nişanlıyken falan inanılmaz ilgili her dakika mesaj arama falan. gelip almalar eve bırakmalar.
ben ne alacaksam benimle her mağazaya gelir saatlerce gezerdi.
ama evlendik insan bir kere aramaz mı? doğum günümü unutur, sevgililer gününü unutur, yıl dönümümüz önemli değil hep bi bahaneye sığındı ama ben hep olsun sorun dğil önemli olan beraberiz ya dedim hiç kavga etmedim.
mailine şunu yazmış eşşeğe haddinden fazla değer verirsen kendini yarış atı sanarmış.
ne demek bu şimdi ve şirkette onun arkadaşı açmış bana diyo ki ne o kendini yarış atımı sanıyosun ne demek bu dedim eee eşin bunu paylaşmış diyo.
sabahları beraber çıkıyoruz evden ama yarın sabah çıkmıcam artık onunla bitti ya ben daha fazla dayanamıcam hafta sonu da toplucam eşyalarımı gidicem annemlere.
pardon ama esının sırkettekı arkadasına ne oluyor da senı arıyor
ne haddıne
hem esın onu baskası ıcınde yazmıs olamazmı
yahu ne dangalak ınsanlar var
buarada sana tel acan kadınmı erkek mı canım
o da ne kadar patavatsız bir insanmış yaa.. sana demiş olsa bile öyle söylenir mi.. terbiyesizlik etmiş..
bu işi evi terketme raddesine gelmeden çözmeye çalışalım canım..
ben senin evi terketmenin eşinin üzerinde herhangi bir etki yapacağını düşünmüyorum..
konuşup dertleşerek de çözülmeyecek belli..
erkekler evlenince bir dönem kendilerini alıştıramıyorlar gibi geliyor.
biz yeni evliyken bir dargın bir barışık yaşıyorduk aynı evin içinde eften püften şeylerden ve ben ne kadar pişman olmuştum evlendiğime bir bilsen.. şimdi 2.5 senelik evliyiz en son ne zaman ne için tartıştık hatırlamıyorum..
evliliğin oturması zaman alıyor hayatım benim en az 2-3 senem var diye düşünüyorum hesap et..
eşin yalnızlığa alışmış da sorumluluk alınca kafası karışmış gibi geldi bana..
kendi ile ilgili problemleri de olabilir kendini beğenmeme sadece kadınlarda olmaz erkeklerde de olabilir..
sen çok güzelsindir ki öyle görünüyor bakımlısındır adam kendini yanında paspal hissediyor belki de ne bileyim..
işin zorr( ne yapılırki bence bir psikoloğa git o aNLAR EŞİNİN DERDİNİ
SENİN ŞIMARDIĞINI DÜŞÜNÜYOR DEMEKKİ BARIŞINCA SAKİN KAFYLA KONUŞ DERD, NEYMİŞ ANLA BAKALIM BİZ KADINALR KENDİMİZİ HAKLI SANSAKTA ERKEĞİN İÇİNDE NE BİTİĞİNİ ANLAYAMIYORUZZ BİLNÇ ALTINI ÖLÇ BAKALIM
az önce kaynanam aradı naptın diye. hiç bişey yapmadım dedim. sıkma canını valla günlerdir uyku uyumadım kızım dedi başladı ağlamaya. seni nasıl o hale düşürdü hayvan ama ben ona yapacağımı bilirim. o senin eline su dökemez sana asla diyecek lafım yok sen yüz verme ona sürtsün burnu dedi.
bende anne salak gibi dün akşam bi dolu ütüsünü yaptım sabah bu maili arkadaşım bana gösterdi ne demek ya dedim. yapma bırak ütüsünü de yapsın karnı da aç kalsın madem sana değer vermiyo sende umursama dedi. ama ben bu evliliği sanırım kafamda bitirdim. ne diyecek kendini nasıl affettirecek. ben ne derse ikna olmam şuan. zaten konuşmak istemiyorum bugün bana gelse ben konuşma derim dinlemem de.
az önce kaynanam aradı naptın diye. hiç bişey yapmadım dedim. sıkma canını valla günlerdir uyku uyumadım kızım dedi başladı ağlamaya. seni nasıl o hale düşürdü hayvan ama ben ona yapacağımı bilirim. o senin eline su dökemez sana asla diyecek lafım yok sen yüz verme ona sürtsün burnu dedi.
bende anne salak gibi dün akşam bi dolu ütüsünü yaptım sabah bu maili arkadaşım bana gösterdi ne demek ya dedim. yapma bırak ütüsünü de yapsın karnı da aç kalsın madem sana değer vermiyo sende umursama dedi. ama ben bu evliliği sanırım kafamda bitirdim. ne diyecek kendini nasıl affettirecek. ben ne derse ikna olmam şuan. zaten konuşmak istemiyorum bugün bana gelse ben konuşma derim dinlemem de.
pardon ama esının sırkettekı arkadasına ne oluyor da senı arıyor
ne haddıne
hem esın onu baskası ıcınde yazmıs olamazmı
yahu ne dangalak ınsanlar var
buarada sana tel acan kadınmı erkek mı canım
teşekkür ederim. ama kıskanan insan eşi başkasıyla dans ederken nerde.Arkadaşım ne güzel işte:)
Eşiniz sizi kıskanıyor..Tabi ki bu dozunda güzeldir.
Muhtemelen sizi,makyajlı,saçı yapılı bir şekilde görünce
elbisede tuzu biberi olmuştur,yada tam tersi:)elbisenin üstüne tuz,biber
Konuşmaktan başka çaren yok..Herşey konuşa konuşa be canım.
Kendini böyle tatlı mevzular için yıpratma.
okurken çok üzüldüm valla allah yardımcın olsun canım.. bazı erkeklere böyle rahat batıyo işte elindekinin kıymetini bilmiyolar..
Doğru söylüyosun. ama nasılsa elde etti ya asla kaybetmem diye düşündüğü için beni umursamadı.
Asla nasıl olduğum, ne hissettiğim,nelere katlandığım bir çok şey onun hiç umrunda olmadı.
nasılsa ben bayramlarda amcama da gidelim dediğimde yorgunum sonra dedi sonra beni bütün sülalesine götürüp hizmet ettirdi bayram bitti ben tek annemlere gitmiş oldum.
ve bu 2 sene dört bayramdır böyle. hatta ben teyzemlere gidicem dedim ben köye gidiyorum sen kime gidersen git dedi ailesiyle gittiler bende annemle teyzelerimi gezdim. aptalım ya çok safım ben.
ne aptalsın nede çok saf.. sadece fedakarlık eden tarafsın ... tam olarak senin kine benzemesede buna benzer şeyler yaşadım diyebilirim daha sonra eşimi aldım karşıma konuştum ben böyle yapamıyorum bitsin dedim ve beni yine ciddiye almadı sen bensez yapamazsın bende sensiz dedi dalgaya vurdu.. bende aldım eşyalarımı yok ettim kendimi.. daha sonra aklı başına öyle bir geldiki anlatamam şimdi herşey olması gereken seviyede ve yolunda ... demek istediğim şu ki bazı erkekler böyle kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar ve o kadar yanılıyorlarki....
ne aptalsın nede çok saf.. sadece fedakarlık eden tarafsın ... tam olarak senin kine benzemesede buna benzer şeyler yaşadım diyebilirim daha sonra eşimi aldım karşıma konuştum ben böyle yapamıyorum bitsin dedim ve beni yine ciddiye almadı sen bensez yapamazsın bende sensiz dedi dalgaya vurdu.. bende aldım eşyalarımı yok ettim kendimi.. daha sonra aklı başına öyle bir geldiki anlatamam şimdi herşey olması gereken seviyede ve yolunda ... demek istediğim şu ki bazı erkekler böyle kendilerini vazgeçilmez sanıyorlar ve o kadar yanılıyorlarki....
beni yanlış anlama ben sana al eşyalarını git demiyorum sadece küçük biörnek verdim o kadar
kusura bakmayın yazdıkça aklıma geliyo işte.
ama düşün ben evlendim evleneli hiç kavgamız olmadı.
asla evde ses yükselmedi. her düğünde bana bunları yaptı 3 gün sonra yatakta sarılınca herşey bitti.
bu defa böyle bitmesin diye salonda yatıyorum. ama yetmedi evden gidicem.
neden mi? meğer kavga olsa daha iyimiş ben dolmuşum.
arkadaşlarla tavla oynamaya gideceğiz dedi. tamam dedim.
başka bi arkadaş gelip benim sevmediğim bi kız var oda gelmiş tavlaya gidiyolarmış dedi. şok oldum aradım. eee kaçta gitçeksiniz nereye gideceksiniz kimler var dedim herkesi saydı o kızı saymadı bende yine kavga çıkmasın dedim üstelemedim.
akşam sordum nasıl geçti iyidi ya falanca da geldi dedi beni neden çağırmadın dedim gelmezsin dedi niye sen nereye çağırdın da ben gelmedim ayrıca o kızı sevmediğimi biliyosun dedim benim haberim yoktu dedi.
telefonunu karıştırdım öğlen 13:00 gibi aramış konuşmuşlar. daha da sesimi çıkarmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?