Ne yapmalı?

Be

Benim derdimde kayıtlara bakmak. Orda olduğum saati söylüyorum. Hala vıdı vıdı
Siz bakamazsınız polise şikayet edeceksiniz polisler de görüntüleri inceleyecek,eğer silinen görüntüler olursa oda geri getiriliyor.

Zincir bir mağazaysa direkt genel müdürlüğe şikayet edin.
Tarafınıza dönmedikleri takdirde emniyete başvuracağınızı da söyleyin. Kurumsal firmalar bu konularda risk almazlar, zan altında kalmamak için şubeye dönerler.

Iyide kendileri zan altında kaldılar. Insan kendini aklamak istemez mi?
müsteri almıstır der cekilir kenara farklı bi olya bizim basımıza geldi dedik kayıtları izleyelim gidin mahkemeye kayıt cıkartın öyle herkez bakamaz dediler bize

Bende öyle düşünmüştüm ama bunlar terbiyesiz çıktı.
Direkt genel müdürlüğe mail atın. Olayı anlatın. Mağazanın size dönmediğini belirtin. Eğer üç iş günü içinde konuyla ilgili dönüş yapmazlarsa emniyete başvuracağınızı söyleyin.
Anladığım kadarıyla siz sadece ilgili şubeyle konuşup bırakmışsınız konuyu.

Genel müdürlüğü aradım ama kimse ile görüşemedim. En iyisi mail atmak işi resmiyete dökmek.

Direkt genel müdürlüğe mail atın. Olayı anlatın. Mağazanın size dönmediğini belirtin. Eğer üç iş günü içinde konuyla ilgili dönüş yapmazlarsa emniyete başvuracağınızı söyleyin.
Anladığım kadarıyla siz sadece ilgili şubeyle konuşup bırakmışsınız konuyu.
HaklısınıZ müsait olduğumda mail atacağım

Evt
bilinen bir marka şimdi isim

sikayetvar.com diye bir site var oraya yazın. İnternetten firmanın müşteri hizmetlerine mail atın. Önemli olan miktarı değil ki. Müşteri almış olsa bile kameraya yakalanmıştır o. Göstersinler o zaman.

O mağaza ile ilgili şikayetenizi internete ekşi sözlük gibi çok okunan bir yerde yazın bakın nasıl koşuyorlar peşinize o zaman...

Kızlar kusura bakmayın bazı yazılar parça parça ve alıntılar karışmış olabilir çocuklarla yazmak zor oluyor

canım merkeze mail at hemen dönerler üstelik kurumsal yerler bu konularda çok hassas olurlar müşteri memnuniyeti önemli ki seni terslemişler bile

X