taş gibi acıyor makina ile bile sagamıyorum bu süt kanallarını sıcak su dışında daha kolayca açabilecek bir sey varmı yada başından geçenler ne yaptılar

lütfen önce panik yapmayıbırak bi sakin ol sütün olmasa göğüslerin sişmez
sıcak bı duş iyi gelir
banyodan sonrada sıcak tut yine kendini
ben çok telaş yapmıştım gelmiycek sütüm diye hemen mama verdim kızıma
o da mama kolayına geldi ve beni hiç emmedi
hala içimde ukte kaldı
biraz sabır ve sakınlığe ihtiyecın var bence
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜYTSÜN BEBEĞİNİ :)

bi keresinde kaynanamdan duymuştum. aynı olay onunda başına gelmiş. göğüsler şiş taş gibi ağrı veriyor ama süt gelmiyor. o zaman ona yanlış hatırlamıyorsam arı peteğini kompres yapmasını söylemişler. yani ısıtıp üzerine koymasını. ve kanallar açılmış. hergün sıcak duşta sağmayıda deneye bilirsin.

Son düzenleme:
15 sene önce abşamda da olmuştu hatta memeleri patlayacaktı nerdeyse.annem de büyük el havlusunu sıcak yani yanmaya yakın sıcak olacak suda ıslatıp memişlerine koydu.kanallar şıppadanak açıldı ama sen onu ablama sor.öldü öldü dirildi.

canım hayırlısı ile bebeğini emzirdiğinide duyarız bebek seni ilk emmediği iin kanallar acılmıyor benim bebeğimde sarılık olup hastaneye yatmıstı yavrum ağzına alsa emmiyordu bile ama ben verdim tabi göğüslerim şişti benimde havluya sıcak su ile ıslatıp koydum care olmadı duş ta yukarıdan aşağı dogru ovdum göğüslerimi resmen göğüslerim süt dolu oluca yandı ama bebek emmeyince kanal acılsa bile kimisinde acılmıyor. pompa aldım onunla zar zor boşalttım

Ayyy canim sen dogum yaptinmi ben de seni merak ediyordum ins hemen cikar melegin yogun bakimdan sagligi iyi olsunda onemli olan o gelisme geriligi demislerdi demi masallah kilosu iyi hemen toparlanir annesi hic stress yapma sen buz gibi lahana yapragini goguslerinin ustune koy cok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…