Eşin seni güzel görünce mi kıskanmış nedir ? İlk gösterdiğinde fazla tepki yapmıyor ama makyajlı filan görünce sinirine dokunuyor.Dikkat çekmeni istemiyor herhalde.Veya çok fazla baskı hissediyordur.Nişanda dedikodu yaparlar,laf ederler diye düşünüyordur.
Ben senin yerinde olsam giyinip giyinip ona göstermezdim.Ne diyecek diye gözünün içine bakmazdım.Ve asla eleştirmesine izin vermez,laf etse bile üzerimi değiştirmezdim.Sonuçta annesiyle birlikte seçmişim elbiseyi,kafama göre almamışım.
Sorun açıklık kapalılık mı bilemiyorum.Daha kapalı bir elbise bulabilirsin.Bu sefer de rengine takar veya için görünüyor,yürürken bacaklarına yapışıyor filan der.Bu konuda fazla yüz vermezsen iyi edersin.Huysuzluk ederse geçiştir,üzerinde durma.Onay almak ister gibi karşısına geçip gösterme.Ben hazırım hadi çıkalım filan de.
Bir başka önerim de,evde özensiz giyinip sadece düğüne derneğe süslenme.Erkekler en çok buna bozuluyorlar.Başkalarına süsleniyor diye düşünüyorlar.Evde de özenli giyin,hatta evde daha açık giyin,gözü alışsın.Böylece dışarıda giydiklerin daha kapalı görünür.
sudefne, bence yatakları ayırmak çözüm değil. eşinin belki de başka bir problemi var, iletişim kurmayı denesen canım bi ağlamadan sinirlenmeden. olay soğusun da. garip geldi bana yani. seni akrabalarından birinden mi kıskanıyor acaba? başka bi sebebi mutlaka olmalı. elbiseyi kıskanan adam etek ceketi de kıskanabilir ayrıca. alışverişe birlikte çıksanız o beğense madem senin zevkine güvenmiyor
canım eşinin bi sorunu veya derdi olduğu muhakkak.anlattıklarından eşinin biraz tutarsız olduğu sonucu ortaya çıkıyor.sen hoşuna gitmeyen şeyleri içine atma eşinle konuş,paylaş,anlat hangi davranışlarından rahatsız olduğunu ama asla bağırma düzgün bir dille bak ben evliliğimiz böyle olsun şöyle olsun istiyorum seninle birşeyler paylaşmak istiyorum,böyle kendimi kötü ve yalnız hissediyorum,sence normalmi yada neler yapabiliriz vs.gibi konuş.en baştan mı böyleydi bilmiyorum ama belki başka bi sorun vardır.sonuçta evlilikte herşeyi birlikte paylaşıyosunuz.herşeyi senin yapıp onun hiçbirşeye dokunmaması normal değil canım ya.inşallah önemli bişey yoktur ama konuş eşinle mutlaka yoksa sen hep mutsuz olacaksın.ve asla eşine kendinle ilgili taviz verme kızgınsan kızgınlığını iyice anlasın yerine göre senin tek başına da yapabileceğini hissettir ona ki beni çok seviyor nasıl olsa
ne dersem yapar diye bensiz yapamaz diye düşünmesin.orta yolu bulmak ikinizin elinde ikiniz çabalarsanız herşey düzelir.allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim. Ben inan kimseyi ezmem ben mesela yardım bile istesem aman boşver der.
ki bekarken ütüsünü kendi yapan bulaşık yıkayan hatta ben onlara gittiğimde bana yardım eden biriydi.
yalnızım kötüyüm çünkü ne bir arkadaşım var ne ailem ne çevrem. bi tek onun ailesi onun sülalesi.
ben çevremi,işimi herşeyimi bıraktım. o hiç beni mutlu etmek istemez. evliliği soranlara da bi kilo süt için bir inek almaya ne gerek var boş verin ya ne evliliği der.
ben yaklaşsam ona hep bahanesi var hep beni beğenmez dışlar. bilmiyorum çok doldum ben.
Klasik Türk erkeği gibi geldi bana,siz gerektiğinde onun annesiyle falan gittiğinizden dolayı öyle bir sorumluluğu yok beyfendinin ,biraz sorumsuz yetiştirilmiş.
canım yaaa..
uzuldum gercekten..
esın hep mı ılgısızdı arkadasım
yoksa sonradan mı boyle davranmaya basladı sana
garıp bır durum
hayatım üzülme hiiiç canını sıkma
senin eşini tekrar büyütmen gerekecek sanırım..
İyi yine gitmişsiniz düğüne, ben olsam gitmezdim.
Eşiniz her zaman mı her kıyafetinize karışıyor, yoksa düğün takıntısı mı var.
Acaba çok mu güzel buluyor sizi, biraz da bakımlı filan olunca, kıskanıyor olabilir,
ama tavırları ve tepkisi çok kaba, insan gitmek istemez en azından.
Kayınvalide bitiyor, koca başlıyor, siz 5 yaşında çocuk değilsiniz ki, nerede ne giyeceğinizi bilirsiniz elbet, eşlerin kıyafetleri ile ilgili fikir belirtmesi gayet normal, ama ortada uç bir durum yokken bu kadar kabalık neden, ilginç bir aile.
mailine şunu yazmış eşşeğe haddinden fazla değer verirsen kendini yarış atı sanarmış.
ne demek bu şimdi ve şirkette onun arkadaşı açmış bana diyo ki ne o kendini yarış atımı sanıyosun ne demek bu dedim eee eşin bunu paylaşmış diyo.
sabahları beraber çıkıyoruz evden ama yarın sabah çıkmıcam artık onunla bitti ya ben daha fazla dayanamıcam hafta sonu da toplucam eşyalarımı gidicem annemlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?