ne yapmalıyım düşünceliyim

evet bende artık öyle yapıyorum kendi çocukca fikirlerimle zamanında cok baskı yaptım artık o acınca ınsallah masallah dıyorum hiç konu açmıyorum. hatta gözünde kendi planlarımı yapıyormuşum gibi görğnmeye çalışıyorum.

Benimde 3 yıllık bir ilişkim var, ikimizde üni son sınıftayız. Okul bittikten sonra 1-2 sene birikim yapacağız ve evleneceğiz bunu ikimizde çok istiyoruz. Hazır hissediyoruz. Zaten 2 senedir aynı öğrenci evini paylaşıyoruz. Eğer erkek arkadaşın kendini hazır hissetmiyorsa böyle birşeye adım atma derim. Evlilik çok büyük sorumluluk. O gerçekten isteyene kadar bekleyin derim.

hiçbir zaman istemiyorum hazır değilim vs demedi benim en çok sıkıştırdığım zamanlarda bile istiyorum istemesem neden devam edeyim diyor. sadece tek sorun acele etmemesi hep konuşuyoruz konuşuyoruz ve orda kalıyor. bende anlamadım haliyle istiyormu istemiyormu.

22 yasinda bi erkek cocuk gibidir yani evlense ne olur ki ya? Sen okulunu bitir isine gucune bak bi sure

Erken olduğu için kolları sıvamıyordur. Tabiki konuşmada kalacak. Bizimkilerde konuşmada kalıyor. Ne yapacağız evlilik düşündük diye kalkıp mobilya seçmeye gidecek halimiz yok Mezun olun, işe girin, birikim yapın sonra isteğini ve faaliyetlerini görürsün. Erkekler bu tip konularda daha mantıklı davranır, bizim gibi duygusal davranıp vakti olmayan şeylere heves etmezler. Bence ilişkinizde bir sorun yok, sevgilinde gayet normal, takılma bu kadar :)

birikim yapmaya ihtiyacımız yok askerlikte bedelli olacak allaha sukur bu tip sorunlar yok hanı bunlar olsa bende derdim beklemek en doğrusu diye. evet herkes aynı şeyi söylediğine göre anormal olan benim kabul ediyorum

22 yasinda bi erkek cocuk gibidir yani evlense ne olur ki ya? Sen okulunu bitir isine gucune bak bi sure
eminim sizin yaşınıza gelince bende aynı şeyi düşüneceğim nasılki kendimi olgun zannettiğim zamanlarda ne kadar çocuk olduğumu şimdi anladığım gibi. ama insan o anda öyle düşünmüyor sanki yeterli olgunluktaymışısız hazırmışız gibi hissediyor. biraz hırs biraz heves sonuç ben

Acikcasi su an senin evlilige hazir oldugunu dusunuyorum zaten 22 yas (evlenene kadar 23 olur) cok da erken sayilmaz bir kiz icin. Ama erkekler gec olgunlasiyor, ayni yasta olmaniz biraz sorun maalesef o acidan. Sendeki sorumluluk duygusu ( okulu ivedilikle bitireyim duzenimi kurayim) onda yok dikkat edersen tatlim

aynen öyle kadınlarda hep bir düzen duygusu oluyor zaten. yuvam olsun evim olsun kendi düzenim olsun. ama erkeklere her yer paris =) bende hazır hissediyorum ama tabiki bilemiyorum her yaş her yıl insanı biraz daha olgunlaştırıyor ve aslında kendini olgun sandığı zamanlarda yanıldıgını gösteriyor.

Canım seninle yaşıtız,bana kalırsa zamana bırak ve üsteleme hem daha çocuğun okulu var askerlik var işe girmesi var.Nasibinse zaten olur hiçbirşey için acele etme.Birçok ablam demiş hayatını yaşa diye bende aynısını diyeceğim.Hayatın tadını çıkar üzme canını :*

Cok tesekkurler yormun icin

Cıks olmaz ya 22 yaşında bir erkek ev,eş,çocuk... sorumluluğunu üstlenemez bence

Bı devirde 22yasındakı bı erkegı evlenmeye ıkna et..seni alnından öperim..

Daha bebe o ayol..

İ
Cıks olmaz ya 22 yaşında bir erkek ev,eş,çocuk... sorumluluğunu üstlenemez bence
İnsan bulundugu yasta sanki olgunmus yaparmis gibi dusunuyor bende ikimizi yetiskin birey gibi gordugum icin. Ben zaten evlilik demiyorm hani soz olsn istesin falan

Acelen ne ?
Bir erkek 22 yasinda evlilik sorumlulugu alacak yasta degil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…