Ne yapmali nasil davranmali?

uzunince

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
1.211
1.578
133
38
Erkek arkadasimla tatile cikacagimizdan ama onun teyzesinin ameiyat olma durumu soz konusu oldugu icin tatilin iptal olma durumunu anlatmistim.

Ameliyat icin gun alirlarsa doner geliriz diye konustugumuzdan ben izin alip tatil icin yanina gittim. Ancak tatsiz baslayan tatilin ilk gunu de tatsiz gecti. Onceki konumda da biraz bahsetmistim. Teyzesinin oglu ile telefonda teyzesinin durumunu konusuyorlardi ve nasil konu oraya geldiyse, kuzeninin benim hakkimda 'seni kullaniyor mu' dedigine sahit oldum. Bunu duyunca ilk gun tatsiz gecti ve geri donduk (bunlari onceki konuda anlattim)/

Buradan aldigim tavsiyelerle kimsenin tadimizi bozmasina musade etmeye gerek yok dedim ve biz ttaile ciktik. Zaten uzun kalmayi dusunmuyorduk ama tatil de tatil gibi gecmedi dogrusu. Bana karsi ilgisi yoktu, sanki tatile cikmamis da zoraki orada bulunuyor gibiydi. Ister istemez bu da benim ruh halime yansidi ve ara ara tartistik. Sadece tatilimizin son gunu iyi gecti diyebilirim.

Teyzesinin hastaneye goturulme durumu olursa onu goturecek, onun disinda evde takilacaktik. Ama yine bir ilgisiz bir ilgisiz. Konusmak istiyorum ama ona seslenmeme ragmen donup de bana bakmiyor bile. Haliyle tartistik. Sabah gidecegim ama sensiz giderim dedim 'tamam' dedi itiraz bile etmedi. sabah ciktim daha uyanmamisti. otogarda birlikte fotolarimiza bakarken cok uzuldum ve pisman olup geri dondum. Evde olmasina ragmen bana kapiyi acmadi. Neyseki bir gun once kartla acmayi ogretmisti de iceri girebildim. Yuzume bile bakmadi ve sigara alma bahanesiyle gidip aksama kadar gelmedi. Aksama gelince annesine goturdu, birlikte yemek yedik sohbet ettik ve tavla oynadik. Sanki hicbir sey yok gibi. Annesi gidince konusmak istedim ama surat bes karis yine. BENIM DAVRANISLARIMIN TUTARSIZ OLDUGUNU SOYLEDI. GITMEYE KARAR VERDIYSEM GITMELIYMISIM. OYLE DAHA MI IYI OLACAKTI DIYE SORDUGUMDA OLABILIRDI DEDI. Sonra ben bozuldum agladim falan. Moralimi duzeltmeye calisti ama yuz vermedim.Eve gecince de ben uyudum. Sabah kahvaltidan sonra beni otogara birakmasini istedim. Iyi kotu muhabbet ediyorduk. Ben otobuse binerken de guzelce vedalastik. Aksam surekli eve varip varmadigimi ogrenmek icin aradi durdu.

Ancak bugun 2. gun ve bir daha beni hic aramadi. Simdi onun bu davranisindan ne anlamaliyim? Hep ilk arayan ben oldugum icin aramak istemiyorum ama yine yumusak davranip arayacak oluyorum. Yine beni TUTARSIZ biri olarak goreceginden korkuyorum. ANLADIGIM KADARIYLA NE YAPTIGINDAN EMIN KADINLARDAN HOSLANIYOR. Ben ona kiyamadikca beni TUTARSIZ biri olarak goruyor. Biraz onu surundurmek istiyorum, belki bana biraz ilgisi artar.

Siz olsaniz ne yapardiniz?

Son düzenleme:
Erkek arkadasimla tatile cikacagimizdan ama onun teyzesinin ameiyat olma durumu soz konusu oldugu icin tatilin iptal olma durumunu anlatmistim.

Teyzesinin durumu netlesmediginden biz ttaile baslayalim dedik. Ameliyat icin gun alirlarsa doner geliriz diye konustugumuzdan ben izin alip onun yanina gittim. Ancak tatsiz baslayan tatilin ilk gunu de tatsiz gecti. Onceki konumda da biraz bahsetmistim. Teyzesinin oglu ile telefonda teyzesinin durumunu konusuyorlardi ve nasil konu oraya geldiyse, kuzeninin benim hakkimda 'seni kullaniyor mu' dedigine sahit oldum. Bunu duyunca ilk gun tatsiz gecti ve geri donduk (bunlari onceki konuda anlattim)/

Buradan aldigim tavsiyelerle kimsenin tadimizi bozmasina musade etmeye gerek yok dedim ve biz ttaile ciktik. Zaten uzun kalmayi dusunmuyorduk ama tatil de tatil gibi gecmedi dogrusu. Bana karsi ilgisi yoktu, sanki tatile cikmamis da zoraki orada bulunuyor gibiydi. Ister istemez bu da benim ruh halime yansidi ve ara ara tartistik. Sadece tatilimizin son gunu iyi gecti diyebilirim.

Teyzesinin hastaneye goturulme durumu olursa onu goturecek, onun disinda evde takilacaktik. Ama yine bir ilgisiz bir ilgisiz. Konusmak istiyorum ama ona seslenmeme ragmen donup de bana bakmiyor bile. Haliyle tartistik. Sabah gidecegim ama sensiz dedim 'tamam' dedi itiraz bile etmedi. sabah ciktim daha uyanmamisti. otogarda birlikte fotolarimiza bakarken cok uzuldum ve pisman olup geri dondum. Evde olmasina ragmen bana kapiyi acmadi. Neyseki bir gun once kartla acmayi ogretmisti de iceri girebildim. Yuzume bile bakmadi ve sigara alma bahanesiyle gidip aksama kadar gelmedi. Aksama gelince annesine goturdu, birlikte yemek yedik sohbet ettik ve tavla oynadik. Sanki hicbir sey yok gibi. Annesi gidince konusmak istedim ama surat bes karis yine. BENIM DAVRANISLARIMIN TUTARSIZ OLDUGUNU SOYLEDI. GITMEYE KARAR VERDIYSEM GITMELIYMISIM. OYLE DAHA MI IYI OLACAKTI DIYE SORDUGUMDA OLABILIRDI DEDI. Sonra ben bozuldum agladim falan. Moralimi duzeltmeye calisti ama yuz vermedim.Eve gecince de ben uyudum. Sabah kahvaltidan sonra beni otogara birakmasini istedim. Iyi kotu muhabbet ediyorduk. Ben otobuse binerken de guzelce vedalastik. Aksam surekli eve varip varmadigimi ogrenmek icin aradi durdu.

Ancak bugun 2. gun ve bir daha beni hic aramadi. Simdi onun bu davranisindan ne anlamaliyim? Hep ilk arayan ben oldugum icin aramak istemiyorum ama yine yumusak davranip arayacak oluyorum. Yine beni TUTARSIZ biri olarak goreceginden korkuyorum. ANLADIGIM KADARIYLA NE YAPTIGINDAN EMIN KADINLARDAN HOSLANIYOR. Ben ona kiyamadikca beni TUTARSIZ biri olarak goruyor. Biraz onu surundurmek istiyorum, belki bana biraz ilgisi artar.

Siz olsaniz ne yapardiniz?
Adam evde olduğu halde kapıyı açmadı, siz de kartla açıp içeri girdiniz?

Bugün de başkası adına utandım.

Hatta sonra sizi tüm gün evde tek bırakıp gitti, sonra akşam annesiyle falan takıldınız normal normal?

İnsan kendisini daha ne kadar "cepte" gösterebilir?

Adam sizinle ayrılmanın yolunu yapmış, yapışmayın diye de sizin ayrılmanızı sağlamaya çalışmış bence ama belli ki başarılı olamıyor.

Aramayın artık.

Bu ilişkide bir tane normal olay yok hayır kartla eve girmek nedir ?bir adam bunu sevgilisine ne amaçla öğretir hırsızlık çetesi filan misiniz anlamadım

Bak şimdi sana bısey dıyecegım gerçekler acıdır

ADAM SENI ISTEMIYOR DİREK YUZUNE GİT DIYEMIYOR AILESIDE SENI HICCCC SEVMIYOR umarım anlamıssındır ılerde yuzune bu lafları balyoz gıbı yemek ıstemıyorsan YOLU SEN VER

Konularınıza baktım mayıs ayında eşim demıssınız Sımdı erkek arkadaşım ne alaka

Süründürmeye çalışma bu adamı. Seni sevmiyor, hayatından atmaya çalışıyor. Sen de zamk gibi yapışıyorsun. Gözünden düşmüşsün iyice. Saygısı kalmamış. Sürünmez o yüzden. Kendine azıcık saygın varsa burada bitir ilişkini.

Sevgiliniz tatile gitmek istememiş bence. Aklı teyzesinde siz tatil peşinde gibi bir izlenim verdiniz bana açıkçası. Tatilin kötü geçme sebebi de bu olabilir. Gitmeyelim, teyzenle kalalım deseydiniz belki daha hoş olurdu.

Otogardan geri gelmeniz, adam kapıyı açmadığı halde hırsız gibi eve girmeniz re-za-let. Ağzıyla gidin istemiş neden diretiyorsunuz? Akşama kadar nasıl oturdunuz o evde Allah aşkına? Ben burada ne yapıyorum evime gideyim diye düşünmediniz mi? Akşam anneye de siz hala evdesiniz diye götürmüş sanki. İnsan kendini neden bu kadar küçük düşürür? Yoldayken sizi araması dagittiğinizden emin olmak istemesi sadece.

Sevgilinizle aranıza mesafe koyun ki kendisi çoktan koymuş gibi duruyor. Saçma sapan davranışlarınızı da bırakın artık. Yanlış hatırlamıyorsam küçük değildiniz ama yetişkin bir insan gibi davranmıyorsunuz.

aman bu ne ya? Kapıdan kovsa bacadan giriyor gibi...
Eski konularınıza da baktım.
Adam sizin için kılını kımıldatmıyor.
Aramıyor, sormuyor, siz koştur koştur onun şehre gidiyorsunuz, o geliyor mu mesela?
Daha kendinizi ne kadar degersizleştirebilirsiniz?

aman bu ne ya? Kapıdan kovsa bacadan giriyor gibi...
Eski konularınıza da baktım.
Adam sizin için kılını kımıldatmıyor.
Aramıyor, sormuyor, siz koştur koştur onun şehre gidiyorsunuz, o geliyor mu mesela?
Daha kendinizi ne kadar degersizleştirebilirsiniz?
Zaten su an cok degersiz hissediyorum. Kimseyi gormek de istemiyorum

Sevgiliniz tatile gitmek istememiş bence. Aklı teyzesinde siz tatil peşinde gibi bir izlenim verdiniz bana açıkçası. Tatilin kötü geçme sebebi de bu olabilir. Gitmeyelim, teyzenle kalalım deseydiniz belki daha hoş olurdu.

Otogardan geri gelmeniz, adam kapıyı açmadığı halde hırsız gibi eve girmeniz re-za-let. Ağzıyla gidin istemiş neden diretiyorsunuz? Akşama kadar nasıl oturdunuz o evde Allah aşkına? Ben burada ne yapıyorum evime gideyim diye düşünmediniz mi? Akşam anneye de siz hala evdesiniz diye götürmüş sanki. İnsan kendini neden bu kadar küçük düşürür? Yoldayken sizi araması dagittiğinizden emin olmak istemesi sadece.

Sevgilinizle aranıza mesafe koyun ki kendisi çoktan koymuş gibi duruyor. Saçma sapan davranışlarınızı da bırakın artık. Yanlış hatırlamıyorsam küçük değildiniz ama yetişkin bir insan gibi davranmıyorsunuz.
Benim en buyuk sorunum ona karsi duygularimi kontrol edememem.

Zaten su an cok degersiz hissediyorum. Kimseyi gormek de istemiyorum

Ya dünyanın sonu değil. Bırakın su adamı artık. Ayrı sehirlerdesiniz zaten. Gözden ırak, gönülden ırak derler... kendi hayatınıza bakın.
Çocuk da değilsiniz ki kocaman yetişkin işi gücü yerinde kadınsınız... nasıl bu kadar kendinizi eziyorsunuz aklım almıyor

Benim en buyuk sorunum ona karsi duygularimi kontrol edememem.

Bakın bunun farkında olmanız da güzel ama bu şekilde daha çok kaybettiğinizin de farkına varın. İnsan çok sevince hata yapmaya daha müsait oluyor. Dışarıdan bakan gözü tartacaksınız o vakit. Bu kadar insan beni yanlış bulmuş, ilişkim bozulmuş, dengem şaşmış deyip değişeceksiniz. Siz bu davranışlarınızla asla sağlıklı bir ilişki kuramazsınız. Silkelenip kendinize gelin artık.

Bütün yorumlara katiliyorum. Bari şimdi aramayın da azıcık gururunuz kalsın en azından.

Back