merhabalar benim 5 yıl olmak üzere olan bir ilişkim var,
ikimizde 22 yaşındayız. ben üni son sınıftayım haziranda mezun olacağım.
sevgilimin dönemi uzadığı için 2016 haziranda mezun olacak.
şöyleki daha yaşımız erken ama hali hazırda yaşanan baya bir yıl olması sebebiyle ben evliliğe çok sıcak bakıyorum. o ise ailenin gülbebeği ve daha çok olgun değil. bu sebeple evlilik için hiç acele etmiyor. çok kavga cıktı ben sinirime yenik düştüğüm zamanlarda ama uzunca bir süredir konu açmıyorum. konu açılıncada inşallah diyorum. o sürekli evlenince söyle yapalm evlenince bunu alalım vb konusuyor. hatta ben bazen evlendiğimde sunu yapıcam diyince oda sinirlenerek evlendiğimizde diceksin diyor. ama asla bir çabası yok. ben onun ailesiyle iyiyim o benim ailemle tanıştı. en son bu sömestrda aileleri tanıştıralm demişti tabi zaman geçti şimdi de gelmiş hem belki aileleri tanıştırrız falan diye bahsediyor. hani ciddiyetsiz anlayacağınız. hiç ciddice beni karşısına alıp şöyle böyle demedi. hep biz konuşuruz ama sadece konuşuruz. o yavaştan alıyor acele etmiyor. önce bi söz olsun sonra hallolur gözüyle bakıyor ama söz için bile hiçbir hareketi yok. ne ailesiyle konuşuyor ne kendi kafasında kuruyor. bazen diyorum kendi kendime evlenemiceksin boşuna hayal kurma .
okulum biteceği için kendi hayatımı yoluna koymakla ilgili planlarmdan bahsettiğimde bana yazın sözleniriz dedi. ama oda orda kaldı .
bazen diyorum benmi acele ediyorum ama sonra bakıyorum istediğini bilsem beklerim ama onuda hissedemiyorum istemediğinden mi yoksa benim güvenim kırıldığından mı bilmiyorum.
istediğine olan inancım zaten çok uzun zaman önce bitti bende aptal oldum kafam karışık
benim derdim evlenmek değil zaten ama en azından bi ciddiyetl olsun sonra zamanla olması gerekenler olur. ama onu göremiyorum. tum arkadaslarımın sevgilileri evlenmek için cok hevesli bu niye boyle . içimdeki su evlilik isteğinden kurtulmak o kadar istiyorumki