Ne yapmali nasil davranmali?

Valla buradan ne yazılırsa yazılsın bildiğinizi yapacak kendi acı tecrübelerinizle ilerideki siz olacaksınız. Kolay gelsin hayat ve ilişkiler daha doğrusu doğru ve sağlıklı ilişkiye giden yol - kendi aptallıklarınızı yaşayıp deneyimleyip geri dönüp baktığınızda nasıl yaptım diyerek- kendinize kızdığınızda ve daha iyi kararlar alabildiğinizde tamalamış olacak. Daha yolunuz uzun gibi görünüyor. Hayat kısa çok fazla deneyim yaşayamayacak kadar kısa umarım siz bu acı tecrübeleri yaşama konusunda uzun süre ısrarcı olmazsınız. Allah kolaylık versin.

Katiliyorum ve aslinda kendime de coook kiziyorum. Beni seven deger veren ve bunu beni gosterecek birine hayatima almam gerekiyor. Sanirim en cok da onu hayatimdan cikarinca nasil unutacagimi bilmedigimden birakamiyorum
Ben sizi anlıyorum. Siz çok ama çok alışmışsınız. Bende de bu potansiyel var. Eğer bağlanırsam kolay kolay bırakamıyorum. Sırf bu yüzden kimseye bağlanamıyorum. Ama yapmayın, kimse buna değmez.

Siz kartla kapıyı açıp içeri girdiğinizde adam uyanık mıydı?
Hayır anlamıyorum neden bu ısrar? Adam gitmenize ses çıkarmamış, kıymetli totosunu kaldırıp sizi otogara bile bırakmamış. Yine o kıymetli totoyu kaldırıp kapıyı açmamış. Siz inatla kıyamıyorum diyorsunuz? Şımdi o toto Evereste ulaşmış mıdır? Pek tabii.

Neden bu kadar israrcisiniz? Adam istemiyor,kapiyi acmiyor,siz resmen hirsiz gibi iceri giriyorsunuz ne manasiz

Kesin cikmistir. Artik Everestin tepesinde ne yaparsa yapsin tek basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…