NE YAPMALIYIM EVLİĞİMİ BİTİRMEK İSTİYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Number

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2020
289
-303
40
BAŞLIK İSTEMİYORUM OLACAKDI O KADAR ÜZÜNTÜLÜYÜMKİ ELLERİM TİTRİYOR YANLIS YAZDIM.. Daha öncede bu forumda yardım istemiştim eşim 14.5 sene isteksizlik den sonra 6 aydır Seni aldatmayan ne olsun dedikden sonra İnternet gecmişinden partner aradığını görmüştüm sonrasında bu forumu taklbe aldım ve en son dün malesef şunu yazdığını gördüm :Bana bu forumdan ulaşan hanımefendinin söylediklerini onun izniyle yazıyorum: "Ben şu yaşa kadar birleşme yasadım ama kadınlığımı ilk defa senle yaşadım tek orgazmı hayal ederken uzun ön sevişme (oral sex, on parmağın)ve ardından birleşme ile aynı anda 3 lü orgazmı defalarca yaşadım İyiki kadın mışım iyiki sana ulaştım Boşa geçmis seneler " İşte sizde böyle demek istiyorsanız, ne fantaziniz varsa gercekleşsin istiyorsanız WhatsApp dan, mail den yada gizli numaradan da olsa ulaşın Söz veriyorum ASLA pişman olmayacaksınız Mail...
Seklinde yeni partner aradığını gördüm çok üzüldüm Gerci aldattığını tahmin ediyordum ama bu suratıma tokat gibi carptı.. Kendi salaklığım yüzünden sevdiğim eşimi, çocuğumın babasını da kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım ☹️☹️☹️LÜTFEN HAKARET EDEN YAZMASIN YARIN KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ MALUM

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşanın tabii ki, iş bu aşamaya geldikten sonra sürdürmenin ne anlamı var? Belli ki yıllarca cinsel anlamda uyum sağlayamamışsınız bunca seneden sonra her şeyin düzelebileceğini nasıl düşünürsünüz? Üstelik eşiniz olan şahıs diğer kadınlarla düşüp kalkmaya bu kadar alışmışken?
Her şeyi bırakıp tamam hayatım seninle tek eşliliğe devam edelim mi diyecek sanıyorsunuz? Onu da geçtim mideniz nasıl kaldıracak elalemin karılarıyla yatıp kalkan biriyle birlikte olmayı? Hastalığı var pisliği var bilmem neyi var. Sanki her şeyi unutup devam edebilecek misiniz de evliliğim bitmesin istiyorum diyorsunuz?

Boşanın tabii ki, iş bu aşamaya geldikten sonra sürdürmenin ne anlamı var? Belli ki yıllarca cinsel anlamda uyum sağlayamamışsınız bunca seneden sonra her şeyin düzelebileceğini nasıl düşünürsünüz? Üstelik eşiniz olan şahıs diğer kadınlarla düşüp kalkmaya bu kadar alışmışken?
Her şeyi bırakıp tamam hayatım seninle tek eşliliğe devam edelim mi diyecek sanıyorsunuz? Onu da geçtim mideniz nasıl kaldıracak elalemin karılarıyla yatıp kalkan biriyle birlikte olmayı? Hastalığı var pisliği var bilmem neyi var. Sanki her şeyi unutup devam edebilecek misiniz de evliliğim bitmesin istiyorum diyorsunuz?
Normal şartlar da cok haklısınız.. Ama benim 14.5 sene sabrını istemeden de olsa sınamam yüzünden en son 6 ay önce muhteşem ötesi olarak Maxx Royal kral daireside hazırladığı inanılmaz evlilik yıldönümü kutlamasında bile cok soğuk olunca ve cok kötü birleşme sonrasında bunlara basladı.. Kızmak istiyorum ama empati yapınca kızamıyorum eşimi seviyorum ve kaybetmek istemiyorum Tabiki aldatılmak kötü ama düzelip geri kazanmak istiyorum Çok mu yanlıs sizce?

Son düzenleme:
Sunu da söylüyorum beni ayıplayan ve eleştirenlere bir daha cevap dahi vermeyecem sonra ceza yiyorum yapıcı bir sey yazacak yazsın Zaten üzgünüm kadının en büyük düşmanı yine kadındır sözünü haklı cıkarmayın lütfen Hem bunu yazanlar nerden biliyorlar aldatılmadığını veya ilerde aldatılmayacagını Unutmayın ki ayıpladıgınız şey basınıza gelmeden ölmezsiniz!!!

Aha gene Max Royal kral dairesi 😁Yani suna sadece güzel bir otel yazsanız olmuyor mu?Geçen konuda da yazmışsınız.Bide sürekli fantazilerini yazar gibi tüm detayları açık açık yazıyorsunuz konularınızda.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz hayırdır.Yoksa erkek misiniz?

Normal şartlar da cok haklısınız.. Ama benim 14.5 sme sabrını istemeden de olsa sınamam yüzünden en son 6 ay önce muhteşem ötesi olarak Maxx Royal kral daireside hazırladığı inanılmaz evlilik yıldönümü kutlamasında bile cok soğuk olunca ve cok kötü birleşme sonrasında bunlara basladı.. Kızmak istiyorum ama empati yapınca kızamıyorum eşimi seviyorum ve kaybetmek istemiyorum Tabiki aldatılmak kötü ama düzelip geri kazanmak istiyorum Çok mu yanlıs sizce?
Kadın olduğunu kanıtladın sıra şizofreni testinde lütfen onu da kanıtla bize çünkü sen normal değilsin.
Habagshagshshshs
Hasta mısın bacım sen?
Sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadın mı?
Başlıcam senin kocana da Max Royale dairene de Gerizekalı mısın nesin sen yaa...
Kuran çarpsın psikolojimi bozdun ne tür bir hastasın sen!!!!!!!
İyi olmuş haketmişsin umarım kocan milletle fingirdemeye devam eder bunu mu dedirtmek istiyorsun bize...
Allahın gerizekalısı yaaa banlanıyım da biraz uzak kalayım senin gibi bir manyaktan...

Normal şartlar da cok haklısınız.. Ama benim 14.5 sme sabrını istemeden de olsa sınamam yüzünden en son 6 ay önce muhteşem ötesi olarak Maxx Royal kral daireside hazırladığı inanılmaz evlilik yıldönümü kutlamasında bile cok soğuk olunca ve cok kötü birleşme sonrasında bunlara basladı.. Kızmak istiyorum ama empati yapınca kızamıyorum eşimi seviyorum ve kaybetmek istemiyorum Tabiki aldatılmak kötü ama düzelip geri kazanmak istiyorum Çok mu yanlıs sizce?
Yanlış tabii ki. Aradığını sizde bulamıyorsa bunun çözümü aldatmak mı? Seni aldatacağım yerine senden boşanacağım dese saygı duyardım ama şuanda ikinizin de tavrına saygı duyamacağım. Önceki konularınızı da okumuştum, hep aynı şeyi yazıp buradan fikir isteyip duruyorsunuz aylardır. Ama değişen bir şey yok. Madem bir şey değişmeyecek neden fikrimizi soruyorsunuz? Mideniz kaldırıyorsa böyle sürdürün bu evliliği madem. Artık bu saatten sonra düzeltmek için cilve mi yaparsınız evde çıplak mı gezersiniz bilmem. Hoş, işe yarayacağını da sanmam ya. Tren çoktan kaçmış, siz iki insan birbirinize işkence etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz.

Aha gene Max Royal kral dairesi 😁Yani suna sadece güzel bir otel yazsanız olmuyor mu?Geçen konuda da yazmışsınız.Bide sürekli fantazilerini yazar gibi tüm detayları açık açık yazıyorsunuz konularınızda.
Ne yapmaya çalışıyorsunuz hayırdır.Yoksa erkek misiniz?
Forum yöneticisi özellikle konu acıp iki kere teyit aldığını benim erkek olmadığımı zaman ayırıp yazdı sağolsun Forum yönetimine inanmıyorsanız burda işiniz ne???

BAŞLIK İSTEMİYORUM OLACAKDI O KADAR ÜZÜNTÜLÜYÜMKİ ELLERİM TİTRİYOR YANLIS YAZDIM.. Daha öncede bu forumda yardım istemiştim eşim 14.5 sene isteksizlik den sonra 6 aydır Seni aldatmayan ne olsun dedikden sonra İnternet gecmişinden ciseated forumunda partner aradığını görmüştüm sonrasında bu forumu taklbe aldım ve en son dün malesef şunu yazdığını gördüm :Bana bu forumdan ulaşan hanımefendinin söylediklerini onun izniyle yazıyorum: "Ben şu yaşa kadar birleşme yasadım ama kadınlığımı ilk defa senle yaşadım tek orgazmı hayal ederken uzun ön sevişme (oral sex, on parmağın)ve ardından birleşme ile aynı anda 3 lü orgazmı defalarca yaşadım İyiki kadın mışım iyiki sana ulaştım Boşa geçmis seneler " İşte sizde böyle demek istiyorsanız, ne fantaziniz varsa gercekleşsin istiyorsanız WhatsApp dan, mail den yada gizli numaradan da olsa ulaşın Söz veriyorum ASLA pişman olmayacaksınız Mail...
Seklinde yeni partner aradığını gördüm çok üzüldüm Gerci aldattığını tahmin ediyordum ama bu suratıma tokat gibi carptı.. Kendi salaklığım yüzünden sevdiğim eşimi, çocuğumın babasını da kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım ☹️☹️☹️LÜTFEN HAKARET EDEN YAZMASIN YARIN KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ MALUM
Daha önce de yorumlarımız olmustu hemen yanlıs anlayıp kötü yorumlar yapmıstınız. Bakınn aslında sizinde içiniz almıyor ama nasıl hala çabalamak istiyorsunuz?!
Allah yardımcınız olsun.

Kadın olduğunu kanıtladın sıra şizofreni testinde lütfen onu da kanıtla bize çünkü sen normal değilsin.
Habagshagshshshs
Hasta mısın bacım sen?
Sürekli aynı şeyleri yazmaktan sıkılmadın mı?
Başlıcam senin kocana da Max Royale dairene de Gerizekalı mısın nesin sen yaa...
Kuran çarpsın psikolojimi bozdun ne tür bir hastasın sen!!!!!!!
İyi olmuş haketmişsin umarım kocan milletle fingirdemeye devam eder bunu mu dedirtmek istiyorsun bize...
Allahın gerizekalısı yaaa banlanıyım da biraz uzak kalayım senin gibi bir manyaktan...
Şikayet edildin

Burda sana kimse hakketmişsin aldatılmayı kır dizini otur kocanın dibinde demez. Hiçbir kadın aldatılmayı haketmez kocan aldatan kadar boşasaydı seni buna hakkı yok. Buna empatide nasıl yaptn onuda anlamadm

Sunu da söylüyorum beni ayıplayan ve eleştirenlere bir daha cevap dahi vermeyecem sonra ceza yiyorum yapıcı bir sey yazacak yazsın Zaten üzgünüm kadının en büyük düşmanı yine kadındır sözünü haklı cıkarmayın lütfen Hem bunu yazanlar nerden biliyorlar aldatılmadığını veya ilerde aldatılmayacagını Unutmayın ki ayıpladıgınız şey basınıza gelmeden ölmezsiniz!!!
Ben şahsi olarak aldatılmayı ayıplamıyorum. Nitekim ergenlik zamanlarında ilk ilişkimde aldatıldım da.Bunu kimse bilemez.
Ama bunca şeyden sonra hala daha devam etmek istiyorum çok mu yanlış derseniz ayıplanmanız normal, nasıl mideniz kaldıracak onu sormuştum ama cevap vermediniz. Şayet ki her şey normale döndü,o zaman de eminim ki “kocamın yaptıklarını unutamıyorum, aklımdan çıkmıyor, bu şekilde evli kalamam boşanmak istiyorum” türevi konular yazarsınız. Kolay mı bunca şeyden sonra normal bir evlilik sürdürebilmek?

Kadın senin derdin ne. ne dedimde beğenmedin 😡 senin gibiyle uğraşılmaz. Kocan senin gibi birine iyi bile dayanmış. Gayet sana haksızlık yapıldığını yazdığım halde beğenmedi atıyosn. Herkes hakkettiği i yaşar hiç bişey demiyorm sana 😡

LÜTFEN HAKARET EDEN YAZMASIN YARIN KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ MALUM
Nedemek bu şimdi. Kocaniz sizi aldatmış sizde gelmişsiniz burda kinamayin basiniza gelir der gibi konuşmuşsunuz. Kusura bakmayinda bu yazdıklarınıza hakaret edilmez de ne yapilir ?? Alkismi tutalim yani affet bisey olmazmi diyelim? Benim midem sizin yazdıklarınızı kaldiramazken sizin bosanmak istemeyisinizde komik cidden

Ben şahsi olarak aldatılmayı ayıplamıyorum. Nitekim ergenlik zamanlarında ilk ilişkimde aldatıldım da.Bunu kimse bilemez.
Ama bunca şeyden sonra hala daha devam etmek istiyorum çok mu yanlış derseniz ayıplanmanız normal, nasıl mideniz kaldıracak onu sormuştum ama cevap vermediniz. Şayet ki her şey normale döndü,o zaman de eminim ki “kocamın yaptıklarını unutamıyorum, aklımdan çıkmıyor, bu şekilde evli kalamam boşanmak istiyorum” türevi konular yazarsınız. Kolay mı bunca şeyden sonra normal bir evlilik sürdürebilmek?
Normal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa

Normal sartlar da dünyayı basına yıkardım ama söyleyin hanginizin kocası 14.5 sene düzelir diye bekler dr a gidelim diye yalvarır bir sene iki sene değil varsa öyle koca alnını öpün.. Evet hata bende ama kaybetmek istemiyorum olamaz mı yaaa
Bekledigini nereden biliyorsunuz belki daha once baska kadinlarada gitmistir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X