Siz bakamazsınız polise şikayet edeceksiniz polisler de görüntüleri inceleyecek,eğer silinen görüntüler olursa oda geri getiriliyor.Be
Benim derdimde kayıtlara bakmak. Orda olduğum saati söylüyorum. Hala vıdı vıdı
Zincir bir mağazaysa direkt genel müdürlüğe şikayet edin.
Tarafınıza dönmedikleri takdirde emniyete başvuracağınızı da söyleyin. Kurumsal firmalar bu konularda risk almazlar, zan altında kalmamak için şubeye dönerler.
müsteri almıstır der cekilir kenara farklı bi olya bizim basımıza geldi dedik kayıtları izleyelim gidin mahkemeye kayıt cıkartın öyle herkez bakamaz dediler bizeIyide kendileri zan altında kaldılar. Insan kendini aklamak istemez mi?
müsteri almıstır der cekilir kenara farklı bi olya bizim basımıza geldi dedik kayıtları izleyelim gidin mahkemeye kayıt cıkartın öyle herkez bakamaz dediler bize
Polise şikayet edeceksiniz.İşte o aşama nasıl oluyor acaba ?
Direkt genel müdürlüğe mail atın. Olayı anlatın. Mağazanın size dönmediğini belirtin. Eğer üç iş günü içinde konuyla ilgili dönüş yapmazlarsa emniyete başvuracağınızı söyleyin.Bende öyle düşünmüştüm ama bunlar terbiyesiz çıktı.
HaklısınıZ müsait olduğumda mail atacağımDirekt genel müdürlüğe mail atın. Olayı anlatın. Mağazanın size dönmediğini belirtin. Eğer üç iş günü içinde konuyla ilgili dönüş yapmazlarsa emniyete başvuracağınızı söyleyin.
Anladığım kadarıyla siz sadece ilgili şubeyle konuşup bırakmışsınız konuyu.
bilinen bir marka şimdi isimÜnlü bir mağaza mı?
Polise şikayet edeceksiniz.[/QUOT
Evt
bilinen bir marka şimdi isim
Polise şikayet edeceksiniz.
Vermek doğru olur mu bilmiyorumEvt
bilinen bir marka şimdi isim
canım merkeze mail at hemen dönerler üstelik kurumsal yerler bu konularda çok hassas olurlar müşteri memnuniyeti önemli ki seni terslemişler bile
rica ederim canım:))ama neresi olduğunuda merak ettim:)) terbiyesizlerrEvt yarın vakit bulabilirsem atacağım. Teşekkürler