Ne yapmali nasil davranmali?

Tutarli degil demekki davranısları, baskalarinin fikirlerini fazla onemsiyor gibi geldi bana.Aramayın sakın o arayana kadar aranizda yakinlasma var mi peki

tavla da oynamışlar . Hem üzülüyorum hem gülüyorum, ya çok iyi niyetli konu sahibi ya da çok saf.
Kesinlikle cok safim. Hep onu mutlu etmek icin ugrastim ama hep uzuldum. Yaptigimiz harcamalarin cogunlukla parasini verdim (her icilen cay parasini vermesem de yuksek hesaplarda kendi payimi odedim) ama bana onu kullandigim soylendi. Yine de sineye cekip mutlu olalim istedim ama o da olmuyor

Ben de sordum bunu son gece kendisine. Istemiyorsan devam etmeyelim diye. Oyle olsaydi su an burada olmazdin dedi. Bu konularda zaten fazla konusmadigi icin onu anlamakta da zorlaniyorum

Adamın sizden ayrılma çabasına izin verin lütfen. Gerçekten hayret ettim. Asla kınamıyorum da bazı şeyler beni şok ediyor. Geriye dönüp baktığınızda kendinize kızacağınız şeyler yapıyorsunuz.

Senim geri dönmene üzülmüştür.
Kendisi gitseydi de hiç beni buralara kadar yormasaydı diye düşündüğünden dolmuştur.

Ben de sordum bunu son gece kendisine. Istemiyorsan devam etmeyelim diye. Oyle olsaydi su an burada olmazdin dedi. Bu konularda zaten fazla konusmadigi icin onu anlamakta da zorlaniyorum

Yaw tabiki öyle diyecek.
Evet istemiyorum mu diyecek?
Allah aşkına hangi erkek çıkıpta dürüstçe ayrılalım demiştir bu zamana kadar?
Ya karşı tarafı yıldırma politikası uygularlar ya iftirayla bitirirler ya da korkak gibi sessiz sedasız giderler.
Üüff valla eski sevgilimi hatırladım. O da hep böyle cevaplarla geçiştirirdi.
Ben safta yerdim tabi.
Bak noldu şimdi, adam 1 aylık evli.

Katiliyorum ve aslinda kendime de coook kiziyorum. Beni seven deger veren ve bunu beni gosterecek birine hayatima almam gerekiyor. Sanirim en cok da onu hayatimdan cikarinca nasil unutacagimi bilmedigimden birakamiyorum

Haklisinix sanirim. Yoksa simdiye arardi. 2 gun gecti aramadi bile

Bu zamanda bu kadar iyi kalpli saf olmayın
Ne erkek arkadaşlarınıza nede çevrenize
Çok naif bir ruhuhuz var
Daha fazla incinmeden size değer verecek insanlar için değerli zamanınızı harcayın lütfen

Istemiyorsan devam etmeyelim - ilişkinin gidişatını tamamen adamın keyfine endeksleyen bir cümle, bir daha bu şekilde konuşmayın bence.
siz en ince detaylarına kadar düşünün ve olmayacağına inanıyorsanız karşısına geçip konusun ayrılmak istediğinizi söyleyin, böylece bir umut varsa düzeltmesi için çabalaması icin şans vermiş olursunuz. istemiyorsan gideyim çok ezikce geldi bana kusura bakmayın
üzüldüm sizin adınıza ama zararın neresinden dönülse kar
kendi değerinizin farkında olun

Bu zamanda bu kadar iyi kalpli saf olmayın
Ne erkek arkadaşlarınıza nede çevrenize
Çok naif bir ruhuhuz var
Daha fazla incinmeden size değer verecek insanlar için değerli zamanınızı harcayın lütfen
Evet cok hassas ve dusunceli biriyim. O da cok mantik insani biraz da gamsiz. O yuzden beni anlamiyor. Bu anlamda anlastigimiz soylenemez

Yasiniz gercekten 32 ise, davranislariniz yasiniza asla yakismiyor.
Ergen triplerinden farksiz yaptiklariniz.

Yasiniz gercekten 32 ise, davranislariniz yasiniza asla yakismiyor.
Ergen triplerinden farksiz yaptiklariniz.
Iliskide duygularim on plana ciktigi icin boyle davraniyorum galiba. Yoksa oldukca olgun biri oldugumu soylerler. Bugune kadar hayatima birini almadim. Hic de eksikligini hissetmedim ama simdi yanimda birini istiyorum ve ister istemes tecrubesizligin ve yogun duygularin etkisiyle yanlis davranmis olabilirim

Herkes soylemis zaten olanlarin hatali oldugunu. Bundan sonra ne mi yapacaksiniz. Bitmis gibi kabul edip yolunuza devame deceksiniz. Illa konusarak bitirmek sart mi? Daha da kucuk dusersiniz. Bu iliski bitmis coktan. Kabul edip yolunuza devam edin ki sizi gurursuz biri olarak bari hatirlamasin. Geriye dondugunuzde kendinize sayginiz kalsin..

Adam acik acik istemedigini soyleyememis, siz de anlamamakta direniyorsunuz.

Kesinlikle arayip sormayin o size donse de cevap bile vermeyin.bende ilk askima boyleydim saf gibi sacma bi nedenden benden ayrilmisti bende ayrilmayalim ben sana guveniyorum dedim.yalniz cok israr etmedim ikinci defa soyleyince bundan sonra beni tanima dedim ve yoluma baktim asla muhatap olmadim sosyal medya hesabimdan sildim engelledim.kendi beni bi arkadasima sormus umrumda degil gibi yaptim.yalniz ben o zamanlar daha 20 yasindaydim.simdiki aklim olsaydi ben ondan ayrilirdim.32 yasinda bir kadinmissiniz lutfen grurlu durun ve asla muhatap olmayin.onunuze bakin.ben suan evliyim ve cok mutluyum iyiki ayrilmis.

Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…