E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
bence en güzel çözüm ayrı eve çıkmak eşine bunu söylemelisin nasıl olsa elinde mesleğinde var ciddi ciddi niyetini belirt çocuğu okula giderken bırakır dönüştede alırsınız dedeside görmüş olur bence en mantıklısı bu canım....
geçenlerde eşimin teyzesi geldi..bana diyoki artık bebeği kayınvalden tutar sen kayınvaldenle görümcelerini rahat ettiricen hizmet etcen biraz diyor...çıldırdım..ama sesimi çıkaramadım...sonra kötü olan ben oluyorum..
bazen diyorum ki canm annem hiç bi iş yaptırmazdı bana kıyamazdı...el acımaz bu bi gerçek..kızlarına ama kıyamıyor kaynanam..
off haklısınız kızlar..ben evden ayrılmadan huzur bulmayacağım olmuyo böyle..özgür olmak istiyorum..sürekli tedirgin tedirgin yaşamaktan sıkıldım...beni yüreklendirdiğiniz için sağolun...eşimle aram açılmasın diye sesimi çıkarmıyordum..ama artık öyle olmayacak...yarın kaynanm geliyo bakalımm şimdi kadın var kadın çağırdım temizlik yapıyo..bizim çocuk hiç durmadı bugün...ama yinede çok rahattım..evde herşey bana bakıyo karışan yok..bakalım yarın neler olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?