BAŞLIK İSTEMİYORUM OLACAKDI O KADAR ÜZÜNTÜLÜYÜMKİ ELLERİM TİTRİYOR YANLIS YAZDIM.. Daha öncede bu forumda yardım istemiştim eşim 14.5 sene isteksizlik den sonra 6 aydır Seni aldatmayan ne olsun dedikden sonra İnternet gecmişinden partner aradığını görmüştüm sonrasında bu forumu taklbe aldım ve en son dün malesef şunu yazdığını gördüm :Bana bu forumdan ulaşan hanımefendinin söylediklerini onun izniyle yazıyorum: "Ben şu yaşa kadar birleşme yasadım ama kadınlığımı ilk defa senle yaşadım tek orgazmı hayal ederken uzun ön sevişme (oral sex, on parmağın)ve ardından birleşme ile aynı anda 3 lü orgazmı defalarca yaşadım İyiki kadın mışım iyiki sana ulaştım Boşa geçmis seneler " İşte sizde böyle demek istiyorsanız, ne fantaziniz varsa gercekleşsin istiyorsanız WhatsApp dan, mail den yada gizli numaradan da olsa ulaşın Söz veriyorum ASLA pişman olmayacaksınız Mail...
Seklinde yeni partner aradığını gördüm çok üzüldüm Gerci aldattığını tahmin ediyordum ama bu suratıma tokat gibi carptı.. Kendi salaklığım yüzünden sevdiğim eşimi, çocuğumın babasını da kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım LÜTFEN HAKARET EDEN YAZMASIN YARIN KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ MALUM
Seklinde yeni partner aradığını gördüm çok üzüldüm Gerci aldattığını tahmin ediyordum ama bu suratıma tokat gibi carptı.. Kendi salaklığım yüzünden sevdiğim eşimi, çocuğumın babasını da kaybetmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım LÜTFEN HAKARET EDEN YAZMASIN YARIN KİMİN NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ MALUM
Son düzenleyen: Moderatör: