E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
bence en güzel çözüm ayrı eve çıkmak eşine bunu söylemelisin nasıl olsa elinde mesleğinde var ciddi ciddi niyetini belirt çocuğu okula giderken bırakır dönüştede alırsınız dedeside görmüş olur bence en mantıklısı bu canım....
evet cnm bencede ama eşime anlatamıyorum.olmaz deyip duruyor..babam böyle istiyo diyor..ya babam sabah çıkıyo akşam geliyo..bütün gün evde biz beraberiz..anlatamıyorum derdimi..bişey almam evede eşya istemiyorum dedim..yeterki huzurum olsun..biraz daha idare et dedi...naapiym kızlar eşimdenn başka kimsemde yok mecbur dinliicem sözünü...çok fazla üstüne gitmekte istemiyorum...offf...
temizliğin hayatımda bu kadar beni bıktıracağını tahmin edemezdim...yani hergün baştan aşağı dubleks evde temizlikmi yapılır yaa...bütün herkesede temizlik yapmayıp oturduğumu söylüyormuş...
geçenlerde eşimin teyzesi geldi..bana diyoki artık bebeği kayınvalden tutar sen kayınvaldenle görümcelerini rahat ettiricen hizmet etcen biraz diyor...çıldırdım..ama sesimi çıkaramadım...sonra kötü olan ben oluyorum..
bazen diyorum ki canm annem hiç bi iş yaptırmazdı bana kıyamazdı...el acımaz bu bi gerçek..kızlarına ama kıyamıyor kaynanam..