- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
- 198
En son tüp bebek tedavisi görüyordun dimi kuzum şimdi hangi aşamadasın?Ben 7/24 burdayım konularıma arada bakabilirsin. Her şeyimi yazarım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son tüp bebek tedavisi görüyordun dimi kuzum şimdi hangi aşamadasın?Ben 7/24 burdayım konularıma arada bakabilirsin. Her şeyimi yazarım.![]()
O sozleri o kadar çok duydum kiii anlatamam. Eşim bana kizdi en sonunda. ' sen akli başinda ,dunya gorusu olan bir kadinsin. Benim eşim elalelim dedikoducularinin sozlerine gore depresyona mi girecek? Bu kadar mi zayifsin? Bu kadar mi hayatinin iplerini onlara verdin? Bak sana yemin ediyorum çocuk olmasa bile zerre uzulmem ve seni uzenleri de affetmem' demisdi. O soz bana güç verdi. Yani arkadasim elalelim cahil dedikoducu insanlarinin sozlerine gore kendini yipratma bu hayat senin unutma. Yaşin da genç. Akli basinda olan herkes seni takdir eder. Çabani okumani. Ayni zamanda bir ev gecindirmeni. Insanlar boyledir işte kimi zayif goruyorlarsa zayif yerlerinden hancerlerler. Kayinvalidem de bana demisdi. Sizden sonra gidenlerin cocugu oldu falan gibi kirici sozler. Hep icime atdim. En sonunda dedimki ' eger siz de konum komsu gibi beni incitecekseniz nasil sizi anne gozuyle gorurum? Insanin en zor zamaninda en cok desteye ihtiyaci olan insanlar yakinlaridir. Kendi annem hic bir zaman bana boyle sozler soylemez. Beni kiziniz olarak goruyorsaniz onlari degil de beni dusunun lutfen' demisdim. Sonra arayip affet ozur dilerim dedi. Dediki simdi oturup dusunuyorum da sana ne kadar çok laf etmisim incitmisim dedi. Cok sukjur anlayisli insanlara denk geldim. Zaten aile dişi kimseyi umursamamak karari aldim. Sen de dene. Kafan rahat etsinBunu deneyeceğim, bide bunu deneyeyim belki başarılı olurum, tabi bide aaaa senden sonra evlenen herkes doğurdu diyenleri kafamdan atarsam beynim belki bu durumu kabul eder de ben de kurtulmuş olurum. Çok sağol önerin için.
Göremedim daha ya canısı rapor çıksın diye bekliyoz 2 ay oldu.En son tüp bebek tedavisi görüyordun dimi kuzum şimdi hangi aşamadasın?
Hayırlısı olsun canım tez zamanda çıkar inşallahGöremedim daha ya canısı rapor çıksın diye bekliyoz 2 ay oldu.![]()
Amin hayırlısı deyip sabretmeye devam.Hayırlısı olsun canım tez zamanda çıkar inşallah![]()
Merhaba bence önce aşılama deneyin çok masraflı da olmuyor sıkıntılı bir süreç de değil bence denemeye deger bizimde dört yıldır olmuyordu hatta bazı prüzlüklerimiz olduğu halde halloldu ve ilk denemede tuttu çok şükür Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayırlısıyla nasip etsin çok zor bilirim içim acıyordu bogazım düğüm düğüm olurdu insanların konusmalarını duyunca ama bende cevap vermeye basladm Allah nasip ederse olur bunu artık herkesin anlaması lazım ama yok cahil cok sen hiç etrafa takma biliyorum cok zor ama gerekirse kimseyle konusma görüşme gerçekten bak kafanı boşalt o ne der bu ne der düşünme ve Allah a bırak herseyiin vakti saati var biz sabırsızız herkesin ikinciler oldu diye üzülüyordum yasım gidiyor diyordum şuan ikizlere hamileyim aklımın ucundan gecmezdi Rabbim ol dedi oldu elhamdulillah inşaallah seninde olacak biraz rahatlamaya calıs dünya bir imtihan dünyası ve herseyle imtihan oluyoruz ve bu dünya gecici evlat sevgisi bile gecici bunları düşün Allah a sığınMerhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
Bende herşeyi yaptırdım uyguladim hiç faydasını görmedim.Sebepsiz olmuyor. Beklemek çok yıpratıcı tüp bebek yaptırın.Kendilerini ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmayı çok sever bizim millet. Emin ol hamile olsan umurlarında olmaz. Bazıları kendi hayatlarında mutlu olmadığından başkasının mutsuzlugundan mutlu oluyorlar.Merhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
Zaten elalem ne der diye bitiyor ömrümüz, ben 4 yıldır ilaç ve çatlatma iğneleri kullandım, iki kere rahim filmi ve bir sürü folikasit. Hiçbir şeyin yok diyorlar, yoksa neden olmuyor diye düşünmekten o kadar hormon ilacı kullanıp kilo almak yerine vallahi kilo veriyorum stresten. Sanırım vakit kaybetmeden tüp bebek denememiz lazım.Bende herşeyi yaptırdım uyguladim hiç faydasını görmedim.Sebepsiz olmuyor. Beklemek çok yıpratıcı tüp bebek yaptırın.Kendilerini ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmayı çok sever bizim millet. Emin ol hamile olsan umurlarında olmaz. Bazıları kendi hayatlarında mutlu olmadığından başkasının mutsuzlugundan mutlu oluyorlar.
Boşverin yaşın genç diyenleri filan. İstiyorsanız yaptırın gitsin. Kronikleşmiş uzun yıllar sürmüş bi sebepsiz infertilite yaşamamış olursunuz. Tüp bebek harici herşey denenmiş, evleneli 4 sene olmuş. Herşey uygunsa tüp bebekte şansınız yüksek. Herkes herşeyi söyler, şimdi yaşın genç derler 2 sene sonra yaptırsan yıllarca bekledi derler, yaşı geçti derler, derlerde derler.
Devlete de gitsen özele de gitsen yöntemler hep aynı, tedavi şekilleri ve ilaçlar değişmiyor. Ben birşeyin yok dedikleri için tam 4 yıl bekledim, e birşeyim yoksa neden olmuyor.. Bi ara incir kürünü denedim şimdi incir görünce midem tuhaf oluyor..Galiba normal yoldan olmayacağını anlayıp tüp bebek denemeyi düşünme vakti artık bi bu kaldı zaten artık çok yoruldum. Gerisi takdiri ilahi.Tüp bebekte yaşın genç olması büyük bir avantajdır. Ben öyle yaşın genç bekle olur diyenlere çok kızıyorum açıkçası arkadaşım 4 sene zaten olmamış Allah'ın mucizesi bitmez ama bazı şeyler için de uğraşmak lazım 2 sene boyunca senin saydığın herşeyi yaptım yine olmayınca hemen tüp bebeğe gittim aşılama ile zaman kaybetmek bile istemedim bana da dediler bekle olur diye. Neden bekleyim ? Her adet benim için büyük bir hayal kırıklığı üzüntü çöküş ağlama demekti. Neden elimde imkanım varken hayallerime kavuşmak için bekleyecektim ki ? Tüp bebek yaptırdım 28 yaşımda çok şükür ki oldu tuttu. Bence kafanın rahat etmesi için birkaç ay kendini tüp bebek yaptiricam nasılsa fikrine hazırla . Bu fikirle birlikte ol eşinle bende işe yaramadı ama 5 sene çocuğu olmayan arkadaşım tüp bebek yaptiracagi ay kendiliğinden hamile kaldı. Belki sen de öyle olursun ama yine olmazsa hiç bekleme yaşın genç ne güzel git yaptır tüp bebeği avantaj olur![]()
Ya ben 36 yaşındayım beni bile 2 yıl beklettikler olur diye.Devlete de gitsen özele de gitsen yöntemler hep aynı, tedavi şekilleri ve ilaçlar değişmiyor. Ben birşeyin yok dedikleri için tam 4 yıl bekledim, e birşeyim yoksa neden olmuyor.. Bi ara incir kürünü denedim şimdi incir görünce midem tuhaf oluyor..Galiba normal yoldan olmayacağını anlayıp tüp bebek denemeyi düşünme vakti artık bi bu kaldı zaten artık çok yoruldum. Gerisi takdiri ilahi.
Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Bende ve eşimde hiçbir problem yok iki yıldır uğraşıyoruz olmadı ben direk aşılama yaptırdım tutmadı şimdi tüp bebek düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun. Boş yere Olasılığı düşük tedaviler için bisürü ilaç kullanmaktansa Tüp bbek daha mantıklı gibi düşünüyorum ama bilemiyorm herşey nasip tabi
Güzel haberler alırsınız inşallah şimdiden sevindim sizin adınıza, biz laf arasında bile aile ortamında tüp bebek deyince ‘ne tüp bebeği kısır mısın saçmalama yok şöyle yok böyle’Ya ben 36 yaşındayım beni bile 2 yıl beklettikler olur diye.Bı sebebi olmadığı içinde yapacak biseyde yok. Hersey iyi diyip yolluyorlar. Başta onemsemiyodum sonlarada doğru her adette ağlamaya başladım. Baktim olmayacak tüp bebeğe başladım 3 gün sonrada transferim olacak.İmkanin varsa hem sebepsiz hemde yaşın küçük başla derim. 4 yıl iyi sabretmissin bence