• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süt pompası

Ya lohusasiniz, bebeğiniz yoğun bakımda, çok hassassinizdir şu anda. Diğer konunuzda da durumumuz yok diye kıyafet istemişsiniz.
Lütfen bundan sonrasi için, en azından bebeğin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek kadar planlamalar yapın

Evet en iyisi o kullanıyor musunuz memnun musunuz biz çok marka kullandık süt hiç gelmiyor
Ben bir tek onu kullandım. İlk doğumumda süt geldi. İlk günler sıkıntı sadece. Şimdi ikinciyi bekliyorum, inşallah yine kullanacağım.

Ya lohusasiniz, bebeğiniz yoğun bakımda, çok hassassinizdir şu anda. Diğer konunuzda da durumumuz yok diye kıyafet istemişsiniz.
Lütfen bundan sonrasi için, en azından bebeğin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek kadar planlamalar yapın
Eşimle iki öğretmen halimizle kırk kere düşünüyoruz bir şeyi. İnsanların bu kadar gamsız olmasına hayret ediyorum.

Benim bebeklerim sarılıktan hastanede yatarken yan yataktaki Suriyeli kiralamıştı. Sütünüz hiç gelmese mamaya da para vereceksiniz, kırmak istemem ama çocuk dediğiniz şey hep masraf. Kendi makinenizi almanız lazım

Back