- 3 Nisan 2009
- 3.629
- 4
canım bi günde kaç kez dinliyosun ayrıntılı anlatırmısın.d
20 defa dınlıyosun gun ıcınde ara ara cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bi günde kaç kez dinliyosun ayrıntılı anlatırmısın.d
20 defa dınlıyosun gun ıcınde ara ara cnm
bu müzik insanın başını ağrıto :85:
Ya yeni bikini aldım ve içinin dolması lazım iyice Bu melodiyi dinlemek istiyorum ama hep unutuyorum ya da okulda aklıma gelmiyor. Gerçekten bu kadar etkiliyse dinlemem şart. :26:
keske beden olarak buyume olsaydı canım ama malesef sadece 3 4 cm ama gozle gorulur sekılde farkı anlayabılıyosun yanı
zaten dolgunluk olsa yeter hem gözle görülür şekilde anlaşılıyorsa daha ne olsun
umarım sende de ıse yarar cnm neye gore degısıklık gosterdıgını bılmıyorum ama herkesde etkısı olmuyo dene bakalım ayrıca gerı sonme olmadı benım uzerınden baya bı gectı ama aynı yanı hatta uzerıne de ıkı cm buyuttum masajla falan
yok cnm ılk dınledıgımde benımde oldu ust uste cok dınlemısdım ılk gun sonra hıc olmadı bas agrısı
Kızlaar selaam yaa hepimzde aynı sorun benmde memişlerim çok küçük erekek arkadaşımda bunu bliyor ve daha büyük olmasını istiyor lütfen yardım edin . Taş gibi olsun istiyoruum lütfen yardım ellrni uzatn bandaa
inşallah bendede öyle olur alışırım bu müziğe
gecende erkek arkadasımla oturuyoruz,bi giyim kataloguna bakıyoruz.bana 'su kızlara bak acıyorum bunlara yazık ya'..ben de noldu niye oyle dıyosunki dedim bana demez mi 'baksana hiç göğüsleri falan yok dümdüz'.. orda bittim işte..tabi bilmiyorki benimkiler de oyle.ve biz evlenmeyi düşünüyoruz yakında.ama boyle düşündüğünü bildigim için benimkiler de küçük diyemiyorum ona.ne yapıp ne edip bu gögüsleri büyütmem lazım