erkeklik aldatmak değildir gitsin mastürbasyon yapsın kadınların canı yokmu? İlerde tehlikeli bir hamilelik yaşasan yine erkeklik yüzünden aldatacak mı beyefendi?Askerde olduğu için erkeklik duygusuyla yaptım dedi
Bu bir davranış değildir.Su an 1 sene oldu görüşeli sevgilimle ama ilişkinin 4 . Ayında flört sayfasını yukleyip bi kıza mesaj atmıştı ben de anında yakaladım ve benden cok özür diledi evime çiçek hediye falan gönderdi hakaretler etmeme rağmen ben de affettim çünkü baya üzgün gorujuyordu değer verdiğim için affettim. Halbuki her şeyi yaşıyorduk yani özel manada. Beni görmek için 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu hep. Askerde olduğu için erkeklik duygusuyla yaptım dedi ben o sıra gelemeyecektim çünkü. Affettim ama hala içim içimi yiyo. Daha geçen de ayrıldık sürekli ayrılıp barışmaya başladık ben bitirdim o da yine gidip flört sayfasını yükleyip kıza mesaj atmış başka kıza kız kendi söyledi kahve içmişler daha da kıza mesaj atmamış bunlar kafamı karıştırıyor ayrilmali miyim ne yapmam gerek? Normal de çok kibar saygılı biri hep beni düşünüyor falan ama böyle davranışları var
Kendine saygın yok sanırımSu an 1 sene oldu görüşeli sevgilimle ama ilişkinin 4 . Ayında flört sayfasını yukleyip bi kıza mesaj atmıştı ben de anında yakaladım ve benden cok özür diledi evime çiçek hediye falan gönderdi hakaretler etmeme rağmen ben de affettim çünkü baya üzgün gorujuyordu değer verdiğim için affettim. Halbuki her şeyi yaşıyorduk yani özel manada. Beni görmek için 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu hep. Askerde olduğu için erkeklik duygusuyla yaptım dedi ben o sıra gelemeyecektim çünkü. Affettim ama hala içim içimi yiyo. Daha geçen de ayrıldık sürekli ayrılıp barışmaya başladık ben bitirdim o da yine gidip flört sayfasını yükleyip kıza mesaj atmış başka kıza kız kendi söyledi kahve içmişler daha da kıza mesaj atmamış bunlar kafamı karıştırıyor ayrilmali miyim ne yapmam gerek? Normal de çok kibar saygılı biri hep beni düşünüyor falan ama böyle davranışları var
Kendınıze saygı duymayı deger vermeyi ne zaman ogreneceksınız acabaSu an 1 sene oldu görüşeli sevgilimle ama ilişkinin 4 . Ayında flört sayfasını yukleyip bi kıza mesaj atmıştı ben de anında yakaladım ve benden cok özür diledi evime çiçek hediye falan gönderdi hakaretler etmeme rağmen ben de affettim çünkü baya üzgün gorujuyordu değer verdiğim için affettim. Halbuki her şeyi yaşıyorduk yani özel manada. Beni görmek için 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu hep. Askerde olduğu için erkeklik duygusuyla yaptım dedi ben o sıra gelemeyecektim çünkü. Affettim ama hala içim içimi yiyo. Daha geçen de ayrıldık sürekli ayrılıp barışmaya başladık ben bitirdim o da yine gidip flört sayfasını yükleyip kıza mesaj atmış başka kıza kız kendi söyledi kahve içmişler daha da kıza mesaj atmamış bunlar kafamı karıştırıyor ayrilmali miyim ne yapmam gerek? Normal de çok kibar saygılı biri hep beni düşünüyor falan ama böyle davranışları var
herifin nefsi hakimiyeti sifir! yarin bir gün kadin kuyruk sallasin aninda atlayacak tipi var bu heriften olmazAskerde olduğu için erkeklik duygusuyla yaptım dedi
Bunu dediğim için kusra bakma ama 7 saat yol gidip gelmesi kara kaşın ve gözün hatrına olduğunu düşünmüyorum. Nerden biliyorsun diye sorma.Halbuki her şeyi yaşıyorduk yani özel manada. Beni görmek için 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu hep.
Normalde kelimesinden sonra övülen erkeklerin öyle olduğuna asla inanmıyorum . Normalde bana çok düşkün ama aldattı ,normalde bana aşık ama kafamı kırdı şeklinde devam edecek bu hikaye. Yolun başında Allah size işaret vermişNormal de çok kibar saygılı biri hep beni düşünüyor falan ama böyle davranışları var